Yeni Gelenler Başlığı
2 Sayfa
1 2 >
|
|

|
|
|
|
Sep 4 2008, 08:28 PM
|

Yeni

Grup: Members
Üye No: 2,328

|
Aslında yeni üye olmadım,eski kullanıcı adım macbeth di fakat uzun süredir foruma girmediğim için(bazı acayip nedenlerden) sanırım açamadım.mail adresimede yeni şifre istedim gelmedi.ben de yeni üyelik almak zorunda kaldım... güzide gunnerları takip etmeyi,ender müzik paylaşımlarını sömürmeyi ve yazmayı özlemişim. sevgiler:)
--------------------
seslerin harmonisi kanserli hücreleri söküp attı ruhumdan
|
|
|
|
|
|
Sep 5 2008, 04:30 AM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
Herkes hoş geldi,şimdi ücretleri alalım :P
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2008, 05:33 PM
|

Murat Adanc Appreciation Society

Grup: United Pessimists
Üye No: 1,988

|
hoşgeldin nisan :)
estağfuraxl, şu anda forumumuzun 1 (bir) tane kadrolu garibanı var, o da 23 kasım günü taksimde maraton koşacak :)
--------------------
Izzy'nin tebdil-i kıyafet gezeniyim. -------------------- 
|
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 11:34 PM
|

No Fate

Üye No: 2,655

|
Üye olarak yeni olsam da, arada bir siteyi takip eden birisiydim. Herkese merhaba diyorum öncelikle.
Öhm.. peki ben neden buradayım, nedir bu ganz en rozıs olayım derseniz kısaca bahsedeyim :)
Malumunuz 1991 yılında sinemaya bomba gibi düşen Terminator 2: Judgment Day isimli filmi bilmeyen yoktur. Her neyse bu filmdeki iki şarkı, benim için önemli yerlere sahipti, ama isimlerini bilmiyordum ilk başta. İlki, filmin başlangıçtaki bar sahnesinde çalan "Bad to the Bone" isimli parçaydı. Diğeri ise, John ve arkadaşının elindeki teypte sürekli çalan şarkı, yani You Could be Mine :D + Klibi de harikaydı ve bu zamandan sonra Guns N Roses, benim için Terminator'ün grubu oldu :)
You Could be Mine, en sevdiğim GNR şarkısı Son zamanlarda en çok dinlediğim, Welcome to the Jungle Son 1-2 gündür merak saldığım şarkı, My Michelle
Grubun yeni elemanlarından pek hoşlanmadım, eskiler gibi rahat ya da nasıl denir hırçın sert tiplerde değiller. Slash'in sahne duruşu çok harikaydı, ayrıca Axl'ın kısa şortlu koşuşturmaları da öyle :D Axl'ın yeni saç modeli de eskiye nazaran kötü. Son olarak yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum diyeyim. AXL varsa Guns N Roses, vardır demektir. :)
Tekrardan merhabalar :D
--------------------
AXL ROSE & SEBASTIAN BACH
|
|
|
|
|
|
Nov 3 2008, 09:31 AM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
Hepiniz tekrar hoşgeldiniz.
Berat sen 1 sene önce üye olup sitenin farkına nası varamadın? :D
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Nov 28 2008, 08:30 PM
|

Forum Kardeşi

Nereden: Bursa
Üye No: 1,601

|
QUOTE(Izzy @ Jul 30 2008, 03:27 PM)  "Merhaba, ben burada yeniyim, adım C3PO, pirinç kaplamayım" tarzı mesajlarınızı buraya yazabiliyorsunuz arkadaşlar. Şimdiden hepiniz hoşgeldiniz, ekranınızdan eğlence, kulaklığınızdan GnR eksik olmasın. (TRT sunuşu) Benim adım da R2D2(artuditu diye okunur),Star Wars'tan fırlamış bi karakterimdir,ama ben pirinç kaplamalı deilimdir :D Benim adım Gün.11 yaşındayım.Forum kardeşiyim zart zurt falan filan işte...
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2008, 05:48 PM
|

Full Member

Üye No: 1,784

|
abi şu faceye bi davet gönderelim bu siteye üye olmaları içn . daha çk gunner olsun brda :)
--------------------
 I see you standin' there You think you're so cool Why don't you just Fuck off
|
|
|
|
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye: