IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* Guns N Roses tişörtleri  3 Sayfa V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
Ernest J. Gar...
mesaj Jul 10 2006, 11:25 PM
İleti #1

NoS®

Grup: Members
Üye No: 129

Arkadaşlar burada gn'r tişörtlerini nerede bulabilceğimizi ve kaç çeşit olduğunu yazalım çünkü ben şu ana kadar 3-4 çeşit tişört gördüm sadece birbirimize bu konu da yardım edersek hepimizin çeşit çeşit tişörtü olur biggrin.gif bide fiyatlardan haber verirsek bi süprize yakalanmayız

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.
Go to the top of the page

+Quote Post
al_capone
mesaj Jul 11 2006, 12:21 AM
İleti #2

Full Member

Nereden: kadıkoy
Üye No: 8

Kadıkoyde kaliteli t-shirt satan yerlere geçen hafta gittiğimde adam gnr tshirtü kalmadığı söylemişti :)
yoğun bi talep patlması var.Ama 2-3 güe kadar geliceğini söylemişti ,gelmiştir heralde...fiyat kalitelilerde (genelde yurt dışı üretim denir ve bulgaristan malıdır) 25-30 ytl,dandik kalitelilere ise fiyatta bişey diyemem,müşterinin pazarlık yeteneğine göre değişir.;)

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 11 2006, 08:49 AM
İleti #3

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

ebay'i mutlaka kontrol edin derim, süper ötesi tişörtler var.

akşam kadıköy ve beşiktaş'a bakacağım haber veririm. :)

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
leadguitar
mesaj Jul 11 2006, 11:58 AM
İleti #4

Full Member

Grup: Banned
Nereden: istanbull
Üye No: 86

aslında en güzeli 15 milyonaa gidip kendi istediin modeli bastırmak lazım üzerine çünkü genelde hep klasikleşmiş t-shırt lar var ben böle düşündüm ama yapamdm hala bleh.gif bleh.gif

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 13 2006, 07:21 PM
İleti #5

elçonun ozası

dün ne kadar tişört varsa aldım konserde.
insan illusion dönemi tişörtleri özlüyor yine de.

--------------------

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Lethe
mesaj Jul 13 2006, 09:33 PM
İleti #6

SlasheR

Grup: Root Admin
Nereden: Antalya
Üye No: 1

bu t shirtlerden herhangi birini bulabileceğim bir yer var mı ? internet üzerinden almak istemiyorum ya son çare olarak o kalcak artık.. gören falan msn üzerinden benimle iletişime geçerse sevinirim :)

--------------------

+Quote Post
metal_queen
mesaj Jul 14 2006, 09:37 PM
İleti #7

Full Member

Nereden: Ankara
Üye No: 191

bence de en iyisi kendimizin gidip te bastırmamız.çünkü istediğimiz resmi istediğimiz tişörte basma seçeneğimiz oluyo.daha pratik.

--------------------

+Quote Post
Lethe
mesaj Jul 15 2006, 12:52 PM
İleti #8

SlasheR

Grup: Root Admin
Nereden: Antalya
Üye No: 1

kalite nasıl oluyor öyle olunca ? hiç denemedim..

--------------------

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jul 15 2006, 01:14 PM
İleti #9

NoS®

ALINTI(Lethe @ Jul 13 2006, 10:33 PM) *

bu t shirtlerden herhangi birini bulabileceğim bir yer var mı ? internet üzerinden almak istemiyorum ya son çare olarak o kalcak artık.. gören falan msn üzerinden benimle iletişime geçerse sevinirim :)

Az önce bir tişörte aşık oldum nereden alabiliriz bu slash tişörtlerini benim olmalıları sahip olmalıyım bunlara my precious my preciouss

--------------------

+Quote Post
pandaren
mesaj Jul 20 2006, 10:12 PM
İleti #10

Full Member

Nereden: istanbul
Üye No: 92

Kadiköy Akmar'da konserde gördügünüz baski tshirtlerin cogu var (UYI logolu, Jack Daniels esprili olan falan) Ayrica Bursa İnegöl carsisinda da cok ucuza ve Akmar'daki tshirtlerden daha kaliteli baskılar yaptırabilirsiniz. Akmardakiler macaristandan geliyormuş sanırım dükkandaki adamla konuşmuştum.

--------------------
"What's so civil 'bout the war anyway..?"

+Quote Post
OBM
mesaj Jul 20 2006, 10:17 PM
İleti #11

T.I.I. Team Captain

Grup: The Iskender Incident
Üye No: 195

ALINTI(pandaren @ Jul 20 2006, 11:12 PM) *

Kadiköy Akmar'da konserde gördügünüz baski tshirtlerin cogu var (UYI logolu, Jack Daniels esprili olan falan) Ayrica Bursa İnegöl carsisinda da cok ucuza ve Akmar'daki tshirtlerden daha kaliteli baskılar yaptırabilirsiniz. Akmardakiler macaristandan geliyormuş sanırım dükkandaki adamla konuşmuştum.

jack daniels espriliyi aldığımda 4 ay önce falandı 'ulan ne orjinal kimsesde yoktur vay be süperim' dedim konserde mort oldum, kalabalığın yarısında vardı aynısından. bu arada ben bjkde sinan paşa pasajından aldım.

--------------------
OBM

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 21 2006, 01:18 PM
İleti #12

elçonun ozası

altın renkli gnr logolu bir tişört vardı, fbliler bilir biizm yüzüncü yıl altın logosuna benziyor. bunu gören var mı nerede satılıyor filan ?

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
Buick
mesaj Jul 21 2006, 02:26 PM
İleti #13

12.07.2006

Grup: Super Moderator
Nereden: Bucketheadland
Üye No: 88

aslında kendi forumumuzun kendi tişörtü olsa orjinal mi orjinal. arada onu giysek sonra yolda karşılaşsak vay kardeşim desek filan. güzel olur bea

--------------------
I smoke my cigarette with style

+Quote Post
metal_queen
mesaj Jul 21 2006, 02:48 PM
İleti #14

Full Member

Nereden: Ankara
Üye No: 191

evet yaa bence de çok harika olur.

--------------------

+Quote Post
sneakinguponyou
mesaj Jul 21 2006, 11:30 PM
İleti #15

Member
**

Üye No: 206

Pazartesi akmara gitcem ne var ne yok toparlıcam olanların resimlerini koyarım buraya

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jul 21 2006, 11:38 PM
İleti #16

NoS®

ALINTI(OBM @ Jul 20 2006, 11:17 PM) *

jack daniels espriliyi aldığımda 4 ay önce falandı 'ulan ne orjinal kimsesde yoktur vay be süperim' dedim konserde mort oldum, kalabalığın yarısında vardı aynısından. bu arada ben bjkde sinan paşa pasajından aldım.

Benim de öyle bi slash tişörtüm vardı tabii satıldığını görünce üzülmüştüm

Buick Gönderildi Dün, 03:26 PM
aslında kendi forumumuzun kendi tişörtü olsa orjinal mi orjinal. arada onu giysek sonra yolda karşılaşsak vay kardeşim desek filan. güzel olur bea

harbi süper olurdu abi ya böyle oo forumdan arkadaş fln die konuşur geyik yapardık düşünmesi bile çok güzel

--------------------

+Quote Post
Browy
mesaj Jul 22 2006, 06:34 PM
İleti #17

Advanced Member

Üye No: 148

lazer baskı mı ne oyle bisiy var, böyle katı olmuo kırılmıo yıkanınca filan, oyle baskı yapılan bir yer bilen var mı aranızda? bastıralım.. bi sürü lirik resim bastıralımmmmm *gözüm döndü birden heyecan yaptım* w00t.gif

--------------------
http://www.myspace.com/pleasenolocalsthistime

+Quote Post
HollywoodROSE
mesaj Jul 30 2006, 12:32 AM
İleti #18

Full Member

Nereden: paradise city
Üye No: 327

ankarada olan varmı bilmiyorum ama eğer varsa mesrutiyet caddesinin sonunda zıd muzikten (kok carsısında) cok cesitli gnr tişortleri vb... aksesuarlar bulabilirsiniz... :)

--------------------
Knock knock knock'n on heavens door !!!

+Quote Post
Aksel
mesaj Aug 3 2006, 02:02 PM
İleti #19

Deniz Sınırı

Grup: Super Moderator
Üye No: 353

en iyisi bastırmak hakkaten ama taksimde atlas pasajının en sonundaki dükkandan jack daniels esprilisini, haç şeklindeki appetite lisini ve yeni gnr nin bi tshirt ünü bulabilirsiniz :))

--------------------
BUT IT'S BEEN 15 YEARS OF SILENCE
IT'S BEEN 15 YEARS OF PAIN
IT'S BEEN 15 YEARS THAT ARE GONE FOREVER
AND I'LL NEVER HAVE AGAIN

FINALLY, WE HAVE DEMOCRACY IN CHINA !!

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Aug 3 2006, 02:29 PM
İleti #20

elçonun ozası

bi arkadaşım 2 tane konser tişörtünü satıyor, isteyen haber versin bana. bedenleri xl , ama denedim large aslında :(

ayrıca akmardan tişört alacaklara indirim imkanı sağlayacağız yakında, haberiniz olsun.

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
3 Sayfa V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 20th May 2012 - 04:14 AM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey