IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* The Kordz, Uberband!  
Reply to this topicStart new topic
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 3 2010, 01:19 AM
İleti #1

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

90'larda Beirut'ta kurulmuş olan müthiş bir topluluk, albümleri Ortadoğu'da çıkmış durumda, yakında burada da çıkar. Doğu-batı sentezi derdi olmadan müthiş bir albüm yapmışlar; Beauty and The East.

Albümde Tea Party davulcusu var, Rush'ın menajeri var, inanılmaz iyi bir altyapı var, bizim gruplara örnek olular inşaxl prodüksiyon anlamında. Albümde tek bir boş şarkı yok,ara ara çıkan tanıdık tınılar müthiş bir hava veriyor müziğe. Yakın zamanda Placebo ve Robert Plant'e ön grup oldular, Plant grubun sıkı bir hayranı olmuş.

http://www.myspace.com/thekordz

Gunnerlar kaçırmasın, son 10 yılda duyduğum en güzel albümlerden biri...

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.
Go to the top of the page

+Quote Post
DontDamnMe
mesaj Jul 3 2010, 04:51 PM
İleti #2

Full Member

Grup: Members
Üye No: 58

2 şarkılarını dinledim güzel olmuş beğendim kalanını dinliyorum şimdi

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 3 2010, 06:11 PM
İleti #3

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

Last Call müthiş ötesi bir şarkı,GNR bööle şeyler yapsın istedim, Plant de guest olsun :D

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 8th February 2012 - 05:08 AM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey