IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* Slash Neden Ayrıldı?, Neden grup parçalandı  3 Sayfa V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
rockinmylife
mesaj Jul 28 2006, 03:08 PM
İleti #1

Member
**

Grup: Members
Nereden: İstanbul
Üye No: 256

Arkadaşlar ya bence Gnr nın en iyi tadı slash verıyordu gnr yı gnr yapan gerçi hala seviyorum ama
slash ın da neden ayrıldığını detayıyla bilmiyorum acıkcası en son bildiğim axl rose bir konsere cıkarmaması olay olmus okadar biliyorum ne kadar doğru bilemeyeceğim umm.gif

--------------------
Give Me A Kiss Before You Tell Me Goodbye!!!

Terk edenin vicdanı sızlamaz mı bir katilin ki kadar kadar olsun?
Terk edende suçlu değilmidir,bir katil kadar olsun?
Terk etmenin bir sorumluluğu yokmudur,öldürmek kadar olsun?
Madem ki terk ettin,al silahı,cek,vur beni! Tam olsun ölümüm,tam olsun cinayetinki,bir katil kadar sucun,bir katil kadar sorumluluğun olsun.Cek,vur beni ki,seninde bir katil kadar vicdanın olsun...
Go to the top of the page

+Quote Post
OBM
mesaj Jul 28 2006, 03:26 PM
İleti #2

T.I.I. Team Captain

Grup: The Iskender Incident
Üye No: 195

of be kardeşim bu sorduun sorunun cevabı kitap olur kitap, küçük tek bir olay yüzünden ayrılmadı, forumdaki tartışmalar , orjinal kadro falan oraları oku ,biraz altyapı oluştur, sora tartışırız.

--------------------
OBM

+Quote Post
pandaren
mesaj Jul 28 2006, 04:14 PM
İleti #3

Full Member

Nereden: izmir
Üye No: 92

Birbini seven iki genc birlikte olur evlenirler. Hayatlarinin en mutlu donemlerini yasiyorlardir. Aralarindan su sizmaz, herkes onlara imrenir. Fakat zamanla kisisel kompleksler, catismalar ayyuka cikmaya baslar. Sonsuza kadar birlikte olacaklarini dusunurlerken aralarina giren kara kedi yasamlarini alt ust eder, ve sonunda bosanmaya karar verirler. Bosanma kagidi mahkemeden gelene kadar cocuklari icin bir muddet ayni cati altinda yasamaya devam ederler. Sonrasi ise farkli yollaar gitmeleriyle sonuclanir.

iste bunun gibi bir seydir Slash'in ayrilmasi..

--------------------
"What's so civil 'bout the war anyway..?"

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jul 29 2006, 08:56 AM
İleti #4

NoS®

Üye No: 129

ALINTI(NoS @ Jul 7 2006, 10:04 AM) *

bazı bildiğim şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum slash'in ayrılma sebebi tam olarak axl'ın kaprisleri veya yaptığı hareketler değil zaten adam 80lerden beri dayanmış yani dayanmaya devam ederdi hiç problem deil asıl problem axl çağa ayak uydurmak istemiş ve soundu biraz değişmesini istemiş ve bu yüzden tartışmış slashle slash eski rock n' roll ruhuna sadık kalmak istemiş sonunda ayrılmak zorunda kalmışlar işin bundan sonraki kısmında isim hakları davası başlıyor zaten

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
rockinmylife
mesaj Jul 29 2006, 02:21 PM
İleti #5

Member
**

Üye No: 256

ALINTI(OBM @ Jul 28 2006, 04:26 PM) *

of be kardeşim bu sorduun sorunun cevabı kitap olur kitap, küçük tek bir olay yüzünden ayrılmadı, forumdaki tartışmalar , orjinal kadro falan oraları oku ,biraz altyapı oluştur, sora tartışırız.

biraz daha açıklamalarında dikkat li olursan sevinirim bilmediğimiz bir şey için sadee yardım istedim
okadar bu akdar tepki verileceğini bilmezdim ama araştırdım bayağı bu siteyi herkez bilmiyo mesela google fln hep aratıldı ve fazla da bir bilgi kesin bir bilgi yok yaniii umm.gif daha yardımcı cvplarınızı beklerim

--------------------
Give Me A Kiss Before You Tell Me Goodbye!!!

Terk edenin vicdanı sızlamaz mı bir katilin ki kadar kadar olsun?
Terk edende suçlu değilmidir,bir katil kadar olsun?
Terk etmenin bir sorumluluğu yokmudur,öldürmek kadar olsun?
Madem ki terk ettin,al silahı,cek,vur beni! Tam olsun ölümüm,tam olsun cinayetinki,bir katil kadar sucun,bir katil kadar sorumluluğun olsun.Cek,vur beni ki,seninde bir katil kadar vicdanın olsun...

+Quote Post
OBM
mesaj Aug 2 2006, 01:20 AM
İleti #6

T.I.I. Team Captain

Grup: The Iskender Incident
Üye No: 195

ALINTI(rockinmylife @ Jul 29 2006, 03:21 PM) *

biraz daha açıklamalarında dikkat li olursan sevinirim bilmediğimiz bir şey için sadee yardım istedim
okadar bu akdar tepki verileceğini bilmezdim ama araştırdım bayağı bu siteyi herkez bilmiyo mesela google fln hep aratıldı ve fazla da bir bilgi kesin bir bilgi yok yaniii umm.gif daha yardımcı cvplarınızı beklerim

rockinmylife, lütfen bu kadar alıngan olma. sorduğun sorunun gerçekten çok alengirli bir cevabı var hatta bazılarına göre böyle bir cevap yok, onu demek istemiştim. bu kadar resmi olmaya gerek yok. neyse şimdi snakepit.org a girdiğinde orda 'leaving gunsnroses' bölümünü görüceksin, yazıyo bi şeyler ama bunlar bile tam olarak doğrular değil. yorumsuz konuşulacak bi konu diil çünkü bu bir kaç olay var mesela axl ın yaptığı konserin ortasında grubu bırakıyorum demek gibi veya bunlar uyuşturucuyu abarttı artık gibi ki slashin açıklaması var bunlar için axlı hiçbir zaman affetmeyeceğim diye falan filan ama bundan birkaç yıl sonra da aynı slash axl beni arasın sadece bi telefonuna bakar tekrar buluşmamız falan demişti. bunlar böyle sürüp gidiyo. fırsat olursa bi buluşmada yüz yüze konuşur tartışırız bu konuyu. mimikli anlatmak daha geçerli oluyo biggrin.gif (bu arada verdiğim sitedeki yazılar haliyle biraz slash taraflı ona göre okursan iyi olur)

--------------------
OBM

+Quote Post
gunsnroses
mesaj Aug 2 2006, 03:50 AM
İleti #7

Advanced Member

Nereden: paradise city
Üye No: 98

axl'ın uzayıp giden yeni elton john'vari piyano resitalleri bardağı taçıran son damla olmuş!:)

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Aug 2 2006, 08:17 AM
İleti #8

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

slash'in yeni şeyler denemeye paçası yemedi bu kadar basit. axl bir uyi ya da appetite daha yapmak istemedi. izzy olsyadı toplardı onları ama o da şöhretten bıkmıştı, duff da nereye çekersen oraya giden saftirik bir kardeşimiz olduğu için şimdi vr'de mutlu mesut takılıyorlar.

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Buick
mesaj Aug 7 2006, 10:28 AM
İleti #9

12.07.2006

Grup: Super Moderator
Nereden: Bucketheadland
Üye No: 88

ALINTI(MYWIFEMYLIFE @ Aug 2 2006, 09:17 AM) *

slash'in yeni şeyler denemeye paçası yemedi bu kadar basit. axl bir uyi ya da appetite daha yapmak istemedi.

bence de aslında durum bu kadar basit. zaten neden AFD ya da UYI gibi albümler yapılsın ki. Forumda çeşitli yerlerde yazdığım gibi tarih yazılacak gibime geliyor. AFD rock müziğinde bir dönüm noktasıydı, CD de öyle olacak ve bizlerde buna şahitlik edeceğiz. diğerleri de VR'da mutlu mesut takılsınlar.

--------------------
I smoke my cigarette with style

+Quote Post
kill your idols
mesaj Aug 8 2006, 01:08 AM
İleti #10

Member
**

Üye No: 361

Cevap cok basit: ikisi de yuksek egoya sahip insanlar,belki de Axl ın egosu daha fazla.

--------------------
I m getting more and more confused about who's GNR and it's blowing my mind.There's Dizzy and Iggy and Lizzy and Tizzy and Gilby and Giddy..shit man,on the stage now there's a horn section,two chick back-up singers,two keyboard players,an airplane pilot,a basketball coach,a couple of car mechanics..

Rody Bottum,Faith No More
Haziran '92

+Quote Post
Flash
mesaj Aug 8 2006, 01:13 AM
İleti #11

Deniz Sınırı

Grup: Moderator
Nereden: Neverland
Üye No: 392

biggrin.gif ego meselesi tamamen...belki bi gün birleşirler:)

--------------------
flash.

+Quote Post
Aksel
mesaj Aug 10 2006, 03:55 PM
İleti #12

Deniz Sınırı

Üye No: 353

valla slash pek birlesicek gibi durmuyor ama İSALLAH birlesirler... (ego olayına tamamen katılıyorum =) )

--------------------
BUT IT'S BEEN 15 YEARS OF SILENCE
IT'S BEEN 15 YEARS OF PAIN
IT'S BEEN 15 YEARS THAT ARE GONE FOREVER
AND I'LL NEVER HAVE AGAIN

FINALLY, WE HAVE DEMOCRACY IN CHINA !!

+Quote Post
leadguitar
mesaj Aug 11 2006, 08:56 PM
İleti #13

Full Member

Grup: Banned
Nereden: istanbull
Üye No: 86

açıkçası bu kono gerçekten uzun baksanıza kaç tane farklı yorum ve cvp tam bir felsefe. ama şu var ki axl ın tekrar onunla olacağını sanmam bir sürpir olmazsaa. olursa daa yani tam bir bomba olur.

+Quote Post
Missi
mesaj Aug 16 2006, 10:23 AM
İleti #14

rocket queen

Nereden: aydan
Üye No: 108

slash'in yeter lan dedii an axl'ın guns n' roses isminin yasal sahibi olmak istemesiymiş.slash her zamanki gibi devam edebilmek için alttan aldık diyor.ama axl'a da hak veriyorum çünkü steven'ın akıbetinin ne olduu ortada ve o dönemler slash de duff da inanılmaz bir içki ve uyuşturucu kullanımı sergiliyorlardı-ben de ordaydım:D-ve axl kanımca gruptaki slashin duffın ayşenin fatmanın olmasından çok guns n' roses efsanesine yani aslında hiçbirinin kaybetmeye kıyamaması gereken bir değere sahip çıkmak istedi ve bu yüzden ööle bi olaya girişti.ii ki de girişmiş öbür türlü guns'ın frontmani scott weiland olucaktı gidişata bakılırsa.
karşılıklı olarak bi sürü hata yapılmış,diğerlerinin alkol komaları,axl'ın agresifliği ve kontrol manyaklığı bu noktaya getirdi bizi de onlarla beraber...

--------------------
He was here for the roses
You gave that Boy a gun
Now there's nothing else you can do
Than sit&watch him taking over.

+Quote Post
Lethe
mesaj Aug 18 2006, 10:53 AM
İleti #15

SlasheR

Grup: Root Admin
Nereden: Antalya
Üye No: 1

Reunion mantıksız geliyor bana, zira;

hem yeni elemanlara haksızlık olucak, hemde büyük ihtimal beklentileri karşılamıcak -bu yapacakları albümün kötü olacağını değil beklentinin fazla olacağını gösterior- .. ama vr den scott ayrılsada solo albümünü bitiren sebastianımız vr ye geçse işte o zaman mükemmel olur..

dipnot: insan hayallerle yaşar..

--------------------

+Quote Post
N'Roses
mesaj Jan 15 2007, 10:50 PM
İleti #16

Member
**

Üye No: 546

Herşey Axl'in elinde.İstese grubu tekrar toplayabilir.

--------------------

+Quote Post
Buick
mesaj Jan 16 2007, 03:12 PM
İleti #17

12.07.2006

Grup: Super Moderator
Nereden: Bucketheadland
Üye No: 88

öyle bi şey istemesin zaten ikinci defa bozuşuruz axl'la, bu sefer pis kavga çıkartırım pirate.gif

--------------------
I smoke my cigarette with style

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jan 16 2007, 03:25 PM
İleti #18

NoS®

Üye No: 129

Aramızda herhangi bir saygı kalmadı ki bi grup olmak için buna ihtiyacınız var ve biz bundan epey uzağız şu anda(vh1 behind the music slash tabii bunu söyledikten sonra çok zaman geçti ama neyse)

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
Double Talkin...
mesaj Feb 11 2007, 12:24 PM
İleti #19

Demi-God

Grup: Appetite for Construction
Üye No: 26

Slash 2. bir my world'e dayanamazdı..

--------------------
Slash!

+Quote Post
SlashRulez
mesaj Feb 11 2007, 05:11 PM
İleti #20

bacaksız

Nereden: The Snakepit
Üye No: 198

QUOTE(Double Talkin Jive @ Feb 11 2007, 12:24 PM) *
Slash 2. bir my world'e dayanamazdı..

Bu ne kadar da süper bi yorumdur böyle... Direk katılıyorum ama tabii ki bu tek sebep değil...

--------------------

+Quote Post
3 Sayfa V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 8th February 2012 - 01:53 PM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey