IPB
- Gnrturkey, Reloaded! -

* Forum ahalisinin GNR arşivi  7 Sayfa V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 10 2006, 09:03 AM
İleti #1

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

Herkes elindeki arşivi,neleri var neleri yok burada paylaşsın, olanlar olmayanlara neler verebilir görelim.
Takas yapmak isteyenler de buradan sağlıklı bilgi alabilir. İlginç eşyaları olanları da görelim.

Kendimden başlarsak, yaklaşık 180 gb GNR materyalim var pc'de, onun dışında 200 cd'lik ve 50 dvd'lik de
bir arşivim var. Ki bunların hepsini inşallah kısa bir süre sonra forumda paylaşacağım.

Özetlersem;

Audio : 300'e yakın konser kaydım var. Bunların listesini foruma audio kısmına koyup uploadlara kısa süre sonra başlayacağım. Piyasaya sürülmüş tüm yasal kayıtlar da mevcut.

Video: 100'e yakın konser kaydım var, 300 civarı da dğişik video bulunmakta. Bunların da listesini yakında foruma koyup uploadlara başlayacağım. İlk etapta yurtdışındaki en önemli gnr download sitesinden linkleri vereceğim. Bu linkler site sahibinin özel izniyle, hatta kendi teklifiyle, forumumuza verildi.

Albüm ve singlelar : Bunların hepsi mevcut (Paradise City single'ı hariç) . Elimde fazla olan single'ları takas edebilirim. Lp formatında ise tüm albümler (spaghetti hariç) var.

Özel eşya : 93 bileti, 06 konseri afiş ve broşürleri, steven adler imzalı appetite, lies,greatest hits cd'leri, iki adet steven imzalı resim, orjinal spaghetti incident müzik market posteri, 5 adet orjinal poster, 17 adet orjinal tişört, 2 adet adler's appetite tişörtü, 1 adet chinese democracy tişörtü, eser miktarda :) gnr buzdolabı mıknatısları, slash's snakepit ve adler's appetite gitaristi keri kelli'nin imzalı penası.

--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.
Go to the top of the page

+Quote Post
LadyWitch
mesaj Jul 10 2006, 12:23 PM
İleti #2

Member
**

Grup: Members
Üye No: 27

bende de GNR materyali bi abim var o kadar :)
muckssssss MWML

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jul 10 2006, 01:58 PM
İleti #3

NoS®

Üye No: 129

bana abi Gn'r 2006 istanbul konseri afişi lazım odama asıcam da nasıl bulabilirim onu yırtmaya çalıştım kadiköy de ama tamamı çıkmıyor

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 10 2006, 02:42 PM
İleti #4

elçonun ozası

scan edip yollarım. print alır aldırır asarsın.

--------------------

GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,

ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,

VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,

RULEZ.

+Quote Post
Hiperaktif
mesaj Jul 10 2006, 05:02 PM
İleti #5

Member
**

Nereden: Jüpiter
Üye No: 63

yuh çüş oha höst vaşş

bizde 1 tane poster bile yok unsure.gif

buna benzer gnr içerikli eşyalar nerde satılıyor türkiyede ? mesela slashın biblosunu görmüştüm nette ondan mutlaka almam gerek huh.gif birde büssürü poster lazım odamın heryerini kaplamak için unsure.gif
nerden edinebilirim varmı bilen birisi ?

--------------------

Guns N'Roses < 94 > Only Rose

+Quote Post
Ernest J. Gar...
mesaj Jul 10 2006, 07:02 PM
İleti #6

NoS®

Üye No: 129

Kadiköy de bi yer var böyle poster satan tam olarak yerini hatırlamıyorum ama orada slash axl rose'un fln posterlerini görmüştüm ama tam olrak yerini hatırlamıyorum abi yok öyle yani ben de yaparım yine de saol

--------------------
BENİM ÇIPLAK VÜCUDUM İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR HA AXL !!!!.

+Quote Post
Ganzo
mesaj Jul 10 2006, 10:24 PM
İleti #7

Member
**

Üye No: 124

Ben bir tane afişi yırtmadan çıkartmayı başardımmmm w00t.gif

--------------------
GUNS N ROSES HAYATTIR

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 11 2006, 08:55 AM
İleti #8

elçonun ozası

helal olsun. ben moda'da 40 tane afişi kenarından yırtarak tarihi bir başarıya imza attım. :)

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
Browy
mesaj Jul 20 2006, 12:37 AM
İleti #9

Advanced Member

Üye No: 148

ALINTI(Ganzo @ Jul 10 2006, 08:24 PM) *

Ben bir tane afişi yırtmadan çıkartmayı başardımmmm w00t.gif

o sen misinnn? ben de yaaa ben alcaktım bunları diye bayağı bi saydırdım sana kusura bakma bleh.gif
bi akmar a gidiyim, oranın duvarına asmışlardır, çalayım bir poster oradan innocent.gif

--------------------
http://www.myspace.com/pleasenolocalsthistime

+Quote Post
SlashOzi
mesaj Jul 25 2006, 09:59 PM
İleti #10

Member
**

Nereden: K.Esat - Ankara
Üye No: 156

Tüm albümler orjinal cd
Use Your Illusion Japanyo konser orjinal dvd
welcome to the jungle music video orjinal dvd
welcome to the jungle....dvd de olmayan video klipler.
Ünlü "Video muzik türkiye" programında trt3 de de yayınlanan paris Hipodrom konseri dvd (çok net)
Paris konser mtv tanıtım videosu, Fotolar posterler...
1988 live at the ritz konser dvd (net sansürlü, daha az net sansürsüz)
Dont cry, november rain, estranged röpotajlı klip yapım belgeseli (making fucking videos)
GNR Lies albüm öncesi tanıtım akustik konseri dvd
bootleg diye tabir edilen ses kayıt (arkadaş arası gitar çalma ve konserlerdeki akustik versiyonlar)
GNR temalı yüzük ve eskiden çalınmış olan ucuz ama değerli şapkam (Onu çalana çarpsın işallah)

ve çocukken slashın şapkasının aynısını giyerken ve oyuncak gitar tutarken ki resmim(geçen gün buldum ve o saniyede bebek gibi ağlamaya başladım.... (neyseki elimde kokain falan tutmuyormuşum :) fakat buraya koyamadım çünkü başka bir arkadaşımın kafası gitarımı kapatıyordu ve diğer birisinin yüzü çok görünüyordu. Bende yanlış anlaşılma korkusundan resmi koyamadım ama şapkalı başka bir resmimi kendime resim yaptım

--------------------
Şapkasız çıkmam abi (1984)

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 25 2006, 10:12 PM
İleti #11

elçonun ozası

ya o resmi koysana buraya :)

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
alex
mesaj Jul 25 2006, 10:39 PM
İleti #12

Full Member

Grup: Leecher
Üye No: 122

hakkaten ya o resmi şuraya koysana.

+Quote Post
OBM
mesaj Jul 26 2006, 01:30 AM
İleti #13

T.I.I. Team Captain

Grup: The Iskender Incident
Üye No: 195

ALINTI(MYWIFEMYLIFE @ Jul 10 2006, 10:03 AM) *

Herkes elindeki arşivi,neleri var neleri yok burada paylaşsın, olanlar olmayanlara neler verebilir görelim.
Takas yapmak isteyenler de buradan sağlıklı bilgi alabilir. İlginç eşyaları olanları da görelim.

Kendimden başlarsak, yaklaşık 180 gb GNR materyalim var pc'de, onun dışında 200 cd'lik ve 50 dvd'lik de
bir arşivim var. Ki bunların hepsini inşallah kısa bir süre sonra forumda paylaşacağım.

Özetlersem;

Audio : 300'e yakın konser kaydım var. Bunların listesini foruma audio kısmına koyup uploadlara kısa süre sonra başlayacağım. Piyasaya sürülmüş tüm yasal kayıtlar da mevcut.

Video: 100'e yakın konser kaydım var, 300 civarı da dğişik video bulunmakta. Bunların da listesini yakında foruma koyup uploadlara başlayacağım. İlk etapta yurtdışındaki en önemli gnr download sitesinden linkleri vereceğim. Bu linkler site sahibinin özel izniyle, hatta kendi teklifiyle, forumumuza verildi.

Albüm ve singlelar : Bunların hepsi mevcut (Paradise City single'ı hariç) . Elimde fazla olan single'ları takas edebilirim. Lp formatında ise tüm albümler (spaghetti hariç) var.

Özel eşya : 93 bileti, 06 konseri afiş ve broşürleri, steven adler imzalı appetite, lies,greatest hits cd'leri, iki adet steven imzalı resim, orjinal spaghetti incident müzik market posteri, 5 adet orjinal poster, 17 adet orjinal tişört, 2 adet adler's appetite tişörtü, 1 adet chinese democracy tişörtü, eser miktarda :) gnr buzdolabı mıknatısları, slash's snakepit ve adler's appetite gitaristi keri kelli'nin imzalı penası.

bi imza verir misin? elindekiler eminim adlerınkinden falan fazladır!

--------------------
OBM

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 26 2006, 11:39 AM
İleti #14

elçonun ozası

valla stevenla ilk konserde çektirdiğimiz resmi 2. konserde imzalayıp vermiştim steven'a kopmuştu :) .

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
OBM
mesaj Jul 26 2006, 11:41 AM
İleti #15

T.I.I. Team Captain

Grup: The Iskender Incident
Üye No: 195

ALINTI(MYWIFEMYLIFE @ Jul 26 2006, 12:39 PM) *

valla stevenla ilk konserde çektirdiğimiz resmi 2. konserde imzalayıp vermiştim steven'a kopmuştu :) .

komik tesadüf, ilk konserde üstümde olan tek kağıt parçası kendi vesikalığımdı, e ben de onu imzalattım, herif aldı eline resmi, baktı , gülmekten yere düşürdü resmi, süperdi biggrin.gif

--------------------
OBM

+Quote Post
MYWIFEMYLIFE
mesaj Jul 26 2006, 02:35 PM
İleti #16

elçonun ozası

:) :)

ya bu herif her vuruşu yanlış yapsa da alınmalı gruba, böyle hergeleler lazım her eve.
hayatımda steven kadar zevkle, mutlulukla davul çalan herif görmedim bu arada.

--------------------

RULEZ.

+Quote Post
leadguitar
mesaj Jul 28 2006, 07:20 PM
İleti #17

Full Member

Grup: Banned
Nereden: istanbull
Üye No: 86

ben de de use your illusion 1-2
welcome tothe videos adlı kliplerin bulundu bir dvd kendim yaptırdııım bir poster
ve 2006 konserinn büyük boy afişi.. beşiktaştan başarıyla hasasız sööktüm..

+Quote Post
Aksel
mesaj Aug 3 2006, 01:56 PM
İleti #18

Deniz Sınırı

Grup: Super Moderator
Üye No: 353

ALINTI(MYWIFEMYLIFE @ Jul 11 2006, 09:55 AM) *

helal olsun. ben moda'da 40 tane afişi kenarından yırtarak tarihi bir başarıya imza attım. :)

ben de taksimdeki afişleri :)) ya hakkaten posteri scan edip yollayabilirseniz süper olur :)

--------------------
BUT IT'S BEEN 15 YEARS OF SILENCE
IT'S BEEN 15 YEARS OF PAIN
IT'S BEEN 15 YEARS THAT ARE GONE FOREVER
AND I'LL NEVER HAVE AGAIN

FINALLY, WE HAVE DEMOCRACY IN CHINA !!

+Quote Post
Gibson
mesaj Aug 10 2006, 09:48 PM
İleti #19

Advanced Member

Nereden: Jungle
Üye No: 233

Bende de tüm CD ve DVD leri, poster, t-shirt, çanta vs. var.Fakat geçenlerde new york a gitmiştim ve Hard Rock cafe yi görür görmez içeri daldım. İçerde çoğu ünlünün, rock yıldızının çeşitli eşyaları (çoğunlukla gitarları, kemer, t-shirt, pantalon falandı filandı) çerçevelenmiş duvarlara asılmıştı. Ve orda duff'ın imzalanmış beyaz gitarı, slash'inde imzalı epiphone les paul (Gibson u kim verirki:) ) gitarı vardı duvarda..ve bende direk resimlerini çektim. O resimleride en kısa zamanda paylaşacağım(!)

Bu arada konser öncesi çıkan 4LYN mıdır o grubun bateristinin bagetini tuttum acaba oda sayılır mı?:)

--------------------

+Quote Post
duffmckagan
mesaj Apr 12 2007, 06:10 PM
İleti #20

Full Member

Üye No: 786

QUOTE(Gibson @ Aug 10 2006, 10:48 PM) *
Bu arada konser öncesi çıkan 4LYN mıdır o grubun bateristinin bagetini tuttum acaba oda sayılır mı?:)

Ben bi ara acıdım o gruba herkes 2leyin die bağırıyodu bide küfür edip hareket çekenlerde vardı

--------------------

+Quote Post
7 Sayfa V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye:

- Basit Görünüm Tarih: 20th May 2012 - 03:51 AM
GNRTurkey.net / Guns N' Roses Turkey