|
|
Mar 22 2009, 10:37 PM
|

Forum Kardeşi

Grup: Members
Nereden: Bursa
Üye No: 1,601

|
QUOTE(Buick @ Mar 19 2009, 03:12 AM)  amanın yeni bir isim daha kulislerde dolaşıyormuş. SIXX AM grubunun (adını ilk defa duydum, yeni yetme birbirinin tekrarı abd gruplarından biri) gitaristi DJ Ashba (evet dj) adındaki emo tipli gitaristi gnr'de tarafından denenmişmiş. bu tiple biraz zor çalar. tam axl'ın uyuz olacağı bi tip. nerden mi biliyorum ben görür görmez uyuz oldum :) merak eden baksın: www.myspace.com/sixxam www.myspace.com/djashba http://www.youtube.com/watch?v=vaxfkX_3lkg (tam sopalık) http://www.youtube.com/watch?v=31XIX9PjRlQ...feature=related (yeteneksiz öküz [dist'ten clean'e geçiş berbat]) eleman grubun önüne geçmiş adam olmaz bundan :) :( :( :( :( :( QUOTE(Buick @ Mar 19 2009, 01:24 PM)  söylenti ama bunların hepsi. Maalesef değil.
|
|
|
|
|
|
Mar 22 2009, 11:22 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
Axl neylerse güzel eyler.
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2009, 09:09 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
Umutla bu forumdan Guns'dan daha iyi bir grup çıkmasını bekliyorum. Axl salaa şu foruma bakıp da iş yapsa, ama salak işte, ne anlar müzikten,müzisyenden. Allahın Hoosier'ı.
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
2 kullanıcı bu başlığı okuyor [2 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye: