GNRTurkey Yeni Tasarım
2 Sayfa
1 2 >
|
|

|
|
|
|
Apr 15 2008, 10:16 AM
|

SlasheR

Grup: Root Admin
Nereden: Antalya
Üye No: 1

|
Guns N' Roses Türkiye Fan Kulübü olarak, ziyaretçilerimize daha güncel haberleri, daha seri sekilde ulastirabilmek için tasarimimizi tekrar degistirmis bulunuyoruz. //
Arkadaşlar, son derece vaktim olmadan, bir aceleyle yayına soktum yeni tasarımı, lütfen bir eksikle karşılaşırsanız buradan çekinmeden iletin ki sorunları kolayca halledelim. dinamik bir dil bilmediğim için her kodu elimle yazıyorum, muhakkak atladığım, kaçırdığım noktalar olmultur, özellikle linklerde felan..
Yorumlarınızda bizim için fazlasıyla önemli, akşam gelince bir anket hazırlıyacağım sanırım, anketteki taleplerinize göre biraz daha şekillendireceğim. dilerim beğenirsiniz.
Saygılar, Gnrturkey Yönetim
--------------------
|
|
|
|
|
randy
|
Apr 15 2008, 11:18 AM
|
Guests

|
Değişen tasarım sitenin anasayfası yani http://www.gnrturkey.net 'dir, değişikliklerin aktif olmadığı arkadaşlarımız ctrl ve f5 tuşlarına aynı anda basarak(mozilla firefox kullanıcıları özellikle)değişimi gerçekleştirebilirler hatta bu değişim sonunda sabundan baloncuklar yapıp gökyüzüne üfürerek havada patlatmaya çalışabilirler.
|
|
|
|
|
|
Apr 15 2008, 07:23 PM
|

SlasheR

Grup: Root Admin
Nereden: Antalya
Üye No: 1

|
Zaten sadece kullanış bakımından güç katabilmek için değiştirdik, daha sonra -muhtemelen 2008 yazına tekabül ediyor bu daha sonra- galeriyi tamamlayıp, biyografileri, şarkı sözlerini, tabları ve gnr hakkında aranabilecek, ihtiyaç olan her türlü içeriği bu formatta ekleyeceğiz. Şimdilik sadece, haberleri koyabileceğimiz şekilde tasarladık. Zaman korkunç bir kavram, akıp gidiyor, sınavada 2 ay kalmış. =)
--------------------
|
|
|
|
|
|
Apr 16 2008, 01:39 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
cillop.
--------------------
 Elçoşkom sen benim herşeyimsin. I can't eat, can't sleep, still I hunger for you when you look at me, That face, those eyes , all the sinful pleasures deep inside Tell me how, you know now, the ways and means of getting in underneath my skin, Oh you were always my original sin....
|
|
|
|
|
randy
|
Apr 18 2008, 10:09 AM
|
Guests

|
Göze batan tek şey Türkçe karakter eksikliği(kod desteklemiyor olabilir veya benim exploler desteklemiyor da olabilir) Ayrıca myspace için gerçekten emek harcanıyor, üstelik bu insanın başında binbir türlü şey var ve yine de bir şeyler katmak için çabalıyor, arada yılsa da yapılana ve emeğe karşı teşekkür etmek gerekir (:
|
< |