Izzy Niye Grubu Terk Etti? |
|

|
|
|
|
Aug 25 2006, 09:37 PM
|
Yeni

Grup: Members
Üye No: 439

|
ya slash nie terkettideki gibi bi tepki vermeyin lütfen :D sadece bilgilenmek istediimden sordum nie dier konuları okumadım.. evt üşengecim biraz
|
|
|
|
|
|
Aug 27 2007, 09:27 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
keyfi ööle istedi. yakışır izzy'me.
axl'a da bok atılmasın,saatlerce ağladı gitmesin die. o gidince grupta tek kaldı zaten garibim.
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Apr 2 2008, 03:12 AM
|

Advanced Member

Grup: Members
Nereden: Kastamonu
Üye No: 1,574

|
Ben de Izzy'nin kalabalık gruplara, 2.000 kişiden fazla kalabalığa çalmaktan hoşlanmadığını okudum, Guns N' Roses'da eskisi kadar mutlu değildi belki ve kendi çapında fazla yaygara koparmayan şeyler yapmak istiyordu ve gruptan ayrıldı.
--------------------
 When you're dreaming with a broken heart The waking up is the hardest part You roll outta bed and down on your knees And for the moment you can hardly breathe Wondering was she really here? Is she standing in my room? No she's not, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone...
|
|
|
|
|
tonydernornah
|
Dec 19 2008, 10:20 PM
|
Guests

|
|