IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* Rüyada Axl'ı görmek  6 Sayfa V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Esin
mesaj Sep 22 2006, 06:37 AM
İleti #1

Full Member

Grup: Members
Üye No: 101

Başlık biraz ekşi sözlük başlığı gibi oldu ama başka ifade bulamadım.
Eminim birçoğunuz rüyasında GnR'ı ya da Axl'ı görmüştür. Rüya şöyle; Axl bizde kalıyormuş, akşam saati de sitede dışarıya çıkmışız, parkda oturuyoruz. (Bence en komikği hatta sabah uyandığımda-aynı zamanda bütün gün-gülümsememe sebepp olan kısım burası) Bir yandan çekirdek yiyip, bir yandan da kendisinden hayata dair tecrübeleri dinliyorum. Sonra kendisine şöyle bir soru soruyorum "neden Türkiye'de konser vermiyorsunuz?. Axl şöyle diyor: "Biz istiyoruz ama Türkiye'deki organizatörlerden teklif gelmiyor" diyor.

Bu rüyanın anlamı: Çkeirdek yemek ne anlama geliyor bilmiyorum ama Axl'da türk kanı ya da her geleneği kapıp empati kurma yeteneği olduğu anlamı çıkabilir. İkinci olarak da yeni albümden sonra iyi ir organizasyonla seneye tekrar kendilerini izleme şansı bulabiliriz.

Uyandıktan sonra Axl'ı görmenin verdiği bir mutlukuk duygusu, Axl'ın çekirdek yeme görüntüsü ise gün içinde kimse moralimi bozamamasını sağladı.

--------------------
When I find all of the reasons
Maybe I'll find another way
Find another day
With all the changing seasons of my life
Maybe I'll get it right NEXT TIME....
Go to the top of the page

+Quote Post
OBM
mesaj Sep 22 2006, 10:33 AM
İleti #2

T.I.I. Team Captain

Grup: The Iskender Incident
Üye No: 195

ben de daha önce defalarca gördüm axl ı ama diğer üyeleri görmedim nedense. bi kere duffı görmüştüm sadece. rüyalarımın çoğunda axlla bi tartışma halinde oluyoruz nedendir bilinmez. trip falan atıyorum axl a biggrin.gif

--------------------
OBM

+Quote Post
Buick
mesaj Sep 22 2006, 11:58 AM
İleti #3

12.07.2006

Grup: Super Moderator
Nereden: Bucketheadland
Üye No: 88

ben de bi kere GNR ile aynı sahnedeydim. Konuk gitarist olarak. Knockin' On Heaven's Door'u çalıyorduk. Deli gibi kalablık vardı. Solo geldiğinde içimden "ulan inşallah soloyu slash atar" diyordum. Sonra soloyu Slash atıyordu, ben de işte grup ruhu bu diyordum.

Ve sayısız defa konsere gittiğimi gördüm. Axl rüyamda benle konuçmuyor yav

--------------------
I smoke my cigarette with style

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Sep 22 2006, 04:29 PM
İleti #4

Appetite for Destruction

Nereden: Mooby's
Üye No: 7

Bende Axl'la ritz'de çıktım Jungle çaldık beraber. İşin garibi ikimizde türkçe konuşuyoduk ööyle anlamsız

--------------------
At one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand, he gave the keys of a Mercedes, and I left her there.

+Quote Post
aromaxl
mesaj Sep 22 2006, 07:27 PM
İleti #5

Member
**

Üye No: 416

ahuhauhuha ben de ruyamda bikac kez gormustum evinde hizmetciydim ahuhauha onu hergun gormek guzel bi olaydi tabi ruyada :)

--------------------

A tout le monde
A tous mes amis
Je vous aime
Je dois partir

+Quote Post
HollywoodROSE
mesaj Sep 22 2006, 08:30 PM
İleti #6

Full Member

Nereden: paradise city
Üye No: 327

okadar cok gordum ki :d en sonuncusunda sahne arkasında calısıyordum :D işin garip tarafı grubun orjinal kadrosu vardı zaman dilimleri pek uyumlu olmasada olsun biggrin.gif

--------------------
Knock knock knock'n on heavens door !!!

+Quote Post
LadyWitch
mesaj Sep 22 2006, 09:21 PM
İleti #7

Member
**

Üye No: 27

hepiniz manyaksınız :)

+Quote Post
SlashRulez
mesaj Sep 22 2006, 10:03 PM
İleti #8

bacaksız

Nereden: The Snakepit
Üye No: 198

ya nası görüyosunuz yaw keşke bende de o kabiliyet olsa biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
'Sweet Ch...
mesaj Sep 23 2006, 12:34 AM
İleti #9

Member
**

Üye No: 121

bende çok gördüm GNR bütünde gördüm Axl i tek te gördüm
oohy Axl tek gördüm süperdi öpüyodum ziraa eeueh fantaziye kaçtı biraz ama :P birlikte çekirdek yemekten iyidir

--------------------
You may not like our integrity
We built a world out of anarchy

And in this corner weighin in at 850 pounds,
GUNS 'N' ROSES

GET IN THE RING

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Sep 23 2006, 09:41 AM
İleti #10

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

yüzlerce kere görmüşümdür ama en tuhafı uyanıkken görmem.
bi ankara deplasmanında kafama aldığım taş darbesi sonucunda şiddetli bir baş ağrısı yaşamaktaydım, dönüşte bolu'da mola verdiğimizde tuvalette aynada axl'ı gördüm bi anda buz kestim heyecandan arkama dönemedim bi müddet sonra döndüümde karşımda duruyordu. axl dedim yes dedi. lan nie dtj'ye nie video çekmediniz dedim, izzy yok abi dedi (bu olay 93'de yaşandı bu arada). dooru lan dedim. hadi görüşürüz dedi ve gitti.

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Lethe
mesaj Sep 23 2006, 11:36 AM
İleti #11

SlasheR

Grup: Root Admin
Nereden: Antalya
Üye No: 1

ALINTI(MYWIFEMYLIFE @ Sep 23 2006, 09:41 AM) *

yüzlerce kere görmüşümdür ama en tuhafı uyanıkken görmem.
bi ankara deplasmanında kafama aldığım taş darbesi sonucunda şiddetli bir baş ağrısı yaşamaktaydım, dönüşte bolu'da mola verdiğimizde tuvalette aynada axl'ı gördüm bi anda buz kestim heyecandan arkama dönemedim bi müddet sonra döndüümde karşımda duruyordu. axl dedim yes dedi. lan nie dtj'ye nie video çekmediniz dedim, izzy yok abi dedi (bu olay 93'de yaşandı bu arada). dooru lan dedim. hadi görüşürüz dedi ve gitti.

harika smile.gif

bizede nasip olsa keşke :P

--------------------

+Quote Post
bravefart
mesaj Sep 23 2006, 12:51 PM
İleti #12

Member
**

Üye No: 187

ALINTI(Buick @ Sep 22 2006, 12:58 PM) *

Solo geldiğinde içimden "ulan inşallah soloyu slash atar" diyordum.

Bu kısmı çok komik biggrin.gif

Ben de çok gördüm ama hatırlamıyorum şimdi..

+Quote Post
domek
mesaj Sep 23 2006, 05:12 PM
İleti #13

Full Member

Üye No: 79

valla ben geçenlerde gördüm haber spikeri olması için teklif götürülmüş
o da yarım bir türkçeyle ben haber sunamamak ama hava durumu sunabilmek ben almak o konuda eğitim diyodu sabah bir süre yarıldım tabii gülmekten:)

+Quote Post
Aksel
mesaj Sep 23 2006, 07:18 PM
İleti #14

Deniz Sınırı

Üye No: 353

ben de gormustum axl i.. tam da 12 temmuz civarinda konserden hemen once.. bizim evin sokaginda yuruorm ben kulagimda GNR dinliyorum deli gibi ve soyluorm sokakta.. bi limuzin yanasiyo yanima cami indiriyo bi bakiyorum axl !! sen gnr mi dinliyosun diyo evet diyorum salyalarim aka aka =) sonra o sarki adi soyluyo ben de soyledigi sarkiyi.. sen butun sarkilari biliyomussun diyo ben de evet diyorum =)) sesin de guzel sen gel bizle konsere cik diyo.. sonrasini hatirlamiyorum =)))))))

--------------------
BUT IT'S BEEN 15 YEARS OF SILENCE
IT'S BEEN 15 YEARS OF PAIN
IT'S BEEN 15 YEARS THAT ARE GONE FOREVER
AND I'LL NEVER HAVE AGAIN

FINALLY, WE HAVE DEMOCRACY IN CHINA !!

+Quote Post
Missi
mesaj Sep 28 2006, 07:12 AM
İleti #15

rocket queen

Grup: Moderator
Nereden: aydan
Üye No: 108

ya benim bi rüyam var ki ay geçti üstünden unutamıyorum.akşam saatlerinde paylaşıcam ama dayanamadım başlığı görünce.reklam yapiim dedim :p

--------------------
He was here for the roses
You gave that Boy a gun
Now there's nothing else you can do
Than sit&watch him taking over.

+Quote Post
Lethe
mesaj Sep 29 2006, 06:00 AM
İleti #16

SlasheR

Grup: Root Admin
Nereden: Antalya
Üye No: 1

eheh bende gördüm bu gün, uyanır uyanmaz unutmamak in yazmak istiyorum, çok faarklı bi amaçla gittiğim bi yerde birden guns elemanları çıkıyor tam kadro. ne olduğunu anlamıyorum, ordaki herkez şaşırıyor felan, sora en öne geçip 2 - 3 parça ve slashin solosunu dinliyorum.. sora bitiriyorlar ama hiç kalabalık yok 50 - 100 kişi slash axl la hi konuşmuyor, direk dışarıya çıkıyor ben koşuyorum resim çektirelim lütfen falan diye hiç durmuyo hep yürüyor sora ben ısrar ediyorum bak hayranınızım sizin gnrturkey sitesinin kurucularındanım diyorum, duruyo öyleemii ama ben velvet revolverım diyip tekrar gidio.. sora mekana tekrar çıkyorlar 1 şarkı daha çalıyorlar slash elindeki yüzüğü seyirciye atacağını sölüyo ve bana veriyor direk.. yüzük çok garip 3 katlı gibi parmaklarımın hepsine çok büyük geliyor ne anlama geldiğini çıkaramadım.. uyanır uyanmaz her yerde yüzük aradım.. of ağlıyorum şu an..

--------------------

+Quote Post
Wasted_Youth
mesaj Sep 29 2006, 11:11 AM
İleti #17

Demi-God

Grup: The Iskender Incident
Nereden: SMYRNA
Üye No: 466

Garip...
Dün gece ben de ilk defa gördüm.Yatmadan önce VH1 da 'top 5 80's rock' vardı. 1. sırada da paradise city biggrin.gif .Neyse onu izledikten sonra televizyonu kapayıp uykuya daldım.Klip bilinçaltıma yerleşmiş olucak ki rüyamda Monsters of Rock daydım.Axl 'çok hızlı bir şekilde şarkılarımızı söylicez çünkü yapacak çok işimiz var' diyordu seyirciye.Neyse çalmaya başlıyorlar ve -çaldıkları şarkı ise GNR parçası değil- bir şarkıda konser bitiyor.Ama sanki saatler geçmiş gibi...thank you all diyip iniyorlar...

Sabah sabah çok mutlu uyandım...

--------------------
Salvation A La Mode

+Quote Post
Buick
mesaj Oct 12 2006, 01:47 PM
İleti #18

12.07.2006

Nereden: Bucketheadland
Üye No: 88

dün gece zincir GNR gecesinden sonra bi kez daha gördüm. Ama komikti bu seferki, Axl ile sahnede devlet büyüklerimiz vardı ve axl allahım burda ne işim var diyordu. sahneden kaçmanın yollarını arıyordu. konserden sonra forum olarak arka kapıyı tutuyorduk ve axl şebeke var mı? diye abuk bi laf söyledi. ben de yok dedim. Hepimiz ile teker teker tokalaştı.

Sonra menejeri kılıklı bi adam bi şeyler bahsetti ve rüya bitti.

--------------------
I smoke my cigarette with style

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Oct 12 2006, 03:14 PM
İleti #19

Appetite for Destruction

Nereden: Mooby's
Üye No: 7

Cihan mübarek adamsın vesselam.

--------------------
At one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand, he gave the keys of a Mercedes, and I left her there.

+Quote Post
SLasHeR
mesaj Oct 25 2006, 06:34 PM
İleti #20

Full Member

Üye No: 10

20*30 rüya arasından son rüyamı seçiyorum bugün gördüm :F

üzerimde axl t-shortu , okulda gnr konseri var.ben deliriyorum sahneye çıkıyorum,söylemeye başlıyorum paradise cityi.axl bunda yetenek var diyip beni gruba 2.solist olarak alıyo.sonra axl a duyduğum saygıdan dolayı slash trip atıyo sonra ayrılıyo sonra uyanıp terliklerimi giyiyorum.neden acaba.

+Quote Post
6 Sayfa V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 kullanıcı bu başlığı okuyor [2 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 22nd May 2012 - 05:08 AM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey