IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* Queen  6 Sayfa V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
karaci...
mesaj Sep 3 2006, 03:33 PM
İleti #21

Member
**

Grup: Members
Üye No: 394

yakışır babalara
Go to the top of the page

+Quote Post
al_capone
mesaj Sep 3 2006, 05:14 PM
İleti #22

Full Member

Nereden: kadıkoy
Üye No: 8

ALINTI(karaciğer yoklaması @ Sep 3 2006, 04:33 PM) *

yakışır babalara

smile.gif bu buluşma nerde gerçekleşti ?

ALINTI
mayrıca zaten bu cideo bildiğim kadarıyla sitede vardı neyse yine de saol al capone

sitemiz geniş ,olabilir ama queenle alakalı olarak burda yoktu wink.gif

+Quote Post
Tarneldor
mesaj Oct 26 2006, 07:16 PM
İleti #23

Keep rockin'

Nereden: Detroit Rock city
Üye No: 415

ALINTI(lavinia @ Aug 10 2006, 11:20 PM) *

Love Of My Life, Too Much Love Will Kill You, Sail Away Sweet Sister, Save Me, Nevermore, Jealousy gibi harikulade şarkıları yapabilmiş, şahane grup. Belki de Guns N'Roses ile eş tutabileceğim tek topluluk ve dünyanın belki de en iyi sesi: Freddie Mercury.

Arkadasa aynen katılıyorum. Freddie dünyanın en iyi seslerinden biridir.

--------------------

+Quote Post
Aksel
mesaj Oct 26 2006, 07:27 PM
İleti #24

Deniz Sınırı

Grup: Moderator
Üye No: 353

freddie çok iyi bir vokal hakkaten... ama en iyisi değildir bence =)

--------------------
BUT IT'S BEEN 15 YEARS OF SILENCE
IT'S BEEN 15 YEARS OF PAIN
IT'S BEEN 15 YEARS THAT ARE GONE FOREVER
AND I'LL NEVER HAVE AGAIN

FINALLY, WE HAVE DEMOCRACY IN CHINA !!

+Quote Post
Tarneldor
mesaj Oct 30 2006, 01:24 PM
İleti #25

Keep rockin'

Nereden: Detroit Rock city
Üye No: 415

En iyisi tek bir kişi degildir elbette. her tarzın en iyileri vardır. Ben tarzının eniyilerinden biri oldugunu düsünüyorum.

--------------------

+Quote Post
OBM
mesaj Oct 30 2006, 02:21 PM
İleti #26

T.I.I. Team Captain

Grup: The Iskender Incident
Üye No: 195

gitarist kıvırcıksa sorun yoktur greedy.gif freddie de süper adam o da erkencilerden. yapacağı çok iş vardı daha.

--------------------
OBM

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Oct 30 2006, 03:35 PM
İleti #27

NoS®

Üye No: 129

Freddie Mercury 1946 da zanzibar da doğmuştur.Gerçek ismi de farrokh bulsara dır.Bir röportajında arapçanın ona hep çekici geldiğini söylemiştir(örn. bohemian raphsody)

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
Aksel
mesaj Oct 30 2006, 06:49 PM
İleti #28

Deniz Sınırı

Grup: Moderator
Üye No: 353

ALINTI(Tarneldor @ Oct 30 2006, 01:24 PM) *

En iyisi tek bir kişi degildir elbette. her tarzın en iyileri vardır. Ben tarzının eniyilerinden biri oldugunu düsünüyorum.

yok yaw zaten ben sana cevap olsun diye yazmamıştım =)) ama evet haklısın tarzının en iyilerinden olduğu da bir gerçek....

--------------------
BUT IT'S BEEN 15 YEARS OF SILENCE
IT'S BEEN 15 YEARS OF PAIN
IT'S BEEN 15 YEARS THAT ARE GONE FOREVER
AND I'LL NEVER HAVE AGAIN

FINALLY, WE HAVE DEMOCRACY IN CHINA !!

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Oct 30 2006, 08:07 PM
İleti #29

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

freddie vokal olarak axl ile karşılaştırabileceğim tek isim, tarzları çok farklı gerçi.

axl dışındaki dünyanın en iyisi.

brian baba'Ya diyecek hiç bir şey yok, 90 sonlarında gnr'da geçirdiği günlerde ne kadar heyecenlandığımı anlatamam. temiz yüzlü dediler çok prim vermediler ona hep :(

--------------------

Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-TAYFUN ÜNLÜ-BORA YALÇINDURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
RADIOGAGA
mesaj Nov 13 2006, 04:59 PM
İleti #30

Advanced Member

Nereden: QueenAnatolia.com
Üye No: 491

QUOTE(lavinia @ Aug 10 2006, 10:20 PM) *

Love Of My Life, Too Much Love Will Kill You, Sail Away Sweet Sister, Save Me, Nevermore, Jealousy gibi harikulade şarkıları yapabilmiş, şahane grup. Belki de Guns N'Roses ile eş tutabileceğim tek topluluk ve dünyanın belki de en iyi sesi: Freddie Mercury.

Küçüktüm, ufacıktım.. Ya yeni başlamıştım ilkokula, ya da henüz başlamamıştım, bilemiyorum.. Uykumun en tatlı yerinde, sabah 5 sularında panikle, heyecanla babam geldi odama.. Beni uyandırmaya çalıştı bir süre (daha doğrusu çalışmış, ben tırnaklarımı yastığa saplamak ve yorgana gömülmek suretiyle kalkmayı reddetmişim).. "Güzel kızım, cici kızım" dedi, olmadı, yalvardı, bende gene tık yok, kucakladı beni götürdü salona.. O zaman asabiyiz, hırçınız tabii başladım bi' ağlamaya.. Zaten sinirlerim tavan yapmış, bi' de sinir bozucu güzellikte bi ses duydum, daha da dellendim.. Baktım, nambırvan açık televizyonda.. Kendi gürültümden ve televizyondaki abilerin gürültüsünden sıkıldım.. Anladım ki babamın "o zırıltı"yı kapatacağı ve beni de odama salacağı yok, paşa paşa oturmaya karar verdim.. "Bu nedir babaa?" diye sordum tüm araştırmacı ve meraklı tavrımla.. "Hayatımın grubudur Queen'dir" dedi.. "Babalar ne yaparsa ne ederse vardır bi bildikleri" diyerekten izledim.. Belgesel tadında, opera tadında, film tadında, "hayat" tadında, "ölüm" tadında bir şeydi bu.. Daha önce hiç duymadığım, bir daha belki de daha iyisini duyamayacağım, büyülü bir şey.. Aralarda konuşan anlatıcı sussun istedim nitekim sustu.. Ve izlediğim ilk klipleri Bohemian Rhapsody oldu.. Önde duran, hafif dişlek (hafif?), gözleri sürmeli abinin çaldığı enstrumandan bende de vardı.. Onun kadar sihirli dokunabileyim istedim piyanoya.. Bir de kadife gibi sesi vardı.. O güne kadar duyduklarımın en çok kalbe hitap edeni ve sanırım hâlâ da onun gibisini duymadım.. "Bunların şarkıları hep böyle üzündürük müdür ya?" dediğim anda coştu Bohemian Rhapsody.. "Bismillah" diyorlardı yahu, takdir ettim, dinine de bağlıydı "benimki" besbelli.. Ne güzel sesi vardı, ne hoş çalıyordu piyanoyu, ne harika Bismillah çekiyordu! Yakışıklı değildi pek, yok yok hiç değildi ama şeytan tüyü vardı evet evet.. Bakışlarında sihir vardı, müzik vardı.. Sihir, acı, sevinç, her şey! Gözümün önünden gitmeyen sahnedir o siyah bir arkaplanda dizilmiş, ellerini çapraz bir şekilde omuzlarına kavuşturmuş dört adam.. İzlemeye devam ettik.. "Allah'ım bıyık bırakmış", "Ooo vampir olmuş", "Aa ne parlak kıyafet!".. Şarkılar değiştikçe, bütün duygular anlam bulmaya başladıkça, adının Freddie Mercury olduğunu öğrendiğim bu bey de değişiyordu.. O zamanlar her şeyi anlatırdım da, dedim babama "Baba ben evlenmek isterim bu adamla.." diye.. Öyle ya, her beğenilen adamla evlenilecekti, evlillik 'kutsal'dı.. Acı bi gülümsemeyle, kem küm ederek biseksüellik kavramını anlatmaya çalıştıydı bana.. Ama asıl şok şöyleydi ki programın sonunda anladım ben bu sebeb-i yayın'ı.. Freddie de insandı, bizim gibi ölümlüydü ve erken 'gitmişti'.. Konu "ölüm" olunca, kim olursa ne olursa olsun ağlamak lazımdı.. Eh gereğini de layıkıyla yerine getirdim.. Ölüm için mi, ilk 'aşk' ilk hayal kırıklığı için mi, Freddie için mi, Bohemian Rhapsody için mi ağlamıştım, bilemiyorum.. Yağmur sonrasındaki toprak kokusunu hissettim sanırım, evet ona benzer bir şeydi.. Zamanla ölümü, sonsuzluğa kavuşmak olarak düşündüm, öyle benimsedim.. "Şu anda meleklere şarkı söylüyordur" şeklinde avunuyorum.. Akılda aynı görüntüler, kulaklarda aynı ses..
"love of my life don't leave me
you've taken my love you now desert me"

Çok etkileyici bir hatıra. Galiba Queen dinleyicilerinin çoğunun buna benzer anıları vardır. Ben de kendimden bir şeyler paylaşmak istiyorum. Daha 13-14 yaşlarında bir çocukken arkadaşımla birlikte, arkadaşımın ablasının kaset arşivini karıştırıyorduk. Rasgele seçtiğimiz kasetleri müzik setine takıyor ve son ses dinliyorduk. Böyle devam ederken bir kaset daha koyduk ve bunun diğerlerinden çok farklı olduğunu o an bilemezdik tabii... Ve şarkı çalmaya başladı. Diğerlerinden farklıydı. Girişi olsun, piyano notaları olsun, şarkıyı söyleyen adamın hüzünlü sesi olsun... Bu şarkı arkadaşımı değil de beni etkilemişti o zamnalar. Ama şarkıyı kimin söylediğini ya da şarkının adını bilmiyordum. seneler geçti. Ama geçen seneler içinde, ben sık sık dinlediğim o şarkıdan "mama uuuuuuuuuu" diye bir bölümü mırıldanıp durdum; çünkü aklımda sadece bu bölüm kalmıştı. Lise ikinci sınıfa geldiğimde bir arkadaşımdan bana yabancı parçalardan güzel bir arşiv hazırlamasını istedim. İki CD'lik, önemli grupların şarkılarının bulunduğu bir mini bir arşivdi bu. Evet, bu CD'leri dinlemeye başlayınca, beş sene önce dinlediğim o şarkıyı tekrar duydum ve o anda -nedendir bilmiyorum- tüylerim diken diken oldu. Sanki çok eskide saklı kalan bir hatıra tekrar açığa çıkmıştı. Ve şarkısa o bölüm duyulduğunda, yani "mama huuuuuuuuuuuu" diyen o muhteşem ses duyulduğumda, donakalmış, sadece şarkıyı dinliyordum. Sonrada öğrendim ki bu şarkı Queen'in Bohemian Rhapsody'si idi. O gün bugün Queen benim için bir müzik grubunda daha çok anlam ifade eder.

--------------------
GÖSTERİ DEVAM EDİYOR FREDDIE!

QueenAnatolia.com

+Quote Post
randy
mesaj Nov 13 2006, 06:58 PM
İleti #31

Guests

bildiğim kadarıyla konserinde resmi tatil olan tek gruptur queen

+Quote Post
bugs
mesaj Nov 14 2006, 04:30 PM
İleti #32

Full Member

Grup: Appetite for Construction
Nereden: New Jersey
Üye No: 220

bu aralar benim de queen krizlerin fazlalaşmaya başladı...
sevenler heralde tüm albümlerinin olduğu bi site buldum lastfm queen türkiye grubundan bi arkadaş yamış saolsun... belki işinize yarar...

http://queenoficial.blogspot.com/

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Nov 14 2006, 08:44 PM
İleti #33

NoS®

24.11.91 waaa.gif

--------------------

+Quote Post
onstagerecords
mesaj Nov 14 2006, 09:09 PM
İleti #34

Full Member

Grup: GOD
Nereden: out of this world
Üye No: 209

Burada Axl ın ses rengine bişey demiycem ama kesinlike detone oluyor
AXL ın olağan performansından uzak bir durum...Ama arada bir çığlık atıyor "hemen dank ediyor karşında axl var diyorsun ve utanıyorsun biraz önceki düşüncelerin için":)

+Quote Post
the garden o...
mesaj Jan 10 2007, 02:18 AM
İleti #35

A Scanner Darkly-Forum Goddess

Nereden: 112 Ocean Avenue
Üye No: 433

Brian May,kendi sitesinde yapmıs oldugu acıklamada johnny depp'in Freddie Mercury'nin hayatını konu alan film de oynamasının mümkün olabilecegini soyledi.yaptıgı acıklamada ,suanda henüz tam karar veremediklerini ama Johnny Depp'in mukemmel bir oyuncu oldugunu belirtti.

Projeye yatırım yapan sirket,Robert De Niro'nun sahibi oldugu Tribeca Production.

Ama Depp,2005 senesinde yapmıs oldugu röportajda Syd Barrett'ı oynamayı cok istedigini belirtmis.

http://news.q4music.com/2007/01/depp_to_play_mercury.html

--------------------

"You are an asshole and everyone knows it,
How much of an asshole nobody can say,
But when you're an asshole, so don't be an asshole
Now you should just be glad that you're asshole..
Sorry wrong song...
'

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jan 11 2007, 05:51 PM
İleti #36

NoS®

Johnny Deep i nasıl Freddie ye benzetcekler gerçekten çok merak ediyorum.

--------------------

+Quote Post
Izzy
mesaj Jan 13 2007, 12:43 AM
İleti #37

MAC Adventure

Nereden: Terra Nova
Üye No: 423

Foo Fighters 2006 Hyde Park konserinde sahneye Brian May ve Roger Taylor çıkıyor + Lemmy de var, bir yerden bulup izleyin mutlaka.

--------------------

+Quote Post
civilwar07
mesaj Feb 9 2007, 01:38 PM
İleti #38

Member
**

Üye No: 565

we will rock you ,we are the champions gibi bir çok klasikleşmiş şarkıları vardır aynı zamanda bayağı köklü ve sağlam bi gruptur.

--------------------

"Fenerbahce kulubunun her tarafta mazhar-i takdir olmus bulunan aseri mesaisini isitmis ve bu kulubu ziyaret ve erbab-i himmeti tebrik etmeyi vazife edinmistim. bu vazifenin ifadesi ancak bugun muyesser olabilmistir. takdirat ve tabrikatimi buraya kayd ile mubahiyim."
Mustafa Kemal Atatürk

+Quote Post
Al Capone
mesaj Apr 30 2007, 10:36 PM
İleti #39

Yeni
*

Üye No: 831

efsane gruptur Queen..merak ettikleriniz için www.queentürk.com