IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* epiphone lespaul standart, epiphone lespaul kullanm  
Reply to this topicStart new topic
Kalipardi
mesaj Dec 24 2007, 03:18 PM
İleti #1

Full Member

Grup: Members
Nereden: müzisyen,öğrenci
Üye No: 237

selam epiphone lespaul standart herhangi bir model gitar kullanmış veya kullanmaktaysanız bu gitar hakkındaki iyi kötü fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.çünkü bende bir tane alabilirim.bu yüzden fikriniz benim için önemli.şimdiden teşekkürler

--------------------
bu kez pek bi bafili yalnızlık...
Kalipardi Ne İş Yapar?

axl rose images
Go to the top of the page

+Quote Post
Kalipardi
mesaj Jan 27 2008, 07:05 PM
İleti #2

Full Member

yardımlarınız için teşekkürler.

--------------------
Kalipardi Ne İş Yapar?

axl rose images

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jan 27 2008, 08:48 PM
İleti #3

NoS®

Üye No: 129

Hani bildiğim kadarıyla epi lerin en iyisi diyorsan ki epi alıcam bundan iyisi yok gibi bişey.

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Jan 27 2008, 09:18 PM
İleti #4

Appetite for Destruction

Nereden: Mooby's
Üye No: 7

Les Paul gibi göründüğü için alıyorsan alma, çünkü kesinlikle les paul değil.
Onunda seçim nedeni olabileceği yönler vardır tabi, gitar çalmadığım için detayını bilmiyorum ama kullananlarda hallerinden memnunlar.
Sonuç olarak, fiyatı sunduğu performansa göre kabul edilebilir düzeyde(ymiş).

--------------------
At one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand, he gave the keys of a Mercedes, and I left her there.

+Quote Post
Mr. Roxx
mesaj Feb 11 2008, 06:08 AM
İleti #5

Member
**

Nereden: Paradise City
Üye No: 1,404

benim arkadaşım da ondan istiyordu. çünkü hem fiyatı iyi hem de tonlarının iyi olduğunu söyledi. tabi ki bi gibson gibi olamaz, zaten fiyatlara bakarsan anlarsın, ama gidip cort falan alıcağına üzerine ekle parayı (fiyatlar tam bilmiyorum bu arada) babalar gibi epiphone al. guns dinledigine göre çalıcağın tarzlara da cort ibanez vs gibi gitarlardan çok daha yatkın olur. güzel pedallar falan da alırsan mis gibi olur tonların. epiphone la çalanları dinledim tabi pedalları fln da vardı baya ama gayet güzeldi tonlar, şarkılara fln iyi gidiyordu. ama tabiki en doğrusu bi müzik mağazasına gidip eline alıp çalman ;)

--------------------
i might be a little young but honey i ain't naive!

+Quote Post
peng
mesaj Feb 11 2008, 01:12 PM
İleti #6

Member
**

Nereden: paşaland
Üye No: 398

"Ben 6 senedir gitar çalıyorum. bir sürü gitarım oldu su anda 2 tane esp'im var ve cok memnunum.bir tanesi goldtop bir tanesi emg manyetikli canavar gibi alet.epiphone cok caldım ama epiphoneların sadece goldtoplarını tavsiye ediyorum tünelde gördüm aynen gibson goldtop kalitesinde ama bi epi. ile gibson les paul standart karsılastırılamaz belki manyetikleri değiştirirsin güzel bir seymour duncon alnico pro II takarsın ama yinede bi gibson olamaz bak kıvılcım müzikte satılıyor artık epi.ler git dene bi gibson dene bide epi dene anlayacaksın zaten ne demek istediğimi...bence bekle para biriktir gibson al abi bir daha da aklında kalmasın hiçbirşey şimdi bunu alınca acaba para biriktirip gibson mı alaydım diye düşüneceksin haa bide şöyle bişey yapabilirsin gibson studio alabilirsin epilere her türlü koyar!" Flash böyle diyor...

--------------------
PH

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Feb 12 2008, 01:22 AM
İleti #7

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

Carrefour Natilusta gitar satılıo bu iş bitmiştir :)

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
sparda_19
mesaj Feb 12 2008, 12:21 PM
İleti #8

Advanced Member

Üye No: 113

bende gibson al derim para biriktirip ama buda hemen birikecek birşey değil bana göre. tünel de gibson fiyatları 3000$ dan başlıyo..bende gibson diye almaya gittim zuhale,fender de vardı aklımda ikisinide denedim fender deluxe aldım..he illede epi alcam diyorsan en iyisini bul ilerde aktif EMG ler le modifiye edersin gitarın bir miktar daha iyi olur..

+Quote Post
Kalipardi
mesaj Feb 12 2008, 02:39 PM
İleti #9

Full Member

tüm cevaplara teşekkürler.gibsonu umarım ilerde alırım.yani yaş ilerleyip meslektede biryerlere gelindimi alınmayacak gitar olmadığını düşünüyorum.ama iyi haberi vereyim epiphone les paul standart limon transamber aldım.görünümü ilginç.tonlarıda fena değil.manyetik falan değiştirmeyi düşünmüyorum şu an için ama ilerde olabilir.korg ax 1500 g ile canavar gibi tonlar aldım.tekrar teşekkürler herkese.

--------------------
Kalipardi Ne İş Yapar?

axl rose images

+Quote Post
Kalipardi
mesaj Feb 12 2008, 02:41 PM
İleti #10

Full Member

haa önceki gitarım bunun yanında kereste gibi kaldı onuda ifade edeyim.washburn maverick series bt-4 dü.şimdi epi alınca onu bi güzel söktüm boyayıda kazıdım.altından bildiğin kjereste çıktı.çok ucuz işçilik yani bu işten hiç anlamayan biri heves edip gitar yapsa çok daha iyisini yapabilir.şimdiki hedefim kendi gitarımı yapabilmek.maun falan bulabilirsem tabi.olmazsa cevizden falan yapacağım bişeyler.

--------------------
Kalipardi Ne İş Yapar?

axl rose images

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Feb 12 2008, 10:36 PM
İleti #11

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

Gül ağacından yap :)

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 8th February 2012 - 02:47 PM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey