IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* GNRTurkey Özel Seti, Sadece Üyelere Özel  2 Sayfa V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
MYWIFEMYLIFE
mesaj Dec 7 2006, 09:10 PM
İleti #1

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

Evet, gnrturkey.com özel setimiz en sonunda hazırlandı.
Setin içinde ;
2006 ISTANBUL FULL VIDEO DVD
1993 ISTANBUL AUDIO CD
GNRTURKEY ÖZEL TİŞÖRT
bulunmakta olup fiyatı 25 YTL.'dir, set'e ek olarak istenen her dvd için 2 YTL, cd için 1 YTL., her tişört için ise 17 YTL. ayrıca ödenecektir. Set kargo ile gönderilecek olup kargo ücreti alıcı tarafından ödenecektir. İsteyenlere Kadıköy ve/veya Beşiktaş'ta elden teslimat da yapılabilir.

Seti alacaklar arasında yapılacak çekilişle ÖZEL GNR Koleksiyonum'dan,
1 KİŞİ'YE ORJİNAL ISTANBUL 2006 KONSER AFİŞİ - TORIKSGIRL'E ÇIKTI!
1 KİŞİ'YE ORJİNAL ORJİNAL AIN'T IT FUN SINGLE CD'Sİ - BARISCH'A ÇIKTI!
3 KİŞİ'YE 200 ADETLİK GNR DVD ARŞİVİMDEN İSTEDİĞİ 1 ADET DVD - SLASHOZİ VE BUGS'A ÇIKTI,KALDI 1 TANE :)
hediye edilecektir. Her set'e 1 adet çekiliş numarası verilecek olup admin ve mod'lar bu çekilişe katılamazlar.

Ödeme FORTIS ISTANBUL NİŞANTAŞI ŞUBESİ 30005 4317 no.lu hesaba yapılacak olup,açıklama kısmına gnr set ve ad soyad / nickname yazılacak ve ödeme özel mesaj ile bana bildirilerek adres ve tişört için beden de yazılacaktır. Diğer ödeme alternatifleri için ö.m atabilirsiniz. Ödeme yapanlar bu mesaj içinde isimleri yazılarak update edilecektir.

Sevgiler,
MWML

ÖZEL TEŞEKKÜR :
OĞUZHAN HASDOĞRU - ÖMER BUDAK - FEARONUS - YİĞİT - MISSI - BUICK

GÜNCELLEME NOTU (8 MART 2007) : TİŞÖRTSÜZ SETLER 12 YTL. OLARAK SATIŞA ÇIKMIŞTIR. TALEP ARTIŞI NEDENİ İLE HEDİYE DVD SAYISI 1'DEN 3'E ÇIKMIŞTIR

ÖDEME YAPANLAR :
SLASHOZİ- 1 ADET-ELİNE ULAŞTI (HEDİYESİ DE ULAŞTI)
TORİKSGIRL - 1 ADET (AYRICA 3'ER CD VE DVD) - ELİNE ULAŞTI
DOMEK - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
MYWIFEMYLIFE - 1 ADET - ELİNDE :)
BARISCH- 1 ADET - ELİNE ULAŞTI (HEDİYESİ DE ULAŞTI)
AXLRULZ- 1 ADET - ELİNE ULAŞTI (AYRICA 1'ER CD VE DVD)
MISSI - 1 ADET -ELİNE ULAŞTI
BUICK - 2 ADET - ELİNE ULAŞTI
DENİZ - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
ÖMER BUDAK-1 ADET- ELİNE ULAŞTI
WASTED YOUTH - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
ZEKİDEMİR-1 ADET-HABER BEKLİYORUZ
OBM - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
89BOY- 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
CANAN - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
LETHE - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
BUGS - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
PATIENCE - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
BAHADIR - 1 ADET - ELİNE ULAŞTI
YAVRUCUK - ELİNE ULAŞTI
JADED - ELİNE ULAŞTI
GARDEN O'ESTRANGED - ELİNE ULAŞTI

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.
Go to the top of the page

+Quote Post
domek
mesaj Jan 17 2007, 11:21 AM
İleti #2

Full Member

Grup: Members
Üye No: 79

mutlu mesut bir gunner setini almış huşu içinde :)

+Quote Post
Missi
mesaj Feb 5 2007, 09:49 PM
İleti #3

rocket queen

Grup: Moderator
Nereden: aydan
Üye No: 108

dehşet kaliteli bi çalışma oldu.tişörtler de süper arşivimin gülü oldu kendileri.tebrikler

--------------------
He was here for the roses
You gave that Boy a gun
Now there's nothing else you can do
Than sit&watch him taking over.

+Quote Post
axlrulez
mesaj Feb 5 2007, 10:57 PM
İleti #4

Member
**

Üye No: 556

bence bu seti kimse kaçırmamalı 2006 kuruçeşme arena dvd süper olmus ben bu kadar tahmın etmıyodum ...çekim gayet orijinal sanki official dvd izliyomusunuz gibi gerçekten müthiş ...ama beni esas vuran 1993 kaydı ki o konsere gitmiş biri olarak ağlıya ağlıya eski günlere geri döndüm...gerçekten axl'ın maytap atanları falan uyarması konseri kestiği anlar bile mevcut....bu set gerçekten guns'ın büyüklüğüne yakısır bi set olmuş..bence herkes almalı... bu arada....oğuz baba..babamı diyim yüce insan mı artık :) iyiki senin gibi bi gunner var...artık hiç bi gunnerın sırtı yerine gelmez..:)

+Quote Post
ÖMER BUDAK
mesaj Feb 9 2007, 04:12 PM
İleti #5

Yeni
*

Grup: GOD
Üye No: 490

Gerçekten çok güzel bir set olmuş. Az önce kargo geldi ve büyük bir heyecanla açtım. Konser DVD ve CD 'si orijinalinden bile güzel olmuş (orjinali olsaydı yani biggrin.gif ) 93 konser biletini görünce gözlerim doldu ve halen çok duygu yüklüyüm sarcasm.gif Şu anda bir yandan yazıyor bir yandan cd'yi dinliyor ve o muhteşem gün geliyor gözlerimin önüne.
Kuruçeşme konseri ise gerek görüntü gerekse ses bakımından beni şok etti gerçekten. Ben bu kadar kaliteli bir çalışma beklemiyordum. Montaj'da çok güzel olmuş. Çeken, montajlayan ve bizlere sunan arkadaşların ellerine, yüreklerine sağlık, Allah razı olsun. Her bakımdan profesyonel bir çalışma...

T-shirt ise gerçekten kaliteli ve güzel. Özellikle yakası (t-hirtlerde en önemli kısım) çok sağlam görünüyor. Uzunca bir süre giyeceğiz inşallah yeni konserlerde sarcasm.gif 93 konser t-shirt'ünden sonraki 2. Guns t-shirt'üm oldu bu.
Bu tip organizasyonların zorluğunu bilen birisi olarak bence olabilecek en iyi iş çıkartmışsınız. Başta Oğuz ve Oğuzhan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım forum üyeleri ellerindeki bu değerli çalışmanın kıymetini bilir ve gereken ilgiyi gösterirler. Her Gunner'ın, Rock sevenlerin ve özellikle bu forumdaki tüm üyelerin arşivlerinde bulunması gereken bir set. Bence ilerde torunlarımıza göstereceğimiz antika değerinde bir çalışma biggrin.gif
Hepinize selamlar, saygılar... Axl'sız kalmayın...

--------------------
When you're talkin' to yourself, and nobody's home

+Quote Post
Deniz
mesaj Feb 9 2007, 09:36 PM
İleti #6

destination: anywhere

Grup: Leecher
Nereden: Gævur İzmir
Üye No: 216

Elime ulaştı set.Şimdilik bi on dakka göz gezdirebildim ama baya etkilendim.Görüntü ve kalitesi için fazla söze gerek yok, youtube da izlediklerimiz + aynı kalitede konserin diğer şarkıları.Audio kayıta henüz bakamadım, biraz hastayım,tam enerjime kavuştuğum bir zamanda olsun istiyorum ilk seferki dinleyişim.Farkındayım şu ana kadar alacaklara pek yardımcı olamadım.

Ama T-shirt konusunda bişeyler söyleyebilirim; bir kere pek bu işlerden anlamasam da kaliteli görünüyor.Üzerinde daha çok sadece koyu Gn'r hayranlarının anlayacağı ''Just a river'' ve ''mom never worried'' yazması, tabiri caizse 'inside joke' olması yönünden güzel.Ama sanırım bunu gören tanıdıklarım anlamını soracak ve bu hikayeyi 100 kere anlatmak zorunda kalacağım sarcasm.gif . Logo ve Axl resimleri çok uyumlu,neyse ya lafı uzattım,alın işte,bence yabancıları kıskandıracak bir set olmuş ve konsere gidemeyen benim gibiler için iyi bir teselli wink.gif

--------------------
www.kolektifler.net

+Quote Post
Fearonus
mesaj Feb 11 2007, 12:10 PM
İleti #7

Mandalina

Grup: The Iskender Incident
Üye No: 235

Öncelikle tişörtlerin gecikmesinden dolayı bütün gnrturkey'den özür dilemek istiyorum. Olayı üstüme aldığımda daha öncedende tişört bastırdığım adamın hiç sorun çıkarmadan basabileceğini düşünüyordum. Ama ne yazıkki sandığım gibi olmadı. Adam biraz asalak ve uyuşuk bi tip çıktı. Adamın işi tişörtlere belirlenen resmi basmak olmasına rağmen koskoca ofisindeki tek bir bilgisayarda bile photoshop programı bulunmamasından dolayı basım gecikti. Saolsun Yiğit üşenmeden yeniden tasarladı ve farklı bir formatta yolladı. Daha sonra ise basıma geçtiğini zannettiğimiz halde hala bizden 'sözde' onay bekledileri ortaya çıktı. Bunun haricinde adamın logo tasarımlı CD'yi almak için buluşmaya gelirken arabasının kapısına parmaklarını sıkıştırması sonucu hastanelik olmasıda eklendi zaten, onu hiç katmıyorum bile. Ama yorumları okuduktan sonra işkence gibi geçen bu sürecin sonucunda mutlu insanlar görmekten memnunum.
Bu olaydan çıkarılacak ders: Fearonus'a güvenmeyin, kopan parmaklar ve bozuk CD'ler ile kötü bir ün saldım bile :P

--------------------
Does anybody remember laughter?

+Quote Post
Barisch
mesaj Feb 11 2007, 10:42 PM
İleti #8

Yeni
*

Üye No: 202

Merhabalar, siteye çok öncelerden üye olmama rağmen bu ilk mesajım o yüzden herkese selamlar.

Seti söz verilenden 1 gün önce aldım bu yüzden öncelikle teşekkür ederim ilgi ve alakanıza :)
Daha sonra bu paha biçilmez materyalleri bir araya toplayıp bizi mutlu ettiğiniz için de tekrardan tüm yetkili kişilere teşekkürü bir borç bilirim. Daha ayrıntılı yorum yapmak gerekirse:

2006 GNR Istanbul konseri DVD'si = Beklediğimden çok çok daha güzel ses ve görüntü, adeta o güne geri döndüm ve tekrardan yaşadım... Alıp seyreden arkadaşlar bilir tekrardan o atmosferi yaşamanın verdiği duyguyu, almayanlara da mesajım, "daha ne bekliyosunuz?" :)

93' konser CD'si : bu apayrı bir olay olduğu için hiçbir şekilde ses kalitesine girmeyeceğim, zaten kimse de FLAC formatında baştan sona hatasız ve kusursuz mixlenmiş bir kayıt beklemiyodur heralde :) Ayrıca kayıdın verdiği gerçek bootleg hissi zaten insanı duygulandırıyo ve hayallere daldırıyor insanı. Zor da olsa bu kayıdın bulunmasında ve paylaşılmasında katkısı olan herkese teşekkürler :)

T-shirt konusuna da pek girmek istemiyorum, ne kadar üzgün ve / veya kızgın olduğunuzu tahmin edebiliyorum, ama en kısa zamanda da en güzel şekilde telafi edeceğinize inanıyorum :)

Son olarak "Ain't it fun" orjinal single'ı da bana çıkmış :P Süper 3 şarkı zaten bunu söylemeye bile gerek yok :)

Seti hala almayanlara son sözüm, hem kendi arşiviniz ve zevkiniz hem de GNRTurkey'nin Türk Gunnerlar için daha iyi bir "EV" olmasını istiyorsanız lütfen daha duyarlı davranın... Bu hergün karşınıza çıkan bir fırsat değil gerçekten.

Katkısı olan herkese teşekkürler... Sayenizde benden daha fazla gunner olan kız arkadaşıma güzel bir doğum günü hediyesi almış oldum :)
Görüşmek dileğiyle..

Barış Erduran
www.dreamtone.net

+Quote Post
OBM
mesaj Feb 12 2007, 12:20 PM
İleti #9

T.I.I. Team Captain

Üye No: 195

Setin mükemmeliği karşısında şaşkına döndüğümden, yorumumu yazmayı unutmuşum. Gnrturkey buluşması'nda elime geçen sete ilk görüşte vurulacaksınız. kapak tasarımları çok zevkli yapılmış. 2006 konseri hakkında zaten söylenebilecek fazla şey yok. Sizi o mükemmel saatlere geri götürdüğü gibi, ses ve görüntü kalitesiyle de gönlünüzde taht kuruyo. 93 konser audio kaydı zaten elmas değerinde. o konserle ilgili ne olursa olsun paha biçilemez. Tişört ün baskısı biraz daha kalite olabilirdi ama o da ilgi azlığından kaynaklanıyo. yine de gnrturkey adına yaptırılmış ilk tşört olduğundan, onun da değeri bambaşka. İnsanlar çok emek harcadı bu setin oluşabilmesi için. Forumdaki insanların daha çok ilgi göstermesini bekliyoruz. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürü borç bilirim.

--------------------
OBM

+Quote Post
bugs
mesaj Feb 15 2007, 12:15 PM
İleti #10

Full Member

Grup: Appetite for Construction
Nereden: New Jersey
Üye No: 220

walla ben cd'lerimi olabilicek en güzel günlerden birinde aldım smile.gif
emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...
sağolun, varolun...

+Quote Post
Wasted_Youth
mesaj Feb 16 2007, 11:46 AM
İleti #11

Demi-God

Nereden: SMYRNA
Üye No: 466

Set şimdi elime geçti.Gerçekten harika.'93 ve 2006 konserlerinin yanı sıra '92 Chile konseri de geldi.Bunun için de ayrı teşekkür ediyorum.Daha CDleri açıp gözden geçirme vaktim olmadı ama harika olduklarına eminim.Tişört ise tümüyle bir gunner a özel olmuş,bal olmuş,kaymak olmuş gun.gif .Bu işin içinde emeği olan herkese çok teşekkürler,daha nice bombalara..

--------------------
Salvation A La Mode

+Quote Post
SlashOzi
mesaj Feb 16 2007, 07:37 PM
İleti #12

Member
**

Nereden: K.Esat - Ankara
Üye No: 156

Set tümüyle harika olmuş. Üstelik bonus dvd de ayrı bir şaşkınlık yarattı. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ayrıca İş yerindeki patronum da eski Beatles hayranıymış. Adamcağız seti görünce benim rocker yönümü keşfetti adam. Eğer terfi alırsam bilinki bu setinde katkısı vardır. Tavsiye olunur.. Şimdiden konser tarihinde izin almayı garantiledim gibi... Oh Be :) Ya o muhteşem 93 konseri ses kaydı. Bütün stadın sesi beni kulaklılarımdan tutup İstanbul boğazında uçurdu sanki. 2006 konserd dvdsi zaten kopardı millleti...

Ankara buluşması içinde ışık var. Ona da Oh Be....

--------------------
Şapkasız çıkmam abi (1984)

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Feb 16 2007, 09:25 PM
İleti #13

Appetite for Destruction

Nereden: Mooby's
Üye No: 7

Set sahipleri benimle newsted@gnrturkey.com adresinden bağlantıya geçerlerse gnrturkey.com uzantılı maillerinin passwordlerini alabilirler.

--------------------
At one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand, he gave the keys of a Mercedes, and I left her there.

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Mar 8 2007, 03:52 PM
İleti #14

elçonun ozası

Seti alan arkadaşlardan kayıtları internet ortamında paylaşmamalarını ve torrent,p2p,upload gibi yöntemlerle internete yaymamalarını rica ediyorum tekrar. Zamanı gelince tüm dünya ile GNRTURKEY server'ı üzerinden paylaşım yapılacaktır.

Set taleplerinizi beklemekteyiz, sitemiz ile ilgili maddi problemler set geliri sayesinde halledilmeye çalışılıyor,ilk aşama olan düzgün bir hosting hizmeti sağlandı bildiğiniz üzere, göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için tekrar teşekkür ederiz.

--------------------

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Mar 28 2007, 03:48 PM
İleti #15

Appetite for Destruction

Tişört kalmadı elimizde arkadaşlar ilginize çok teşekkür ediyoruz.DVD ve cd dağıtımı devam ediyor.Arşivimizin küçük bir bölümü:

--------------------
At one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand, he gave the keys of a Mercedes, and I left her there.

+Quote Post
jaded
mesaj Apr 5 2007, 03:51 PM
İleti #16

Member
**

Nereden: Ankara
Üye No: 298

ya ben seti alalı epey oldu aslında ama bir türlü vakit ayırıp buraya yazamadım onun için özür diliyorum baştan.

set muhteşem. emeği geçen herkesin ellerine sağlık. 12 temmuzun dvd sini izlerken her seferinde ağlamaklı oluyorum. o günü baştan yaşıyorum sanki.
ama 26 mayıs ise çok daha başka. o zamanlarda gnr fanı olup da o konsere gidemeyenlerden biri olarak tarifsiz duygular yaşattı bana.
setten çıkan sürprizler de ayrı tabii...
axl 'next song is my personal baby, called estranged!' dediğinde ben yerimde zıplarken, salondan çıt çıkmadığına da şahit oldum ya şu hayatımda daha ne diyim huh.gif

tekrar ellerinize sağlık

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Apr 5 2007, 03:57 PM
İleti #17

elçonun ozası

sizlerden bu yorumlar gelince o kadar mutlu oluyoruz ki inanın tarif edemiyorum :)

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
Almost Famous
mesaj Apr 5 2007, 04:37 PM
İleti #18

Appetite for Destruction

QUOTE(jaded @ Apr 5 2007, 04:51 PM) *
ya ben seti alalı epey oldu aslında ama bir türlü vakit ayırıp buraya yazamadım onun için özür diliyorum baştan.

set muhteşem. emeği geçen herkesin ellerine sağlık. 12 temmuzun dvd sini izlerken her seferinde ağlamaklı oluyorum. o günü baştan yaşıyorum sanki.
ama 26 mayıs ise çok daha başka. o zamanlarda gnr fanı olup da o konsere gidemeyenlerden biri olarak tarifsiz duygular yaşattı bana.
setten çıkan sürprizler de ayrı tabii...
axl 'next song is my personal baby, called estranged!' dediğinde ben yerimde zıplarken, salondan çıt çıkmadığına da şahit oldum ya şu hayatımda daha ne diyim huh.gif

tekrar ellerinize sağlık

Mükemmel tarif etmişsin Estranged'i. Axl'ın (parmak hesabı yapsa bile) kaç kayıt yaptıklarını hesaplayamayacak kadar heycanlı olması garip yav :)
Oğuzunda dediği gibi set hakkında gelen her yorum bizi sevindiriyo :)

--------------------

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Apr 9 2007, 02:37 PM
İleti #19

elçonun ozası

Arkadaşlar set satışı şu an tişörtsüz olarak sürüyor, satın almak isteyenler buraya mesaj atmasın, bana veya buick'e özel mesaj göndersin. İlginiz için çok teşekkür ederiz, sayenizde hosting problemimiz uzun bir süre için halloldu :)

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
southern
mesaj May 4 2007, 11:46 PM
İleti #20

Advanced Member

Nereden: Planet Caravan
Üye No: 833

Yeni tişört basıldığı zaman tişörtlü setten almak isterim ama Kadıköy veya Beşiktaşta elden teslim almak isterim mümkün müdür?

--------------------

Rebel To The End

+Quote Post
2 Sayfa V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 20th May 2012 - 04:01 AM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey