IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* GNRTurkey IRC Kanalı  
Reply to this topicStart new topic
Izzy
mesaj Jul 18 2008, 02:25 PM
İleti #1

MAC Adventure

Grup: Yönetici
Nereden: Terra Nova
Üye No: 423

Vakti zamanında (henüz MP3'ün, ADSL'in, WoW'un olmadığı, Diablo 1'in dumanı üstünde yepisyeni bir oyun olduğu karanlık çağlardan bahsediyorum) çokça zamanımı geçirdiğim bu Internet Relay Chat olayına bugünlerde giderek daha çok ihtiyaç duyduğumuzu düşünmeye başladım. Forumda geyik muhabbeti güzel oluyor ama dışarıdan foruma ilk kez gelenlerin "ehuehuehue, o iş öyle olmaz olm" tarzı mesajları hoş karşılamayabileceğini göz önünde bulundurmak zorundayız. Bu vesileyle (bakanlar kurulu açıklaması gibi oldu) bu tarz geyiklerimiz, akşam toplantılarımız vesaire için bir IRC kanalı açmayı düşünüyorum. (Forumun dahili sohbet odasını sallayan yok, Msn diyenlerinizi de duyar gibiyim ama hiç efektif bir çözüm diil, konuşan kişi sayısı arttıkça saçmalamaya başlıyor)

İlk fırsatta (bu biraz zaman tanıyın demek oluyor, iş hayatı zor zanaat) uygun bir serverda karizmatik bir kanal kurup sizi de haberdar edeceğim.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Flash
mesaj Jul 18 2008, 05:22 PM
İleti #2

Deniz Sınırı

Grup: Moderator
Nereden: Neverland
Üye No: 392

tam olarak nasıl olur bilmiyorum ama deneyelim derim.

--------------------
flash.

+Quote Post
Sadece Legadema
mesaj Jul 18 2008, 05:25 PM
İleti #3

Red-Diamond

Grup: Members
Nereden: valinor
Üye No: 1,734

ya bende ne zamandan beri forumun sohbet odasına niye kimse girmiyo diye sorcam soramıyom blink.gif

--------------------
home in the valley

+Quote Post
Tarneldor
mesaj Jul 18 2008, 05:39 PM
İleti #4

Keep rockin'

Grup: Members
Nereden: Detroit Rock city
Üye No: 415

Giriliyor da. İçerisi boş oluyor. Bir saat verip öle toplanmak lazım orada. Irc olayını da deniyelim.

--------------------

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 18 2008, 06:03 PM
İleti #5

elçonun ozası

Nereden: Mabed
Üye No: 12

IRC ne bilmiorum ama kendi sohbet odamızı kullanalım,gece 11 gibi toplanalım mı bi?

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Flash
mesaj Jul 18 2008, 06:08 PM
İleti #6

Deniz Sınırı

Grup: Moderator
Nereden: Neverland
Üye No: 392

taksimde olacağım için size katılamaycağım gelin taksime gidelim guns dinleyelim

--------------------
flash.

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 18 2008, 06:17 PM
İleti #7

elçonun ozası

Nereden: Mabed
Üye No: 12

Yemişim irc'i bizim oda süpermiş, girdik Flash ilen :D

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Lethe
mesaj Jul 22 2008, 08:02 PM
İleti #8

SlasheR

Grup: Root Admin
Nereden: Antalya
Üye No: 1

irc'in faydaları var, msn gibi açıcaz bi köşede duracak bence güzel fikir bizim sohbet odamız biraz yavaş kalıyor irc yanında.. bende çok kullanmadım irc ama olsa güzel olur kanaatindeyim..

--------------------

+Quote Post
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 20th May 2012 - 03:59 AM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey