Türk Müzik Tarihinin En iyi Rock Albümleri
2 Sayfa
1 2 >
|
|

|
|
|
|
Oct 14 2007, 12:20 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
Erkin Koray- Tüm albümleri
Ben rock dinliyorum diyen adam bu albümleri hatmetmeli, tarihini öğrenmeli. Erkin Baba'nın önünde önce diz çökmeli.
Bulutsuzluk Özlemi - Acil Demokrasi
Şarkı sözleri şimdiki gençliğe biraz anlamsız gelse de zamanına göre çok sert ve özel söylemleri var, hiç sevmediğim bu grubun benim için çok büyük anlamı olan benim için çok özel ve güzel albümü.
Kesmeşeker - İnsülin
Dünya müzik tarihinin en süper en komplike en muhteşem albümü, her rocker evinde 2 arabada 1 tane bulundurmalı. (Basçının kayınçom olmasının bu yorumla ilgisi yok)
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Feb 5 2009, 05:41 PM
|

Full Member

Grup: Members
Nereden: A N' KARA
Üye No: 2,629

|
Benim için kesinlikle Kargo - Yalnızlık Mevsimi, (orjinal kasedi de vardı bende ancak, bir arkadaşıma verdim, geri getirmedi) benim için Türk Rock Müziğindeki en iyi albümdür. Sözlerdeki yalnızlık teması (ki bütün sözler grubun bas gitaristi MŞŞ tarafından yazılmıştır) gitarın sözlerle mükemmel derecede bütünleşmesi, albümün tamamındaki karamsar hava... Zaten Kargo'nun yaptığı en iyi albümdür ki, bu albümden sonra Kargo bitmiştir. Popüler şarkı fazla içermediğinden Kargo'nun en çok satan albümü de değildir ama kesinlikle en iyi albümüdür.
Bir de Şebnem Ferah - Kadın albümü, ilk albümü, o albüm de benim için önemlidir.
--------------------
 I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, can't it be mine
|
|
|
|
|
|
Feb 7 2009, 01:17 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
Kargo ve Moğollar gümbür gümbür geliyor, çok ama çok şaşıracaksınız yeni albümlerine,yaza kadar pişer...
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye: