|
|
Dec 7 2006, 09:10 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
Evet, gnrturkey.com özel setimiz en sonunda hazırlandı. Setin içinde ; 2006 ISTANBUL FULL VIDEO DVD 1993 ISTANBUL AUDIO CD GNRTURKEY ÖZEL TİŞÖRT bulunmakta olup fiyatı 25 YTL.'dir, set'e ek olarak istenen her dvd için 2 YTL, cd için 1 YTL., her tişört için ise 17 YTL. ayrıca ödenecektir. Set kargo ile gönderilecek olup kargo ücreti alıcı tarafından ödenecektir. İsteyenlere Kadıköy ve/veya Beşiktaş'ta elden teslimat da yapılabilir.
Seti alacaklar arasında yapılacak çekilişle ÖZEL GNR Koleksiyonum'dan, 1 KİŞİ'YE ORJİNAL ISTANBUL 2006 KONSER AFİŞİ - TORIKSGIRL'E ÇIKTI! 1 KİŞİ'YE ORJİNAL ORJİNAL AIN'T IT FUN SINGLE CD'Sİ - BARISCH'A ÇIKTI! 3 KİŞİ'YE 200 ADETLİK GNR DVD ARŞİVİMDEN İSTEDİĞİ 1 ADET DVD - SLASHOZİ VE BUGS'A ÇIKTI,KALDI 1 TANE :) hediye edilecektir. Her set'e 1 adet çekiliş numarası verilecek olup admin ve mod'lar bu çekilişe katılamazlar.
Ödeme FORTIS ISTANBUL NİŞANTAŞI ŞUBESİ 30005 4317 no.lu hesaba yapılacak olup,açıklama kısmına gnr set ve ad soyad / nickname yazılacak ve ödeme özel mesaj ile bana bildirilerek adres ve tişört için beden de yazılacaktır. Diğer ödeme alternatifleri için ö.m atabilirsiniz. Ödeme yapanlar bu mesaj içinde isimleri yazılarak update edilecektir.
Sevgiler, MWML
ÖZEL TEŞEKKÜR : OĞUZHAN HASDOĞRU - ÖMER BUDAK - FEARONUS - YİĞİT - MISSI - BUICK
GÜNCELLEME NOTU (8 MART 2007) : TİŞÖRTSÜZ SETLER 12 YTL. OLARAK SATIŞA ÇIKMIŞTIR. TALEP ARTIŞI NEDENİ İLE HEDİYE DVD SAYISI 1'DEN 3'E ÇIKMIŞTIR
ÖDEME YAPANLAR : SLASHOZİ- 1 ADET-ELİNE ULAŞTI (HEDİYESİ DE ULAŞTI) TORİKSGIRL - 1 ADET (AYRICA 3'ER CD VE DVD) - ELİNE ULAŞTI DOMEK - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI MYWIFEMYLIFE - 1 ADET - ELİNDE :) BARISCH- 1 ADET - ELİNE ULAŞTI (HEDİYESİ DE ULAŞTI) AXLRULZ- 1 ADET - ELİNE ULAŞTI (AYRICA 1'ER CD VE DVD) MISSI - 1 ADET -ELİNE ULAŞTI BUICK - 2 ADET - ELİNE ULAŞTI DENİZ - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI ÖMER BUDAK-1 ADET- ELİNE ULAŞTI WASTED YOUTH - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI ZEKİDEMİR-1 ADET-HABER BEKLİYORUZ OBM - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI 89BOY- 1 ADET - ELİNE ULAŞTI CANAN - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI LETHE - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI BUGS - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI PATIENCE - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI BAHADIR - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI YAVRUCUK - ELİNE ULAŞTI JADED - ELİNE ULAŞTI GARDEN O'ESTRANGED - ELİNE ULAŞTI
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 04:12 PM
|
Yeni

Grup: GOD
Üye No: 490

|
Gerçekten çok güzel bir set olmuş. Az önce kargo geldi ve büyük bir heyecanla açtım. Konser DVD ve CD 'si orijinalinden bile güzel olmuş (orjinali olsaydı yani  ) 93 konser biletini görünce gözlerim doldu ve halen çok duygu yüklüyüm  Şu anda bir yandan yazıyor bir yandan cd'yi dinliyor ve o muhteşem gün geliyor gözlerimin önüne. Kuruçeşme konseri ise gerek görüntü gerekse ses bakımından beni şok etti gerçekten. Ben bu kadar kaliteli bir çalışma beklemiyordum. Montaj'da çok güzel olmuş. Çeken, montajlayan ve bizlere sunan arkadaşların ellerine, yüreklerine sağlık, Allah razı olsun. Her bakımdan profesyonel bir çalışma... T-shirt ise gerçekten kaliteli ve güzel. Özellikle yakası (t-hirtlerde en önemli kısım) çok sağlam görünüyor. Uzunca bir süre giyeceğiz inşallah yeni konserlerde  93 konser t-shirt'ünden sonraki 2. Guns t-shirt'üm oldu bu. Bu tip organizasyonların zorluğunu bilen birisi olarak bence olabilecek en iyi iş çıkartmışsınız. Başta Oğuz ve Oğuzhan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım forum üyeleri ellerindeki bu değerli çalışmanın kıymetini bilir ve gereken ilgiyi gösterirler. Her Gunner'ın, Rock sevenlerin ve özellikle bu forumdaki tüm üyelerin arşivlerinde bulunması gereken bir set. Bence ilerde torunlarımıza göstereceğimiz antika değerinde bir çalışma Hepinize selamlar, saygılar... Axl'sız kalmayın...
--------------------
When you're talkin' to yourself, and nobody's home
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2007, 10:42 PM
|
Yeni

Grup: Members
Üye No: 202

|
Merhabalar, siteye çok öncelerden üye olmama rağmen bu ilk mesajım o yüzden herkese selamlar.
Seti söz verilenden 1 gün önce aldım bu yüzden öncelikle teşekkür ederim ilgi ve alakanıza :) Daha sonra bu paha biçilmez materyalleri bir araya toplayıp bizi mutlu ettiğiniz için de tekrardan tüm yetkili kişilere teşekkürü bir borç bilirim. Daha ayrıntılı yorum yapmak gerekirse:
2006 GNR Istanbul konseri DVD'si = Beklediğimden çok çok daha güzel ses ve görüntü, adeta o güne geri döndüm ve tekrardan yaşadım... Alıp seyreden arkadaşlar bilir tekrardan o atmosferi yaşamanın verdiği duyguyu, almayanlara da mesajım, "daha ne bekliyosunuz?" :)
93' konser CD'si : bu apayrı bir olay olduğu için hiçbir şekilde ses kalitesine girmeyeceğim, zaten kimse de FLAC formatında baştan sona hatasız ve kusursuz mixlenmiş bir kayıt beklemiyodur heralde :) Ayrıca kayıdın verdiği gerçek bootleg hissi zaten insanı duygulandırıyo ve hayallere daldırıyor insanı. Zor da olsa bu kayıdın bulunmasında ve paylaşılmasında katkısı olan herkese teşekkürler :)
T-shirt konusuna da pek girmek istemiyorum, ne kadar üzgün ve / veya kızgın olduğunuzu tahmin edebiliyorum, ama en kısa zamanda da en güzel şekilde telafi edeceğinize inanıyorum :)
Son olarak "Ain't it fun" orjinal single'ı da bana çıkmış :P Süper 3 şarkı zaten bunu söylemeye bile gerek yok :)
Seti hala almayanlara son sözüm, hem kendi arşiviniz ve zevkiniz hem de GNRTurkey'nin Türk Gunnerlar için daha iyi bir "EV" olmasını istiyorsanız lütfen daha duyarlı davranın... Bu hergün karşınıza çıkan bir fırsat değil gerçekten.
Katkısı olan herkese teşekkürler... Sayenizde benden daha fazla gunner olan kız arkadaşıma güzel bir doğum günü hediyesi almış oldum :) Görüşmek dileğiyle..
Barış Erduran www.dreamtone.net
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2007, 03:52 PM
|

elçonun ozası

|
Seti alan arkadaşlardan kayıtları internet ortamında paylaşmamalarını ve torrent,p2p,upload gibi yöntemlerle internete yaymamalarını rica ediyorum tekrar. Zamanı gelince tüm dünya ile GNRTURKEY server'ı üzerinden paylaşım yapılacaktır.
Set taleplerinizi beklemekteyiz, sitemiz ile ilgili maddi problemler set geliri sayesinde halledilmeye çalışılıyor,ilk aşama olan düzgün bir hosting hizmeti sağlandı bildiğiniz üzere, göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için tekrar teşekkür ederiz.
--------------------
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Apr 5 2007, 03:51 PM
|

Member

Nereden: Ankara
Üye No: 298

|
ya ben seti alalı epey oldu aslında ama bir türlü vakit ayırıp buraya yazamadım onun için özür diliyorum baştan. set muhteşem. emeği geçen herkesin ellerine sağlık. 12 temmuzun dvd sini izlerken her seferinde ağlamaklı oluyorum. o günü baştan yaşıyorum sanki. ama 26 mayıs ise çok daha başka. o zamanlarda gnr fanı olup da o konsere gidemeyenlerden biri olarak tarifsiz duygular yaşattı bana. setten çıkan sürprizler de ayrı tabii... axl 'next song is my personal baby, called estranged!' dediğinde ben yerimde zıplarken, salondan çıt çıkmadığına da şahit oldum ya şu hayatımda daha ne diyim tekrar ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
Apr 5 2007, 03:57 PM
|

elçonun ozası

|
sizlerden bu yorumlar gelince o kadar mutlu oluyoruz ki inanın tarif edemiyorum :)
--------------------
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Apr 5 2007, 04:37 PM
|

Appetite for Destruction

Nereden: Mooby's
Üye No: 7

|
QUOTE(jaded @ Apr 5 2007, 04:51 PM)  ya ben seti alalı epey oldu aslında ama bir türlü vakit ayırıp buraya yazamadım onun için özür diliyorum baştan. set muhteşem. emeği geçen herkesin ellerine sağlık. 12 temmuzun dvd sini izlerken her seferinde ağlamaklı oluyorum. o günü baştan yaşıyorum sanki. ama 26 mayıs ise çok daha başka. o zamanlarda gnr fanı olup da o konsere gidemeyenlerden biri olarak tarifsiz duygular yaşattı bana. setten çıkan sürprizler de ayrı tabii... axl 'next song is my personal baby, called estranged!' dediğinde ben yerimde zıplarken, salondan çıt çıkmadığına da şahit oldum ya şu hayatımda daha ne diyim tekrar ellerinize sağlık Mükemmel tarif etmişsin Estranged'i. Axl'ın (parmak hesabı yapsa bile) kaç kayıt yaptıklarını hesaplayamayacak kadar heycanlı olması garip yav :) Oğuzunda dediği gibi set hakkında gelen her yorum bizi sevindiriyo :)
--------------------
At one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand, he gave the keys of a Mercedes, and I left her there.
|
|
|
|
|
|
Apr 9 2007, 02:37 PM
|

elçonun ozası

|
Arkadaşlar set satışı şu an tişörtsüz olarak sürüyor, satın almak isteyenler buraya mesaj atmasın, bana veya buick'e özel mesaj göndersin. İlginiz için çok teşekkür ederiz, sayenizde hosting problemimiz uzun bir süre için halloldu :)
--------------------
RULEZ.
|
|
|
|
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye: