|
|
Dec 22 2009, 10:12 PM
|

BadCo

Grup: Members
Nereden: Ankara
Üye No: 1,257

|
QUOTE(Led Zeppelin @ Dec 22 2009, 09:56 PM)  sanırım üyeliğini değiştirmişsin,geçen rastladım gezinirken gerçekten çok iyi..Sorry den birşeyler kapmaya çalıştım ama olmadı,tabların dökümana geçirilmiş bir versiyonu varmı acaba :) Evet ne yazık ki eski Youtube üyeliğim doğum günüm olan 20 haziranda sebepsiz bir şekilde kapatıldı. Fena küfür etmiştim çok iyi hatırlıyorum.. Tüm videolar, herşey gitmişti. Çok çok teşekkür ederim yorumun için. Maalesef yok bunları çalarken tablardan yararlanmadım, dinleyerek çıkarmaya çalıştım. Ama sanırım bununla ilgili bir kitap çıkmış, içinde tabların bulunduğu, ondan yararlanabilirsin.
--------------------
when you're talkin to yourself, and nobody's home...
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2010, 02:51 PM
|

BadCo

Grup: Members
Nereden: Ankara
Üye No: 1,257

|
QUOTE(Izzy @ Feb 22 2010, 09:38 AM)  Batu, yaşına göre çok iyi olduğunu söylemem lazım, tebrikler, ileride araya ister ÖSS girsin ister üniversite, ister iş hayatı, ama gitarı sakın bırakma! :) Çok çok teşekkür ederim abi. Sizlerden bunları duydukça kendimi çok çok iyi hissediyorum. Bu sene ÖSS girdi biraz, malum son senem. Radyo - Tv okumak istiyorum umarım kazanabilirim.. Edit: Bumblefoot ne kadar büyük bir adamdır ya. Az önce Facebook ve Youtube'dan videoma yorum yapmış. Bu kadar alçakgönüllülük bir rockstar için fazla :)
--------------------
when you're talkin to yourself, and nobody's home...
|
|
|
|
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye: