IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* Robin Finck, Robin Finck Biyografisi  
Reply to this topicStart new topic
Aksel
mesaj Nov 12 2006, 09:31 PM
İleti #1

Deniz Sınırı

Grup: Moderator
Üye No: 353

Robin Finck

Gitarist Robin Finck, 7 Kasım 1971'de Georgia, Marietta'da doğdu. Şu an Guns N' Roses'da çalan Finck, daha önce Nine Inch Nails isimli grupta çalıyordu. VH1'in "En İyi 100 Hard Rock Grubu" sıralamasında hem 43. sıradaki Nine Inch Nails ile hem de 9. sıradaki Guns N' Roses ile çalışarak, az rastlanabilecek bir başarı sergiledi.
Marietta, Georgia'da büyüyen Robin Finck, gençliğinde, Atlanta'da ve daha birçok yerde de birçok grupta çaldı. 1994-95 yıllarında Nine Inch Nails'e, turnede eşlik etmek için katılan Finck, turne bittikten sonra, "Cirque du Soleil" isimli sirk grubunun gösterilerinde çaldı.
1997 yılında Guns N' Roses'a, gruptan 1996 yılında çıkan Slash'in yerine dahil oldu ve hala yayınlanamamış albüm çalışmalarına katılmak üzere iki yıllık bir kontrat imzaladı. Bu iki yıl dolduğunda, albüm adına ortada bir gelişme olmayınca, Finck, eski grubu Nine Inch Nails'e turnede eşlik etmek için geri döndü. 2000 yılında, bu turne bittikten sonra, Guns N' Roses'a geri döndü ve 2001-2002 yıllarında, Brezilya, Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika turnelerinde gruba eşlik etti.
Bugün ise, sahnedeki ağırlığıyla ve soğuk kanlılığı Robin Finck, şüphesiz, hala Guns N' Roses'ın önemli bir parçası. İçinden gelen duyguyu, ruhunu, gitarına yansıtıyor desek yanlış olmaz herhalde.
2006 yazında, Finck ve Guns N' Roses, Avrupa turnesinde yaklaşık 750,000 kişinin önünde performanslarını sergilediler. Şu an Kuzey Amerika turnesindeler.
2006'da çıkmasını umduğumuz Chinese Democracy'de de imzası olan Finck, "Cirque du Soleil" zamanlarında tanıştığı 2001 yılında Bianca Sapetto ile evlendi ancak henüz bir çocuğu yok.

Çeviri : Aksel

--------------------
BUT IT'S BEEN 15 YEARS OF SILENCE
IT'S BEEN 15 YEARS OF PAIN
IT'S BEEN 15 YEARS THAT ARE GONE FOREVER
AND I'LL NEVER HAVE AGAIN

FINALLY, WE HAVE DEMOCRACY IN CHINA !!

Go to the top of the page

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Nov 12 2006, 09:53 PM
İleti #2

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

bence dünaynıın en büyük şovundan en büyük grubuna gelen adamı sorgulamak tam bir saçmalık, çok beğeniyorum kendisini ve gnr'a çok şey katacağına inanıyorum.

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
sonofduff
mesaj Jan 10 2007, 03:56 PM
İleti #3

Yeni
*

Grup: Members
Üye No: 540

Çok ilginç bi adam bi Röpörtajında,neden sürekli imaj değiştirdiğini soruyolar,hep aynı takılmaktan sıkıldığını söylüyor hatta bi kaç kez yüzünde oynamalar yaptırmış arkadaş :d

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jan 11 2007, 06:01 PM
İleti #4

NoS®

Üye No: 129

Gerçekten iyi bir gitarist ama arkadaşın eski çaldığı grubu tavsiye etmem yani nasıl diyim biraz elektronik rock ve benim hoşuma gitmedi giden var mı bilmiyorum ama ben sevmedim.

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jan 11 2007, 06:39 PM
İleti #5

elçonun ozası

nin demek reznor demek, o da deha demek.
ben reznor ile ilk olarak megadeth'in symphony of destruction şarkısının maxi single'ı için yaptıı düzenlemelerle tanışmış ve ohhhaaa demiştim. çok severim ama genel beğeniden çok farklı şarkılar yapar.
bir de reznor'un robin'e aşka benzer bişeyler hissettiği söylenir hep, ben onların yalancısıyım.

--------------------

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
axlroses61
mesaj Jan 23 2008, 03:46 AM
İleti #6

Full Member

Üye No: 314

Gnr ın basına gelmıs en kotu olaydır malesef.tarzı,teknıgı,calısıyla zaten sıradan bır gıtarısttır.Gnr ıstanbul konserınde cıkıp tek basına solo atıcam dıye beyın tellırmız attırmıstı.Gnr rock am rıng konserınde better ve paradıse cıty oncesı cıkıp guya solo atıyor.Hayatımda bu kadar ıgrenc,ruhsuz,yaratıclıktan yoksun sololar dınlememıstım.Slash axl a kufur edıyordur buyuk ıhtımal"benım yerıme bunumu layık gordun" dıye.Son zamanlardada zakk wylde tarzı sakal yapıp bır 2 lıck de calınca cıdden gnr gıtarıstı havasına gırmıstır malesef.

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Jan 23 2008, 04:23 PM
İleti #7

Appetite for Destruction

Nereden: Mooby's
Üye No: 7

QUOTE(axlroses61 @ Jan 23 2008, 03:46 AM) *
Gnr ın basına gelmıs en kotu olaydır malesef.tarzı,teknıgı,calısıyla zaten sıradan bır gıtarısttır.Gnr ıstanbul konserınde cıkıp tek basına solo atıcam dıye beyın tellırmız attırmıstı.Gnr rock am rıng konserınde better ve paradıse cıty oncesı cıkıp guya solo atıyor.Hayatımda bu kadar ıgrenc,ruhsuz,yaratıclıktan yoksun sololar dınlememıstım.Slash axl a kufur edıyordur buyuk ıhtımal"benım yerıme bunumu layık gordun" dıye.Son zamanlardada zakk wylde tarzı sakal yapıp bır 2 lıck de calınca cıdden gnr gıtarıstı havasına gırmıstır malesef.

Nasıl yani?
Bunlara tek başına mı karar verdin yoksa bi zümre falan mı topladınız?
Slash'ten sonra onun kadar iyisini beklemek salaklık olsada uluslararası müzik kariyeri olan ve NIN'de de en az GNR'daki kadar başarılı olan bir gitarist için söylediklerin çok komik kaçmış.
Kolpa bi arkadaş vardı şimdi isim vermiyim, konserden sonra Ron'a vah pedalı kullanamıyo diye sallamıştı.
Sonra Istanbul konseri dvdsi çıktı.
Bilmiyorum kaydı edinebildin mi ama elinde varsa aç bi tekrar izle.
Bunu yaparkende Robin Finck'in Guns N' Rosesda Axl Rose'la çalıştığını, senin ise sadece sen olduğunu unutma.

Herkesin bencesine saygı duyarım ama böylesine saçma bi mesaja tepkisiz kalamadım umarım kırıcı olmamıştır.

--------------------
At one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand, he gave the keys of a Mercedes, and I left her there.

+Quote Post
axlroses61
mesaj Jan 23 2008, 05:12 PM
İleti #8

Full Member

QUOTE(Almost Famous @ Jan 23 2008, 04:23 PM) *
Nasıl yani?
Bunlara tek başına mı karar verdin yoksa bi zümre falan mı topladınız?
Slash'ten sonra onun kadar iyisini beklemek salaklık olsada uluslararası müzik kariyeri olan ve NIN'de de en az GNR'daki kadar başarılı olan bir gitarist için söylediklerin çok komik kaçmış.
Kolpa bi arkadaş vardı şimdi isim vermiyim, konserden sonra Ron'a vah pedalı kullanamıyo diye sallamıştı.
Sonra Istanbul konseri dvdsi çıktı.
Bilmiyorum kaydı edinebildin mi ama elinde varsa aç bi tekrar izle.
Bunu yaparkende Robin Finck'in Guns N' Rosesda Axl Rose'la çalıştığını, senin ise sadece sen olduğunu unutma.

Herkesin bencesine saygı duyarım ama böylesine saçma bi mesaja tepkisiz kalamadım umarım kırıcı olmamıştır.

Arkadasım sımdı sole bır olay var ewt Gnr de kımse slashın yerını tutamaz tabıkı ama en az onun ayarında veya ona yakın veya onun karıyerıne yakın bır ısım secılebılırdı.gnr kaba tabırle axl&slash dır sonucta axl var sımdı slashın yerını dolduracak adam robin finck mı?Yanı zakk wylde,john 5 gıbı zamanında adı gnr ıle anılan adamlarla bu adam aynı kategorıdemı.Gnr ıstanbul konserınde ve rock am rıng de cıkıp kendı atııtgı solaları dınledınmı bıllmıyorum ama solo demeye sahıt ıster eger senın gnr gıtarıstlık kavramın slashın soloların aynısı kopya edıp sonra tek basına cıkıpta sacma sapan sololar calmaksa sen haklısın.Ayrıca cogu muzık dergısı tarafından elestırlıyor bu adam ıstanbul konserınınde en zayıf tarafı bu adamdı elestırılerı hatırlıyorsan.Buckethead varken bazı fanlar "buck-buck-who is slash" dıye bagrıyorlardı.Cunku buckethead gercek bır gıtarıst slashı bazı konlarda golgede bırakıyordu belırlı bır kıtle toplamıstı ama robın fınckı sallayan yok.blue jeanın bu yaz bır sayısındada rock tarıhının en buyuk hayal kırıklıklarında bu adamın gnr de calması 4. sıradaydı ıstersen arastırıp bulabılırsın
Uluslar arası karıyer dıyorsun(gnr den once ısmının hıc duyulmamıs oldugunu solemıyorum bıle) caldıgı gruplar NIN kı endustrıyel bır rock grubu dıgerıde bır sirk organızasyonu( Cirque du Soleil ) sonucta haa sen buna gnr ııcın yeterlı bır referans dıyorsan saygı duyarım.
Hemde sole kucuk dusurucu bırsey dıyorsun o adamı axl sectı,sen kımsın?O zaman axl my world gıbı rezıl bır sarkıyı yazdı sırf o yazdı dıye
o sarkıya tapalımmı!!elestırmeyelımmı!!Slashı haklı veya haksız gruptan atan axl degılmı!!Axl robını sectı dıye hıc elestırmeyecezmı o adamın o ıgrenc sololarını dınlemek zorundamı kalıcaz
robin iyi bir gitarist olabılır ama gnr onu aşar benı mgorusurum.ayrıca senın axl dedıgın adamın 7 konserıne gıttıgımı,robın dedıgın vırtıozunde 7 konserıne gıttıgımı,slash dedıgın kısının 3 konserını ızledıgımı ,7 yıldır gıtar caldıgımı
dipnot olarak eklım belkı bırazcık saygı duyarsın ınsanların goruslerıne

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Jan 23 2008, 05:22 PM
İleti #9

Appetite for Destruction

QUOTE(axlroses61 @ Jan 23 2008, 05:12 PM) *
Arkadasım sımdı sole bır olay var ewt Gnr de kımse slashın yerını tutamaz tabıkı ama en az onun ayarında veya ona yakın veya onun karıyerıne yakın bır ısım secılebılırdı.gnr kaba tabırle axl&slash dır sonucta axl var sımdı slashın yerını dolduracak adam robin finck mı?Yanı zakk wylde,john 5 gıbı zamanında adı gnr ıle anılan adamlarla bu adam aynı kategorıdemı.Gnr ıstanbul konserınde ve rock am rıng de cıkıp kendı atııtgı solaları dınledınmı bıllmıyorum ama solo demeye sahıt ıster eger senın gnr gıtarıstlık kavramın slashın soloların aynısı kopya edıp sonra tek basına cıkıpta sacma sapan sololar calmaksa sen haklısın.Ayrıca cogu muzık dergısı tarafından elestırlıyor bu adam ıstanbul konserınınde en zayıf tarafı bu adamdı elestırılerı hatırlıyorsan.Buckethead varken bazı fanlar "buck-buck-who is slash" dıye bagrıyorlardı.Cunku buckethead gercek bır gıtarıst slashı bazı konlarda golgede bırakıyordu belırlı bır kıtle toplamıstı ama robın fınckı sallayan yok.blue jeanın bu yaz bır sayısındada rock tarıhının en buyuk hayal kırıklıklarında bu adamın gnr de calması 4. sıradaydı ıstersen arastırıp bulabılırsın
Uluslar arası karıyer dıyorsun(gnr den once ısmının hıc duyulmamıs oldugunu solemıyorum bıle) caldıgı gruplar NIN kı endustrıyel bır rock grubu dıgerıde bır sirk organızasyonu( Cirque du Soleil ) sonucta haa sen buna gnr ııcın yeterlı bır referans dıyorsan saygı duyarım.
Hemde sole kucuk dusurucu bırsey dıyorsun o adamı axl sectı,sen kımsın?O zaman axl my world gıbı rezıl bır sarkıyı yazdı sırf o yazdı dıye
o sarkıya tapalımmı!!elestırmeyelımmı!!Slashı haklı veya haksız gruptan atan axl degılmı!!Axl robını sectı dıye hıc elestırmeyecezmı o adamın o ıgrenc sololarını dınlemek zorundamı kalıcaz
robin iyi bir gitarist olabılır ama gnr onu aşar benı mgorusurum.ayrıca senın axl dedıgın adamın 7 konserıne gıttıgımı,robın dedıgın vırtıozunde 7 konserıne gıttıgımı,slash dedıgın kısının 3 konserını ızledıgımı ,7 yıldır gıtar caldıgımı
dipnot olarak eklım belkı bırazcık saygı duyarsın ınsanların goruslerıne

Ünlemli kısımları özel ilgiyle beğenerek okuduğumu belirterek başlıyayım, çok dikkat çekici olmuş hakaten.
Slashle aynı kategoride olmasına gerek olmadığınıda söyledim, her gitaristin kendine has özellikleri vardır.
My World'ede sallamışsın, bence çok başarılı ve döneminin ötesinde bi şarkı. Sanki Axl hardrock yapmaya çalışmışta o tarzda bir şey çıkmışcasına eleştiriliyor. Beğenmiyorsan dinleme, kimse kimseyi zorlamıyor.
Ayrıca, herkesin görüşüne saygılı olduğumu herkes bilir, ama gidip sağa sola sallayıp "buda benim görüşüm" dersen dur derim.
Blue Jean'de çok doğaüstü bir kaynak hakaten, çok saygı duyduğum bir mecmua, o yüzden Robin hakkında ne dediklerini gereğinden fazla önemseyip dergiyi aldığım günden sonraki 1 hafta uyuyamamıştım. Valla.
7 yılcık çalarak bu kadar gitaristi çözebilmen çok değişik bir yeteneğin olduğuna delalettir, aman diyim harcama kendini.

--------------------
At one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand, he gave the keys of a Mercedes, and I left her there.

+Quote Post
axlroses61
mesaj Jan 23 2008, 05:36 PM
İleti #10

Full Member

QUOTE(Almost Famous @ Jan 23 2008, 05:22 PM) *
Ünlemli kısımları özel ilgiyle beğenerek okuduğumu belirterek başlıyayım, çok dikkat çekici olmuş hakaten.
Slashle aynı kategoride olmasına gerek olmadığınıda söyledim, her gitaristin kendine has özellikleri vardır.
My World'ede sallamışsın, bence çok başarılı ve döneminin ötesinde bi şarkı. Sanki Axl hardrock yapmaya çalışmışta o tarzda bir şey çıkmışcasına eleştiriliyor. Beğenmiyorsan dinleme, kimse kimseyi zorlamıyor.
Ayrıca, herkesin görüşüne saygılı olduğumu herkes bilir, ama gidip sağa sola sallayıp "buda benim görüşüm" dersen dur derim.
Blue Jean'de çok doğaüstü bir kaynak hakaten, çok saygı duyduğum bir mecmua, o yüzden Robin hakkında ne dediklerini gereğinden fazla önemseyip dergiyi aldığım günden sonraki 1 hafta uyuyamamıştım. Valla.
7 yılcık çalarak bu kadar gitaristi çözebilmen çok değişik bir yeteneğin olduğuna delalettir, aman diyim harcama kendini.

ben onları gıtarıstten cok ıyı anlarım anlamında degıl sen kımsın dedıgın ınsanlar belkı gnr konusunda senden daha cok gormus,yasamıstır anlamında soledımkı bole bır ıddıam yok ama hersey ortada
senın mantıgınlada orta duzey uls karıyerı olan slasın sololarını calabılen her gıtarıst gnr ye gelebılır demek olsun gelsınler.Metallica bıle basscısını secerken eledıgı ısımler ortadaa neyse sen robının solaoalrından haz alıyorsan saygı duyarımm

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Jan 23 2008, 05:49 PM
İleti #11

Appetite for Destruction

QUOTE(axlroses61 @ Jan 23 2008, 05:36 PM) *
ben onları gıtarıstten cok ıyı anlarım anlamında degıl sen kımsın dedıgın ınsanlar belkı gnr konusunda senden daha cok gormus,yasamıstır anlamında soledımkı bole bır ıddıam yok ama hersey ortada
senın mantıgınlada orta duzey uls karıyerı olan slasın sololarını calabılen her gıtarıst gnr ye gelebılır demek olsun gelsınler.Metallica bıle basscısını secerken eledıgı ısımler ortadaa neyse sen robının solaoalrından haz alıyorsan saygı duyarımm

Çok ortada hakaten her şey. Slashin yazdıklarını mütiş çalıyoro yüzden iyidir demedim, istersen tekrar bir gözden geçir.
Malesef pek değerli türk halkında üst noktalarda dolaşan ve gerçek anlamda hayatını yaptığı işe adamış insanlara sallamak konusunda genel bir eğilim var. Üzerinde biraz kafa yorunca, kendi ölçülerimize göre büyük bir zaman ayırdığımız her hangi bir şey hakkında çok bilgi sahibi olduğunu düşüyoruz.
Örneklendireyim, ilk örnek zaten senin yaptığın.
Bir diğeri herhangi bir düşünürün kitabı okunduktan sonra onun savunduğu düşünceler yalanıp yutulmuş olur. Konusunun geçtiği herhangi bir ortamda 'ben onu okudum ve şöyle şöyle düşünüyor' cümlesiyle başlar sonra bir 'ama' gelir. Eleştri vardır çünkü, hep bir açık vardır.
Türk insanı futboldan çok anlar mesela, hayatını adadığı mesleği hakkındaki incelikleri türk insanından öğrenir futbol adamları, zaten futbolcularda topun altına girmelidir, olmaz ki öyle!
Direk bir bok atma eğilimi içindeyiz, herneyse neden bu kadar uzattığımı bende bilmiyorum gerçi bu bok atma konusunda hissettiklerimi anlatabileceğime insansam yazmaya devam ederdim.
Başka bir ricam var, lütfen noktalama işaretleri kullan zaten tam olarak anlanlamdıramakta zorlanıyorum söylediklerini.

--------------------

+Quote Post
Buick
mesaj Jan 23 2008, 08:06 PM
İleti #12

12.07.2006

Grup: Super Moderator
Nereden: Bucketheadland
Üye No: 88

1. iki dakka sakin olun alla alla

2. my world'u sevmeyen geçsin, ama bu onun varlığını yok etmez. sonuçta bi guns n roses albümünde öyle bi parça var. ve kabul edin axl o tarz müzikleri seviyor. sızan demoların bazı kısımlarında da o hava sezilmekte. tartışmanın gereği yok. birileri rock star'dır istediklerini yapar diğerleri o rock starlara hayrandır. dinler ya da dinlemez. albüm alır ya da almaz. konsere gider ya da gitmez. bu rock star'ın aldığı çeklere sayı olarak yansır fazla da bi şey ifade etmez.

3. buckethead gitti ron thal geldi. robin'in işlevi başka bi şey grup içinde.

4. guns n roses kabaca axl ve slash denklemi yerine axl ve izzy denklemini daha çok severim

5. robin slash'ten daha uzun süredir guns n roses topraklarında dolaşmaktadır. ilginç ama doğru bi şey.

6. iki dakka sakin olun alla alla :)

--------------------
I smoke my cigarette with style

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jan 23 2008, 11:34 PM
İleti #13

elçonun ozası

My World zamanının çooook ötesinde bir şarkıdır, UYI'lardaki bir çok şarkı gibi...

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
axlroses61
mesaj Mar 29 2008, 02:33 PM
İleti #14

Full Member

http://www.youtube.com/watch?v=Z7dnWD-1o2Y
http://www.youtube.com/watch?v=4VwU2hPvYKM

bunlar Robin Finckin Rock am ring deki yaratıcılık dolu(!)) super soloları..(bu arada konserde oradaydım ve ınsanlar sacını basını yoldu ne zaman bıtıcek bu paradise cityden oncekı solo dıye:))

Buda slasın sıradan bır solosu:) http://www.youtube.com/watch?v=vynk4X3deS8...feature=related :))

+Quote Post
Lethe
mesaj Mar 30 2008, 01:56 AM
İleti #15

SlasheR

Grup: Root Admin
Nereden: Antalya
Üye No: 1

Sevgili axlroses61 arkadaşım sırf kullanıcı adına hürmeten siteden uzaklaştırılmıyorsun, lakin hala mevcut bir Guns N' Roses üyesine laf etmeye devam edersen güle güle demek zorunda kalacağız. Eleştirebilirsin, ama körü körüne, hiç bir anlamı olmayan bir eleştirinin saçmalamaktan farkı yoktur benim nazarımda.

Her hafta 7 sayfa tokio hotel posteri veren saygıdeğer blue jean dergisinin, robin rock tarihinin başına gelen en kötü 4. olay değerlendirmeside trajikomik ve ahmaklıktan öte gidememiş. Örnek olarak göstermende daha bir garip. Blue jean robin dünyanın en iyi gitaristi deseydi, onu mu kabul edecektin!

Her neyse, tartışmaya devam etmeye lüzum yok, konuyu bu kadar fazla uzatmanı farkında olmadan yaptığın bir talihsizlik olarak sayıyorum. Ama bu grubun fan sitesinde bu grubun elemanlarına laf atmana izin yok. Sürüyle rock sitesi mevcut, oralarda paylaşabilirsin fikirlerini.

--------------------

+Quote Post
Buick
mesaj Mar 31 2008, 01:22 PM
İleti #16

12.07.2006

hayır yani bi de ben sen o biz siz onlar laf atsa ne olur forumlar da atmasa ne olur. adam gnr'de mi evet gnr'de. ulan der şimdi bunu okuyanlar gnr'de olması demek o kişiye körü körüne inanmak mıdır? evet inanmaktır. robin'li olan gnr'leri dinlemezsin olur biter. zaten ne var ki onunla denir buna karşılık, demolar vardır ve bi adet albüm çıkacaktır. buna da heee heeee o albüm hala çıkacak di mi diyen olursa da onu allaha ve kimilerimizin tarzı ile axl'a havale ediyorum :)

şu ayrılıkları bi sindirsek ya... rahat olun zamanın akışına bırakın kendinizi...

--------------------

+Quote Post
malafat
mesaj Aug 3 2008, 12:36 AM
İleti #17

Full Member

Üye No: 2,068

robin finck ayrıldı diyolar.. en azından wikipedia'da böyle bişeyler geçiyo.. nin'in son enstrümentali the slip'de çaldı yuvasına geri döndü falan diye..
nedir işin aslı bilen var mı..

+Quote Post
Izzy
mesaj Aug 3 2008, 08:44 AM
İleti #18

MAC Adventure

Nereden: Terra Nova
Üye No: 423

Ayrılmadı... Trent abi bir telefon çakmış, o kadar. Turne başlayınca geri döner Guns'a.

--------------------

+Quote Post
Buick
mesaj Aug 3 2008, 11:02 AM
İleti #19

12.07.2006

yav zaten bu söylentiler çıktığında grubun resmi internet sitesinde Guns N' Robin başlıklı bi yazı yayınlanmıştı.

--------------------

+Quote Post
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 8th February 2012 - 05:45 AM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey