|
Nasıl böyle iyi görünebildi Nasıl benim olabilirmiş gibi oldu Nasıl böyle havalı olabildi Aptal yerine kondum Çok defalar
Bu bir adamın hikayesi Yapabildiği kadar çok çalışan Sadece bir adam olmak için Kendi başına ayakta kalan ama kitaplar hep yanıyor Hikaye sirasını alaırken Ve kırılmış bir adam bırakırken
Nasıl böyle havalı olabildi Nasıl böyle iyi olabildi bir dosta bir iyilik borcumluyum Dostlarım hep benim için görünürler..evet
Bu bir adamın hikayesi Yapabildiği kadar çok çalışan Sadece bir adam olmak için Kendi başına ayakta kalan ama kitaplar hep yanıyor Hikaye sirasını alaırken Ve kırılmış bir adam bırakırken
Eğer benim yaşamımı yaşayabilseydin Bana attığın farkı görebilirdin..bana Geceleri tam yukarıya bakardım Ve görebileceğim tek sey karanlıktı Şimdi yıldızları iyi görüyorum Uzanmak istiyorum yukarıya doğru ve onlardan bir tanesini senin için kapmak istiyorum Evinde ışıklar kapandığında.. Evet bu beni mutlu tti senin için döktüğüm ter Evet.. sanırım bunun nereden geldiğini biliyorsun
Geceleri tam yukarıya bakardım Ve görebileceğim tek sey karanlıktı Şimdi yıldızları iyi görüyorum Uzanmak istiyorum yukarıya doğru ve onlardan bir tanesini senin için kapmak istiyorum Evinde ışıklar kapandığında.. Evet bu beni mutlu tti senin için döktüğüm ter Evet.. sanırım bunun nereden geldiğini biliyorsun
Nasıl böyle iyi görünebildi..böyle iyi Nasıl böyle güzel görünebildi Nasıl böyle havalı görünebildi Nasıl benim olabilirmiş gibi oldu..
--------------------
The story of a wanna be .who got to be.
|