|
|
Jul 28 2006, 03:08 PM
|

Member

Grup: Members
Nereden: İstanbul
Üye No: 256

|
Arkadaşlar ya bence Gnr nın en iyi tadı slash verıyordu gnr yı gnr yapan gerçi hala seviyorum ama slash ın da neden ayrıldığını detayıyla bilmiyorum acıkcası en son bildiğim axl rose bir konsere cıkarmaması olay olmus okadar biliyorum ne kadar doğru bilemeyeceğim
--------------------
Give Me A Kiss Before You Tell Me Goodbye!!! Terk edenin vicdanı sızlamaz mı bir katilin ki kadar kadar olsun? Terk edende suçlu değilmidir,bir katil kadar olsun? Terk etmenin bir sorumluluğu yokmudur,öldürmek kadar olsun? Madem ki terk ettin,al silahı,cek,vur beni! Tam olsun ölümüm,tam olsun cinayetinki,bir katil kadar sucun,bir katil kadar sorumluluğun olsun.Cek,vur beni ki,seninde bir katil kadar vicdanın olsun...
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2006, 02:21 PM
|

Member

Grup: Members
Nereden: İstanbul
Üye No: 256

|
ALINTI(OBM @ Jul 28 2006, 04:26 PM)  of be kardeşim bu sorduun sorunun cevabı kitap olur kitap, küçük tek bir olay yüzünden ayrılmadı, forumdaki tartışmalar , orjinal kadro falan oraları oku ,biraz altyapı oluştur, sora tartışırız.
biraz daha açıklamalarında dikkat li olursan sevinirim bilmediğimiz bir şey için sadee yardım istedim okadar bu akdar tepki verileceğini bilmezdim ama araştırdım bayağı bu siteyi herkez bilmiyo mesela google fln hep aratıldı ve fazla da bir bilgi kesin bir bilgi yok yaniii  daha yardımcı cvplarınızı beklerim
--------------------
Give Me A Kiss Before You Tell Me Goodbye!!! Terk edenin vicdanı sızlamaz mı bir katilin ki kadar kadar olsun? Terk edende suçlu değilmidir,bir katil kadar olsun? Terk etmenin bir sorumluluğu yokmudur,öldürmek kadar olsun? Madem ki terk ettin,al silahı,cek,vur beni! Tam olsun ölümüm,tam olsun cinayetinki,bir katil kadar sucun,bir katil kadar sorumluluğun olsun.Cek,vur beni ki,seninde bir katil kadar vicdanın olsun...
|
|
|
|
|
|
Aug 2 2006, 08:17 AM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
slash'in yeni şeyler denemeye paçası yemedi bu kadar basit. axl bir uyi ya da appetite daha yapmak istemedi. izzy olsyadı toplardı onları ama o da şöhretten bıkmıştı, duff da nereye çekersen oraya giden saftirik bir kardeşimiz olduğu için şimdi vr'de mutlu mesut takılıyorlar.
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye: