|
|
Aug 13 2007, 11:14 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
Bu versiyon AFD demoları cd'imde duruyordu, yıllardır unutmuşum geçen gün bi arkadaş sorunca hatırladım. Umarım beğenirsiniz :) ; http://rapidshare.com/files/48803661/Night...R_GNRTURKEY.mp3bu da bonusu USED TO LOVE HER-CORNSHUCKER :) ; http://rapidshare.com/files/48805079/Used_...R_GNRTURKEY.mp3
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Aug 14 2007, 11:21 AM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
buick ağzımdan aldın lafı, bende de genetik bi hastalık var ortaokuldan beri niterain olarak yazarım bu şarkıyı :)
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Aug 14 2007, 01:20 PM
|
Yeni

Grup: Members
Üye No: 1,127

|
yeterince içmemişlerdir lafı harbiden konuyu özetlemiş.......
|
|
|
|
|
|
Aug 14 2007, 09:36 PM
|

Piskopat

Grup: Leecher
Nereden: Marmaris
Üye No: 959

|
indiremiyorum :(:( linklere basınca pc donuyo :(
--------------------
Shed a tear 'cause I'm missing you I'm still alright to smile Girl, I think about you every day now Was a time when I wasn't sure But you set my mind at ease There is no doubt you're in my heart now Said woman take it slow It'll work itself out fine All we need is just a little patience Said sugar make it slow And we'll come together fine All we need is just a little patience ------------------------------------------------------------------ Bir damla gözyaşı dök,çünkü özlüyorum seni Hala gülümsemeye hazırım oysa Tatlım,ben hergün seni düşünüyorum... Birşeylerden emin olmadığım bir zamandı Ama sen düşüncelerime huzur verdin Hiç kuşkum yok kalbimdesin şimdi. Kadınım,yavaş olmalısın O kendi kendini de gösterir Tüm ihtiyacımız biraz sabır Tatlım,yavaş olmalısın Bir araya geleceğiz,güzelliklerle Tüm ihtiyacımız biraz sabır ------------------------------------------------------------------ 
|
|
|
|
|
|
Aug 14 2007, 09:51 PM
|

GNRTurkey Special Member

Grup: Moderator
Üye No: 712

|
QUOTE(Buick @ Aug 14 2007, 10:51 AM)  elbette trenle uzaktan yakından ilgisi yok parçanın, ama şarabın şişesindeki tren resmi, parçadan önce axl'ın tren sesi çıkartan bir şeyi üflemesi, burdaki davulların tren ritmine yakın olması içkinin adına ve ve etiketine güzel göndermelerdir. Yürü be cihan, ewet slash arkadaşım mecaz anlamda olsa trenle ilgili ufak bi göndermeler var.. tiii alınan bi espiri yapılıyor... sweet chil o' mine 2. mısrasında , .... o love mine değil , love of mine olarak icra edilir. Buarada ufak bide düzeltme yapim "I'm veya I am , im olarak hiç bizaman yazılmaz "
--------------------
HE'S A LEGEND,HE'S GOD

|
|
|
|
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye: