IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* The Chrome, 16 Ekim 2010 Cumartesi Kadıköy Shaft'ta  
Reply to this topicStart new topic
OBM
mesaj Sep 21 2010, 07:49 AM
İleti #1

T.I.I. Team Captain

Grup: The Iskender Incident
Üye No: 195

Sağlam bir grup, gunner herkesin seveceği bir playlistleri var, kısaca grubu tanıtayım.

Özgür Özkaplan............Vokal
Oğuzhan Özçoban.........Klavye
Serkan Savkurt.....Bas
Doğanay Özdöl....Gitar
Hakan Toykoç...............Davul

The Chrome 80'li yılların rock parçalarını cover'layan bir grup. Repertuarında Bon Jovi, Whitesnake, Queen, Dire Straits ve tabi ki Gunz var. Taksim Köprüaltı ve Pulp'ta da çıkmışlıkları var, belki daha önce izleme fırsatınız olmuştur. Salı günleri Shaft'ta sahne alıyolardı, Ekim ayı ile birlikte Cumartesi gecesi Acil Servis'in ön grubu olarak çıkmaya başlıyorlar. Herkese tavsiye ederim.

--------------------
OBM
Go to the top of the page

+Quote Post
OBM
mesaj Oct 16 2010, 07:31 AM
İleti #2

T.I.I. Team Captain

Bu akşam shafttayım, the chrome ve acil servis , beni özleyen gelir :)

--------------------
OBM

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Oct 16 2010, 01:19 PM
İleti #3

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

Kaçta?

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
OBM
mesaj Oct 16 2010, 02:07 PM
İleti #4

T.I.I. Team Captain

the chrome 22:30 da çıkıyo, acil servis de 24:00 gibi çıkar heralde, ama daha erken gidip shaftın sokaanda buluşabiliriz.

--------------------
OBM

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Oct 16 2010, 04:16 PM
İleti #5

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

İpini koparan Gunner gelsin o zaman :D
Olm bu arda cebini atsana bana, benimkini çaldırdım kimsenin numarası yok, buradan gören varsa onlar da atsın ceplerini :)

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 22nd May 2012 - 05:29 AM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey