IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* Izzy Niye Grubu Terk Etti?  
Reply to this topicStart new topic
MaHMuT
mesaj Aug 25 2006, 09:37 PM
İleti #1

Yeni
*

Grup: Members
Üye No: 439

ya slash nie terkettideki gibi bi tepki vermeyin lütfen :D sadece bilgilenmek istediimden sordum

nie dier konuları okumadım.. evt üşengecim biraz sarcasm.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Aug 25 2006, 09:40 PM
İleti #2

Appetite for Destruction

Nereden: Mooby's
Üye No: 7

Izzy'nin bahanesi köpeği ve ailesiyle daha fazla vakit geçirmek istemesiydi. Çok inandırıcı bir sebep tabiki smile.gif

--------------------
At one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand, he gave the keys of a Mercedes, and I left her there.

+Quote Post
GunsN'UMu...
mesaj May 24 2007, 12:27 PM
İleti #3

Member
**

Nereden: Jungle'dan
Üye No: 902

izzy nin gruptan ayrılma sebebi,bidiğim kadarıyla.izzy aslında şöhreti kaldıramadı o küçük,barlarda çıkmak isteyen bi grup istiyordu fakat baktı ki gnr bi dünya devi oluyma yolunda hızla ilerlio ... bu durumda izzy nin bi yerleri yemedi köpeini ve ailesini bahane edrek gruptan ayrıldı .şunu anlamıyorum. kim şöhret olmak istemez hem de gnr gibi bi grupta?

--------------------

-------AXL------SLASH------DUFF------STEVEN-------

ALEM BUYSA KRAL SİZSİNİZ!!! AH BE KEŞKE YİNE SİZİ Bİ ARADA GÖRSEK....

.........DONT WORY MOM I'M WİT AXL.........

!!!!!DO YOU KNOW WHRE YOU ARE!? YOU ARE İN THE JUNGLE BABY!! YOU GONNA DİEEEEE!!!!!!YEAHHH!!!!!

+Quote Post
Izzy
mesaj May 26 2007, 04:44 PM
İleti #4

MAC Adventure

Grup: Yönetici
Nereden: Terra Nova
Üye No: 423

QUOTE(GunsN @ May 24 2007, 01:27 PM) *
izzy nin gruptan ayrılma sebebi,bidiğim kadarıyla.izzy aslında şöhreti kaldıramadı o küçük,barlarda çıkmak isteyen bi grup istiyordu fakat baktı ki gnr bi dünya devi oluyma yolunda hızla ilerlio ... bu durumda izzy nin bi yerleri yemedi köpeini ve ailesini bahane edrek gruptan ayrıldı .şunu anlamıyorum. kim şöhret olmak istemez hem de gnr gibi bi grupta?

Burayı düzeltmem lazım. Izzy ayrıldığında Guns çoktan dünya devi olmuştu. Ayrıca Izzy'nin Rock in Rio 2'de 150 bin kişiye çaldığını unutmayalım. Bi yerleri yemedi gibi bilmeden sarfedilmiş sözler kullanmayalım.

Benim duyduğum şu: Axl 1990-91 döneminde giderek artan diktatörlük eğilimini o kadar ileri götürüyor ki, Izzy'e sahnedeyken şu noktalarda durabilirsin, buralarda duramazsın tarzı bir sözleşme imzalatmak istiyor. Izzy de yeter artık diyip ayrılıyor.

--------------------

+Quote Post
GunsN'SlashN'Umt
mesaj Jun 1 2007, 09:05 PM
İleti #5

Full Member

Nereden: Jungle:)
Üye No: 870

walla bunu bilmiodm ama yani o zamn nie köpeini bahane etsin ki yine de sa ol düzelttiin içn

bi yerleri yamedi demenn neresi kötü yaa?=)&^%&&&+%&

--------------------

My hands are tied
For all I've seen has changed my mind
But still the wars go on as the years go by
With no love of God or human rights
'Cause all these dreams are swept aside
By bloody hands of the hypnotized
Who carry the cross of homicide
And history bears the scars of our civil wars

„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„ Guns ¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„ N' ¸„ø¤º°¨
¸„ø¤º°¨ Roses ``°º¤ø
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jun 1 2007, 10:03 PM
İleti #6

NoS®

Üye No: 129

O axl ın bahanesiydi izzy küçük yerlerde takılmak istiyordu lafı ama aslı izzy nin dediği gibi axl o kadar psikopata bağlamıştı ki o ara yeter ulen diye izzy gitti zaten ondan sonra gn'r 2 mi 3 sene mi ne turladı ondan sonra bütün grup dağıldı yani öyle slash falan da fazla durmadı grupta aslında

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
rockwithass
mesaj Jun 9 2007, 01:59 PM
İleti #7

Member
**

Üye No: 1,000

bence grubun yolundan çıktığını düşün ki konserlere artk kendi arabasıyla gidiyo du son dönemlerinde demek ki grup içinde kavga vardı ama olan bize oldu belki gnr hala izzy li biz de orjinal gnr lı olabilirdik

+Quote Post
gunner80
mesaj Jun 19 2007, 12:27 PM
İleti #8

Member
**

Nereden: istanbul
Üye No: 1,028

izzy gnr katıldığından bu yana bence aklında başka planlar vardı ve bişeyler bahane ederek ayrıldı

+Quote Post
macbeth
mesaj Aug 27 2007, 09:19 PM
İleti #9

Advanced Member

Nereden: engizisyon külleri
Üye No: 1,148

izzy haklı ayrılmakta..Sanat,insanın kendi ruhunu dinlemesiyle ilerler ..katlanılabilir bir hale gelir..sevgi artar..fakat burda bir yönlendirme veya kişinin kendi isteğinden çok başkalasının istekleri ağır basmışş ve kim olsa bu duruma tahammül edemez ...ve gider...

--------------------
kirli ruhların gizli itiraflarını yalnızca sağır yastıklar duyabilir...
Queensryche_lady jane'i günde 17 kere dinlemessem uyku tutmuyor....

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Aug 27 2007, 09:27 PM
İleti #10

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

keyfi ööle istedi. yakışır izzy'me.

axl'a da bok atılmasın,saatlerce ağladı gitmesin die. o gidince grupta tek kaldı zaten garibim.

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-EKATERINA GAMOVA-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-OSMOKROVIC-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Buick
mesaj Aug 27 2007, 10:07 PM
İleti #11

12.07.2006

Grup: Super Moderator
Nereden: Bucketheadland
Üye No: 88

sonuçta from indiana diyerek çağırdı çocukluk arkadaşı kuruçeşmede. gideceği varmış gitmiş inatçı izzy.

ama hani kısa bi belgesel tadında video vardı ya. orda izzy'nin axl'a bakması aralarında ölümsüz birlikteliğin işaretiydi. diğerleriyle axl neden böyle olmadı. çünkü etle tırnak birbirinden ayrılmaz. hem izzy'de yüksek karakter vardır, belden aşağı vurmadı, ki 93 istanbul'da da grubun yardımına koştu.

--------------------
I smoke my cigarette with style

+Quote Post
Mr. Roxx
mesaj Jan 25 2008, 09:31 PM
İleti #12

Member
**

Nereden: Paradise City
Üye No: 1,404

axl'ın sahnede şöyle yapıcaksın böyle yapıcaksın dediğini duymuştum, bir de izzy nin dünya turnesine çıkmaktan, yeni albüm yapmaktan rock yıldızı olmaktan sıkıldığını da. bir de şöyle br şey vardı, izzy uyuşturucuyu bıraktıktan sonra grup arkadaşlarıyla eskisi kadar takılmamaya başlıyo, konserlere arabayla gitme konusu gibi heralde.. bu da aradaki bağları koparmış olabilir doğruysa eğer.

--------------------
i might be a little young but honey i ain't naive!

+Quote Post
UseYourIllusion
mesaj Jan 25 2008, 09:51 PM
İleti #13

FUK 'EM UP!

Nereden: Coma
Üye No: 781

QUOTE(MYWIFEMYLIFE @ Aug 27 2007, 09:27 PM) *
keyfi ööle istedi. yakışır izzy'me.

axl'a da bok atılmasın,saatlerce ağladı gitmesin die. o gidince grupta tek kaldı zaten garibim.

axl'ın izzy icin agladıgını duyunca cok sasırmıstım blink.gif sarcasm.gif ama keske gitmeseydi diyoruz her zamanki gibi...

benim bildiğim kadarıyla da izzy hep grup 5 kişi kalsın istiyomuş...yani minimal halini seviyomuş...ha bi de video klip cekmek istemezmiş ve arenalarda konser vermektense barlarda konser vermeyi yeğlermiş...tam bir rock n roll idolü örneği kısaca...

--------------------

+Quote Post
Solid Snake
mesaj Apr 2 2008, 01:58 AM
İleti #14

Full Member

Nereden: İstanbul
Üye No: 1,451

Uzun lafın kısası Axl'ın Saddam'lığı yüzünden gitti yani.Axl'ın arkasından ağladığı doğru mu acaba?

--------------------
I'm Tony Montana.You fuck with me,you're fuckin' with the best!!!

+Quote Post
SDA
mesaj Apr 2 2008, 03:12 AM
İleti #15

Advanced Member

Nereden: Kastamonu
Üye No: 1,574

Ben de Izzy'nin kalabalık gruplara, 2.000 kişiden fazla kalabalığa çalmaktan hoşlanmadığını okudum, Guns N' Roses'da eskisi kadar mutlu değildi belki ve kendi çapında fazla yaygara koparmayan şeyler yapmak istiyordu ve gruptan ayrıldı.

--------------------

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll outta bed and down on your knees
And for the moment you can hardly breathe
Wondering was she really here?
Is she standing in my room?
No she's not, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone...

+Quote Post
tonydernornah
mesaj Dec 19 2008, 10:20 PM
İleti #16

Guests

Best FREE erotic video!
http://floriateb.9cy.com
http://drcrrscrntdr.9cy.com
dvedevki.ru
http://deoenudeoona.9cy.com

+Quote Post
Neretva
mesaj Dec 19 2008, 10:33 PM
İleti #17

Full Member

Nereden: A N' KARA
Üye No: 2,629

Izzy'nin gitmesindeki asıl sebep bence artık sadece kendi işini yapmak istemesiydi. GN'R'de iken yaptığı bestelerin Slash ve Axl'ın süzgecinden geçmesi gerekiyordu. Bundan çok da memnun olmayan Izzy de ayrılıp kendi oluşturduğu grupla, tamamen kendine ait şarkılar çalmaya başladı. Ayrıca gidişi hakkında "grupta anlaşmazlıklarım vardı ve bu genelde Axl ile oluyordu." dediğini okumuştum.

--------------------

I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, can't it be mine

+Quote Post
Joyce Kerouac
mesaj Dec 19 2008, 10:47 PM
İleti #18

Full Member

Üye No: 972

Açıkçası "axl şurda durucaksın burda durmicaksın" dedi izzy de "hadi be" dedi gitti gibi sebepler hiç inandırıcı gelmiyor bana. ikisi de herhalde ortada gnr gibi bi grup varken böyle saçma sebeplerin aralarını bozmasına izin verecek kadar çocuk olamazdı. üstelik de kaç senelik arkadaşlık söz konusuyken.

+Quote Post
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 8th February 2012 - 02:44 PM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey