Guns N' Roses Şarkı Çevirileri
2 Sayfa
< 1 2
|
|

|
|
|
|
Dec 19 2007, 06:43 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
olm bitiirin şunu da çevirilerinize bok atmak için uğraşalım :)
--------------------
 Elçoşkom sen benim herşeyimsin. GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-TAYFUN ÜNLÜ-BORA YALÇINDURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN, ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR, VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA, RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Jan 12 2009, 10:51 AM
|

Full Member

Grup: Members
Üye No: 1,784

|
bide rocket queen in de çevirisinide yapsanız süper oldr :)
--------------------
 I see you standin' there You think you're so cool Why don't you just Fuck off
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2009, 11:29 PM
|

Full Member

Nereden: A N' KARA
Üye No: 2,629

|
QUOTE(i.r.s @ Feb 11 2009, 10:50 PM)  evet yaw işte burdayım roket kraliçen mi diyor ki hiç anlamadım.. Bir de açıklama yapsanız bazı şarkılardan sonra... Bir de kahve  Here I am And you're a Rocket Queen diyor yani, işte burdayım ve sen bir Roket Kraliçesin. Bu şarkıdaki Roket Kraliçe Barbi Von Grief isimli bayandır. Bu arada ben de Nightrain'in çevirisini istiyorum, yapabilecek olan vardır umarım.
--------------------
 I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, can't it be mine
|
|
|
|
|
|
Feb 12 2009, 10:27 AM
|

Full Member

|
yarışma yapalım en çok çeviri ve doğru yapana ödül verelim :) ( sadece bilenler )
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jan 8 2010, 01:16 PM
|

Full Member

|
çoğu şarkısı çıkıyor ama çoğu şarkıda yanlılş çeviriliyor önemli olan burda çok iyi bilenlerin çevirmeleri bende çevirim yoksa sözlükten bakarak nette çeviri yerleri bile var ama tam çeviri olmuyor.
--------------------
|
|
|
|
|
|
May 19 2010, 09:08 PM
|

Full Member

|
haydi beyler bayanlar UYI ye el atın :)))
--------------------
|
|
|
|
2 kullanıcı bu başlığı okuyor [2 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye: