IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* CHINESE DEMOCRACY satış rakamı, mediatraffic.de | 06.12.2008  7 Sayfa V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
axlroses61
mesaj Dec 8 2008, 11:29 PM
İleti #21

Full Member

Grup: Members
Üye No: 314

Artık günümüzde bir album malesef bir tıklama ile ayağımıza gelebildiği için insanlar bir album için bir daha müzikmarketlere gitme,albume 15-20$ gibi rakamlar verme gereği hissetmiyorlar.Şimdi gerçek fanlar gidip albümü alır diceksiniz ama fan olan veya fan geçinipde albumu internet indirip birdaha albumu alma ıhtıyacı hissetmeyen çok kişi tanıyorum.Albumu direk indirip hemen telefonuna atıp dinleyebiliyoruz öle bi zamandayız artık.Albumun rakamsal olarak satış oranının şimdilik düşük olmasının en büyük nedeni bu bence..

ikinci olarak her ne kadar bu görüşe çok muhalefet edilsede bu sonucta ismen bir Guns n Roses albumu olsada gercekte bir Axl Rose solo projesi..90 lı yıllarda Gnr ile yatıp kalkan ama Cd yı bır axl rose projesi olarak gördüğünde dolayı albumu almayan veya en fazla ınternetten indiren bır cok ınsan var...

Bir başka faktor ise albumdekı parçaların %70'nin önceden dinlenmiş olması ve bazı şarkıların konserde çalınmış olması .Haliyle insaların kafasındaki "Yeni albüm" imajı daha cok " dinlediğimiz yeni albüm olarak" değişti.

Ve şu an Gnr 'de bir belirsizlik var.elemanlar gruptan ayrılıyor,yeni video album çıkmasına rağmen ortalıkta yok axl yok....
Death magnetic bile 3 milyon satabildiyse(yanlış anlaşılmasın bence iyi bir album) 15 yıldır beklenen bir Gnr albümü çok daha iyi satabilmeliydi ve daha iyi promosyonu yapılmalıydı.Album cıkar cıkmaz peşine video veya videolar olmalı Axl sağda solda demeçler vermelı,albumu tanıtmalıydı.Ama sadece gruptan ayrılan elemalar ve ve kaybolmus bır axl var...

Albumün İngiltere ve amerika listelerindeki başarısına ve ilk haftalardaki "iyi" denebilcek satış rakamına rağmen Double Talkin Jive'e katılıyorum .Reunion olmassa birsey olmaz artık..İşallah yanılırım .
Go to the top of the page

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Dec 8 2008, 11:59 PM
İleti #22

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

Ben 17 yılın neticesinden çok memnunum,albüm beklentimi bile aştı.

Satışların bok gibi olmasının GNR tarafındaki tek nedeni Axl'ın hiç bir tanıtımda bulunmaması,ortalarda olmaması,plak şirketi de çok suçlu değil burada. Müzikalite açısından beklediğini bulamayan insanlar varsa sittirip başka grupların başka albümlerini alsın,onlar karşılarlar :D. 17 yıldır bana göre bundan daha iyi bir albüm çıkmadı.

Eğer dedikodular gerçekse devam albümleri varsa kafayı sıyırırım sanırım :D

Bu arada GNR bööle albümler yapmaya devam ederse reunion da sitimde olmaz benim, ve hatta artık istemiyorum ööle bişi, bir tek konser için biraraya gelsinler ama.

--------------------

Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-TAYFUN ÜNLÜ-BORA YALÇINDURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Stradlin2142
mesaj Dec 9 2008, 01:00 AM
İleti #23

Member
**

Üye No: 1,776

bana göre axl ın tanıtımlar yapmamasının sebebi robin in gitmesinden dolayı sonuçta axl dan sonra grubun en önemli adamıydı her şarkıda gözle görülür katkıları vardı.şimdi robin gittikten sonra chinese democracy i robin in bestelediği şarkıları kime çaldırabilir?sonuçta slash gibi bir gitarist yok karşımızda gelenlerin robin in bestelerini çalmak isteyeceğini sanmıyorum.axl sadece istediğini yaptı albümü çıkardı. bizler de evimizde mis gibi chinese democracy mizi dinliyorsak ne mutlu bize gerisi boş :D

+Quote Post
Izzy
mesaj Dec 9 2008, 11:11 AM
İleti #24

MAC Adventure

Nereden: Terra Nova
Üye No: 423

Başka bir sorun daha var. Birleşirlerse Slash, Duff bu albümdeki şarkıları çalmak isteyecek mi?

Slash Buckethead'in sololarını çalabilecek mi? Yoksa kendisi tekrar mı yorumlayacak?

--------------------

+Quote Post
patience
mesaj Dec 9 2008, 11:52 AM
İleti #25

just a little patience

Grup: Red N' Rose
Nereden: İstanbul
Üye No: 144

QUOTE(Izzy @ Dec 9 2008, 11:11 AM) *
Başka bir sorun daha var. Birleşirlerse Slash, Duff bu albümdeki şarkıları çalmak isteyecek mi?

Slash Buckethead'in sololarını çalabilecek mi? Yoksa kendisi tekrar mı yorumlayacak?

Albümdeki şarkıları çalar ama kesinlikle yeniden yorumlar ki çokta güzel olur (Mesela en başta iğrenç soloları olan şu Shackler's, Rhiad gibi şarkıların sololarını yorumlarsa çok daha güzel olur).Slash'i tanımıyomuyuz allah aşkına.

--------------------

They're Back!!!

+Quote Post
Buick
mesaj Dec 9 2008, 12:18 PM
İleti #26

12.07.2006

Grup: Super Moderator
Nereden: Bucketheadland
Üye No: 88

QUOTE(patience @ Dec 9 2008, 11:52 AM) *
Albümdeki şarkıları çalar ama kesinlikle yeniden yorumlar ki çokta güzel olur (Mesela en başta iğrenç soloları olan şu Shackler's, Rhiad gibi şarkıların sololarını yorumlarsa çok daha güzel olur).Slash'i tanımıyomuyuz allah aşkına.

slash bucket sololarını çalamaz bu biiiiiiiiir!!!
yorumlayamaz da çünkü tarz farklı bu ikiiiiiiiiii. yorumlarsa da benim midem kalkar kusarum filan yaneeee.
senin iğrenç olarak yorumladığın sololar senin kulağının alıştığı standartların dışında kaldığı için sana iğrençler geliyor üüüüüüüüç (uzatarak yazmak hoşuma gitti yav). biraz ufkunu genişletmeni öneririm. 80'lerin glam karı kız gruplarından başını kaldır modernleş filan yanııııııı.

robin gittiyse bucket yeniden gelmeli gruba :) hatta axl bucket'ın söz olasılığı olan parçalarına söz yazsın vokal yapsın sadece ikisi türkiyeye gelsin :))))

Rhiad'ın solosunun başı senin alıştığın bi tarzda ama hiç sordun mu kendine devamında neden tam olarak sapıtık bir soloya dönüşüyor. bi de bu kadar solo meraklı bi adamsan seni solo gitarist yapalım alla alla.

bucket'a ve onun attığı sololara laf yok lan!!!! hayalim bu albümle gerçekleşti. ağzına kadar axl ağzına kadar bucket var. yeme yanında yat.

--------------------
I smoke my cigarette with style

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Dec 9 2008, 12:21 PM
İleti #27

elçonun ozası

Slash ve Duff GNR sonrası çaldıklarından sonra bir şey sorgulayacak durumda değiller :D

Shackler'ın da Riad'ın da soloları süper bu arada.

--------------------

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-TAYFUN ÜNLÜ-BORA YALÇINDURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Stradlin2142
mesaj Dec 9 2008, 01:12 PM
İleti #28

Member
**

bence de albümdeki sololar sağlam ama slash gelirse de chinese democracy patlar gibime geliyor yeni albüme başlarlar.buckethead in gelmesi gnr icin daha iyi.albüm çalışmalarında yer almış çok büyük katkıları olmuş sevilen bir adam(ama içsesimde her zmn slash diyor:))

+Quote Post
Neretva
mesaj Dec 9 2008, 01:17 PM
İleti #29

Full Member

Nereden: A N' KARA
Üye No: 2,629

Slash yeter ki geri gelsin, kim ondan Buckethead'in sololarını çalmasını ister ki, eski şarkılardan çalsınlar yeter.

--------------------

I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, can't it be mine

+Quote Post
axlroses61
mesaj Dec 9 2008, 01:44 PM
İleti #30

Full Member

Üye No: 314

QUOTE(patience @ Dec 9 2008, 11:52 AM) *

Slash Buckethead'in sololarını ve bu şarkılardaki sololarını çalamaz.O şarkılara yeni yorumlar katsa desek berbat birsey olur çünkü uyuşmaz...
bu arada o sololar için iğrençten çok değişik diyelim işte tam buckethead tarzı ritm gitarlada çok uyumulu bence ve inan bana inanılmaz zor sololar.....

+Quote Post
patience
mesaj Dec 9 2008, 02:06 PM
İleti #31

just a little patience

slash bucket sololarını çalamaz bu biiiiiiiiir!!!
bucket in sololarını çalıcak kadar karaktersiz bi gitarist değil zaten, bunu hepimiz biliyoruz.

yorumlayamaz da çünkü tarz farklı bu ikiiiiiiiiii. yorumlarsa da benim midem kalkar kusarum filan yaneeee.

buckethead de slash in sololarını yorumlayamadığında benim midem kalkıyodu, bişey farketmiyo.

senin iğrenç olarak yorumladığın sololar senin kulağının alıştığı standartların dışında kaldığı için sana iğrençler geliyor
üüüüüüüüç (uzatarak yazmak hoşuma gitti yav).
o yüzden albüm myspace e konulduğunda en az dinlenen şarkılardandı dimi? beğenilmedi çünkü gaz şarkıları Axl tek başına mükemmelleştiremedi.

biraz ufkunu genişletmeni öneririm. 80'lerin glam karı kız gruplarından başını kaldır modernleş filan yanııııııı.

Catcher gibi şarkıya solo yazan Brain May'in sololarının içine etmelerine mi ufuk genişletmek deniyo? Yoksa bi tarz var da bn mi göremiyorum?

Rhiad'ın solosunun başı senin alıştığın bi tarzda ama hiç sordun mu kendine devamında neden tam olarak sapıtık bir soloya dönüşüyor. bi de bu kadar solo meraklı bi adamsan seni solo gitarist yapalım alla alla.

Evet, zaten baştan iyi giriyo sonradan "aman yarabbim!" dicek kadar kötüleşiyo.Tamamen kendi tarzlarını ortaya koymak istemelerinden kaynaklanıyo solonun o yönde değişmesinin sebebi.Ama biliyoruz ki o solo ne akılda kalıcı ne de "oha ne süper bir solo!" dedirtcek bir solo.

--------------------

They're Back!!!

+Quote Post
Double Talkin...
mesaj Dec 9 2008, 02:23 PM
İleti #32

Demi-God

Grup: Appetite for Construction
Üye No: 26

Coma gibi muhteşem bir şarkının gitar partisyonlarını yazan adamın Rhiad gibi şarkılara tenezzül edeceğini düşünmek de ayrı bir komedi..

Slash'ten bahsediyoruz burda, alelade bir adamdan değil..

--------------------
Slash!

+Quote Post
Buick
mesaj Dec 9 2008, 03:33 PM
İleti #33

12.07.2006

Grup: Super Moderator
Nereden: Bucketheadland
Üye No: 88

bucket sololarına karaktersiz dediğin anda ve glam lafıma brain may karşılığını verdiğin anda seninle tartışacak bi şeyim kalmamıştır. dümdüz git sağa dön orda aradığın yer :))

--------------------
I smoke my cigarette with style

+Quote Post
patience
mesaj Dec 9 2008, 07:23 PM
İleti #34

just a little patience

QUOTE(Buick @ Dec 9 2008, 03:33 PM) *
bucket sololarına karaktersiz dediğin anda ve glam lafıma brain may karşılığını verdiğin anda seninle tartışacak bi şeyim kalmamıştır. dümdüz git sağa dön orda aradığın yer :))

Bucket'e karaktersiz demedim ben (anlatım bozukluğu olmuş) Bucket'in sololarını çalıcak karaktersiz bi gitarist değil Slash (kendi tarzını ortaya koyması bakımından) Glam lafına söylediğime nerden çıkarıyosun, ufuk genişletme lafına söyledim ben "Catcher gibi şarkıya solo yazan Brain May'in sololarının içine etmelerine mi ufuk genişletmek deniyo?" diye.Ron'un sololarıyla mı genişletiyim ufkumu babında.

--------------------

They're Back!!!

+Quote Post
gnrforever
mesaj Dec 9 2008, 08:36 PM
İleti #35

GNRTurkey Special Member

Nereden: madagascar
Üye No: 1,924

şu slash bucket 'in sololarını çalamaz lafına katılmıyorum bence onların a......... bile yani, ki Slash'in gitara olan bağlılığını gitarla verdiği çoşkuyuda s....n bucket veremez bu bilmemm kaççççççççççççççç buckethead'ı bende seviyorum ama karşılaştırıldığı adam Slash Axl'ın blues ve rock'n'roll ruhuna destek çıkıp onu en iyi destekleyecek solo gitarist Slash'tirrrrrrrrr buda bilmem kaç+1

--------------------
I won't be told anymore
That I've been brought down in this storm
And left so far out from the shore
That I can't find my way back, my way anymore

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Dec 9 2008, 08:40 PM
İleti #36

NoS®

Üye No: 129

QUOTE(gnrforever @ Dec 9 2008, 08:36 PM) *
şu slash bucket 'in sololarını çalamaz lafına katılmıyorum bence onların a......... bile yani, ki Slash'in gitara olan bağlılığını gitarla verdiği çoşkuyuda s....n bucket veremez bu bilmemm kaççççççççççççççç buckethead'ı bende seviyorum ama karşılaştırıldığı adam Slash Axl'ın blues ve rock'n'roll ruhuna destek çıkıp onu en iyi destekleyecek solo gitarist Slash'tirrrrrrrrr buda bilmem kaç+1

Böyle bir dünya yok ne yazık ki buckethead in tekniğinin onda 1 i tamam 5 te 1 olsun slash da yok adam gerçekten aşmış bitirmiş yutmuş bir gitarist ki kalkıp slash şöyle yapar slash bucketı bulsa böyle öper demeden önce adamın bir yaptığı bestelere bakın öyle bilip bilmeden sılaşörlük yapmayın

Slash denen adamdan zaten beklenen aşmış bir müzisyenlik değil marka satıyor isim satıyor kimse virtüöz beklemiyor ki sahneyi dolduracak bir guitar hero bekliyorlar guitar hero dediğin adamda sadece gitara bakmıyor karizma da lazım

Yani kısaca dünyanın en iyi olmasa da en karizmatik gitaristi şu an sılaş dır

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
Stradlin2142
mesaj Dec 9 2008, 08:49 PM
İleti #37

Member
**

gene başlanmış bir slash mi buckethead mi tartışması gidiyor konu slash mi buckethead mi den çok axl ın şu an ki tarzına uyucak gitarist herkes ister slash tekrar gelsin.slash in ayrılmasının bir nedeni bu tarzı istemeyip hard rock yapması değil miydi buckethead de bu albümde başarılı çalışmalara imza atmadı mı?slash in chinese democracy albümü adı altında gelmesi iyi olmaz bence yeni albüm çalışmaları başlarsa ne ala

+Quote Post
november_rain
mesaj Dec 9 2008, 08:50 PM
İleti #38

Full Member

Grup: Banned
Nereden: don't worry mom i'm with axl
Üye No: 2,298

ne demiş slash

"It's not so much how good a player you are, it's how cool you are" matrix.gif

--------------------
it hurts to set you free
but you'll never follow me
the end of laughter and soft lies
the end of nights we tried to die
this is the end...

+Quote Post
Neretva
mesaj Dec 9 2008, 08:57 PM
İleti #39

Full Member

Nereden: A N' KARA
Üye No: 2,629

Bu Slash Buckethead karşılaştırmaları her yerde yapıldı, yapılıyor ve yapılmaya da devam edecek. Elbette Slash'in Buckethead'den üstün tarafları vardır, Buckethead'in Slash'ten üstün tarafları vardır. Ama çoğu kişinin kabul ettiği bir şey de vardır ki, Slash daha efsanevi bir gitaristtir. Herkes kendi fikrini söylüyor, ben de kendiminkini söylüyorum: "Slash'in olduğu yerde Buckethead kim ?"

--------------------

I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, can't it be mine

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Dec 9 2008, 09:06 PM
İleti #40

elçonun ozası

Ulan sikkolar! Slash'i fanilerle ne halt etmeye karşılaştırıyorsunuz,gelmiş geçmiş tüm gitaristleri toplasanız Slash'in kesip attıı tırnak olamazlar ulan! Dinimize küfürdür bu,herkes kendine gelsin :D

Bucket,Bumble,Finck ve 4tuss da candır,hepsini çok seviyorum Chin Dem'de müthiş işleri var,umarım devam da ederler. Bumble'dan aldıım bilgiye göre devam da edecekler Bucket hariç :D

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
7 Sayfa V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 10th September 2010 - 09:51 PM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey