IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* Use Your Illusion Tour Tokyo  3 Sayfa V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
Yigit
mesaj Jul 2 2006, 06:39 PM
İleti #1

Guns N' Fuckin' Roses

Grup: Root Admin
Nereden: Paradise City
Üye No: 2

Bu konser Dvd'leri elime birkaç yıl önce geçti. Gerçekten mütiş bir performans var ortada. Axl her zamanki gibi depar atarak şarkı söylüyor, Slash zaten bildiğimiz Slash, gitarı bağırtıyor insanlara acı veriyor. Sahne mütiş, kadro şahane, ses sistemi mükemmel. Ama tek eksik 'hımbıl' tokyolu seyircilerin doğru düzgün tepki verememeleri.

Mutlaka her Guns N' Roses hayranının arşivinde bulunması gereken bir konser.

--------------------
IPB Image

CHINESE DEMOCRACY STARTS NOW! ... 1998 ... 1999 ... 2000 ... 2001 ... 2002 ... 2003 ... 2004 ... 2005 ... 2006!!!

uzayda günesin i?i ne ?
Go to the top of the page

+Quote Post
Lethe
mesaj Jul 2 2006, 10:23 PM
İleti #2

SlasheR

Nereden: Antalya
Üye No: 1

Deli bir konser, müthiş bir sahne performansı, sadece gilby biraz ağır kalmış soğuk duruyor sahnede.. onun dışında duff desen harika slash le axl a yoruma gerek yok.. seyircide bi garip, knockin' on havens door da bile o kadar kasmışlar seyirciyi eğlendirelim diye yok, ses bile çıkmıyor adamlardan hareket yok.. gördükçe kapayasım geliyor dvd yi.. ama bence, her gunner da özellikle 94 öncesi gnr hayranlarında bulunması farz bir dvd (2 dvd :p)

Bu arada yiğit sayesinde tanıştım bu dvd ile, sonsuz teşekkürler burdan ona :)

--------------------

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 2 2006, 11:31 PM
İleti #3

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım, o konser DVD değil orjinal olarak. VHS'den DVD'ye rezil bir şekilde özensizce çekilmiş bir şey. Bunun başlıca nedeni de eski footage'ın kullanılması konusunda grup elemanlarının isteksizliği ve telif hakları sorunları. İnanın 93 yılında aldığım VHS kasetteki ses ve görüntü kalitesi DVD'dekinden daha iyi.

GNR'ın hemen hemen tüm konserlerinin profesyonel olarak çekilmiş olmasına rağmen hiç doğru dürüst piyasaya sürülmemiş olması müthiş bir beceri :) .

Yakında umarım burada paylaşıma açacağım Ritz,Chicago,Rio,Noblesville,Paris,Santiago,Buenos Aires... gibi performanslardan sonra Tokyo DVD'sini çıkaranlara bir güzel küfür edeceksiniz.

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Yigit
mesaj Jul 2 2006, 11:50 PM
İleti #4

Guns N' Fuckin' Roses

Saydıklarının çoğunu izledim performans olarak çok fark yok. İçerik aynı. Bahsettiğin konular daha çok teknik konular. Bahsettiğin kayıtları merakla bekliyoruz

--------------------
IPB Image

CHINESE DEMOCRACY STARTS NOW! ... 1998 ... 1999 ... 2000 ... 2001 ... 2002 ... 2003 ... 2004 ... 2005 ... 2006!!!

uzayda günesin i?i ne ?

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 3 2006, 12:00 AM
İleti #5

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

Grubun performansında tabii ki çok fark yok, yalnız AFD kadrosunun eline su dökülemez, temel fark Japon seyircilerin aksine diğer konserlerde seyircilerin de şova büyük katkısı var. Sesin daha kötü olduğu konseri izlemek bile daha çok keyif veriyor.

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
L'admen
mesaj Jul 3 2006, 09:50 PM
İleti #6

Yeni
*

Grup: Members
Üye No: 11

Japonlar'ın anlamadığı zaten belli olur GNR den ...

+Quote Post
leadguitar
mesaj Jul 5 2006, 11:15 AM
İleti #7

Full Member

Grup: Banned
Nereden: istanbull
Üye No: 86

ya abi adamlar ot gibi sahne de çalıolarr aaa!! modunda hepsi!!!! ve nedense bütün konser dvd leri tokyo da oluorr. ama saahnedeki küçük devlere lafım yok olamaz da..

+Quote Post
estranged
mesaj Jul 5 2006, 12:54 PM
İleti #8

Member
**

Üye No: 89

Dvd yi ilk izlediğimde benimde yaptığım konser alanındaki Japon halkına okkalı bir küfür sallamaj olmuştu. Bir insan böyle bir performans karşısında bu kadar ot olabilir. Arada kameranın seyricilere yöneldiği bölümde gördüğümüz Japon Fan kardeşlerimiz ya oldukları yerde ' hebele hebele ' diyerek teletabi kıvamında zıplamaktalar yada ' Aaa amerikalı galiba bunlar ' diye anlamaz bir şekilde el çırpmaktalar. Niye Allahım ya niye ! ? !

--------------------

+Quote Post
Yigit
mesaj Jul 5 2006, 01:37 PM
İleti #9

Guns N' Fuckin' Roses

O konserden sonra sabaha kadar orda yatardım heralde. Konseri ilk elime alıpta izlediğimde hüngür hüngür ağlamıştım Dont Cry'dan sonra. Gidipte Tokyo'yu bulmuşlar huh.gif

--------------------
IPB Image

uzayda günesin i?i ne ?

+Quote Post
leadguitar
mesaj Jul 5 2006, 11:19 PM
İleti #10

Full Member

biggrin.gif yaw yalnız herkes bu konsere fena takmış kafayı ehehheee tongue.gif

+Quote Post
estranged
mesaj Jul 6 2006, 10:43 AM
İleti #11

Member
**

ALINTI(leadguitar @ Jul 5 2006, 09:19 PM) *

:D yaw yalnız herkes bu konsere fena takmış kafayı ehehheee :P

Evet herkesin içine oturmuş meğersem. Forum olarak galeyana geldik başlığı görünce. Bu iş Tokyo'ya çıkarma yapmaya kadar gidebilir w00t.gif

--------------------

+Quote Post
leadguitar
mesaj Jul 6 2006, 11:00 AM
İleti #12

Full Member

ronnie james dio çine mi japonyaya mı ne giderken ordaki insanların kulaklarındaki pası silmeye gidioruz demiş: tabi rock özürlü admlar nolcakk. dio baba da onlarıı biras bilgilendirmek istemiş sanırım ama yteterli olmamışl onlara blink.gif huh.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
estranged
mesaj Jul 6 2006, 11:49 AM
İleti #13

Member
**

Hayır anladığım kadarı ile yeni nesillerinde aşırı bir batı kültürü beğenisi var. Yani A.B.D'den, Avrupa'dan kim giderse boş geçmiyorlar. Cacophony denen grubun tam olarak meşhur olamamışken Japonya konseri doluyordu, Malmsteen Japonya'ya özel albümler çıkardığı gibi mümkün olsa sırf Japonyada konser verecek eminim. Izzy bile sadece Japonya'ya da yayınlanan bir albüm çıkarmıştı ki günümüzün çoğu Rock grubu aynı şekilde Japonya'ya yoğunlaşıyor. Sayısız only-japan albüm var.

Ha bu arzın nedeni nedir sorusunun yanıtı bana göre dediğim gibi Japonya'nın çok ateşli-die hard tabir edilen- bir seyirci kitlesine sahip olması değil dediğim gibi yeni nesilden kaynaklanan bir batı özümsemesi yada kanımca 80'lerde oluşan o Rockstar havasının ülkelerinde devam etmesi gibi geliyor. Tabi fantastik kültürlerinin klasik heavy/power metal kompozisyonlarına çok uygun olduğunu belirtmek yanlış olmaz. Belkide esas nedeni bu kültürün müziğe uyumudur. Aman be amma uzadı.

Nerden nereye ne diyorduk. Olmaz olsun öyle seyirci ! Harakiri yapasıcalar !

--------------------

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jul 8 2006, 02:17 PM
İleti #14

NoS®

Üye No: 129

Bu arada o dvd de slashin içtiği çok belli özellikle son şarkı olan paradise city de adam resmen dünyadan kopuyor seyredenler bilir işte seyircilerin yanından geçiyor fln yanında bi sürü bodyguardla eğlenceli görüntülerdir

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
zed
mesaj Jul 8 2006, 09:50 PM
İleti #15

Advanced Member

Üye No: 141

ya o konserde slash ın tişörtü süper di :D

--------------------

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jul 9 2006, 04:06 PM
İleti #16

NoS®

Üye No: 129

Bu arada benim bu dvd ile ilgili şöyle bi problemim var indirdiğim dvd sürücülerinde çalışmaya başlıyor ama aralarda görüntü donuyor ilerlemiyor zaten paradise cityi bi kez dinleyebildim november rain estrangedi hiç dinleyemedim bu neden dolayı oluşmaktadır ve bu hiç başına gelen birisi oldu mu?

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
lavinia
mesaj Jul 9 2006, 05:40 PM
İleti #17

Member
**

Nereden: İstanbul
Üye No: 125

Ayrıyeten grup üyelerinin birbirlerini ani hareketlerle korkuttuğu konserdir. Özellikle Axl koşuşturmaları ya da arkadan çaktırmadan yaklaşmalarıyla (oeh) grup üyelerine çok çektirmiştir. Yine de şahane konserdir çünkü bir Guns konseridir cool.gif

Ha bir de sanırım Türkiye'de DVD'si en yaygın olan, bulunmakta zorluk çekilmeyen konser.

--------------------
Don't worry mum, I'm with Axl!

+Quote Post
alex
mesaj Jul 9 2006, 07:26 PM
İleti #18

Full Member

Grup: Leecher
Üye No: 122

ben axl ın sesini bu konserde begenmemiştim.bende bi sürü kayıt var adam hiç birinde bu kadar kötü degil.tabiki sadece ses olarak söylüyorum yoksa performansına diyecek bi şey yok..ama zaten japon kafalılara bu kadarıda cok.

+Quote Post
Hiperaktif
mesaj Jul 11 2006, 11:11 AM
İleti #19

Member
**

Nereden: Jüpiter
Üye No: 63

off off o konserde ben olucaktımda ortalıgı yıkardım valla.çekik gözlüler işte ne anlarki rock tan.anca el kaldırsınlar arada sırada alkışlasınlar ne bu ya yazıktır günahtır o performansın karşılığı bu olmaması gerek. ot beyinliler işte nolcak akılları anca teknolojiye çalışsın .. angry03.gif angry01.gif

--------------------

Guns N'Roses < 94 > Only Rose

+Quote Post
pandaren
mesaj Jul 17 2006, 05:12 PM
İleti #20

Full Member

Nereden: istanbul
Üye No: 92

6-7 sene once VCD ler yeni yeni yayginlasirken edinmistim bu konseri fakat sadece 2. bölüm vardi cunku ilk bölümün süresi biraz uzun oldugu icin o zamanlar 600mb olan cdlere sigmasi zordu :) hey gidi.. bundan sonra 88 Ritz ve 91 St. Louis performanslarini cok severim, özellikle Ritz i ne yapip edip bir sekilde bulun (emule de uydudan kayit cok kaliteli versiyonu var daha onceki VHS kayitlarini cope atin)

bu arada emulede cok kaliteli 2006 portekiz konseri kayitlari da var. (tezgahtar gibi oldum bre cekiim mi abiler en kalitelisinden gönzün rozessz!) :D

--------------------
"What's so civil 'bout the war anyway..?"

+Quote Post
3 Sayfa V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 22nd May 2012 - 05:39 AM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey