|
|
Jul 3 2006, 02:12 PM
|

elçonun ozası

Grup: Yönetici
Nereden: Mabed
Üye No: 12

|
Dust In The Wind
Tell everybody that I am sorry, truly sorry For all the wrong I've done I never meant to hurt nobody, no no Lord I never want to do no wrong
And I have lied, and I have begged and I have cheated And I know my ship, it won't be coming in And as I lay me down to take my rest I can see that it's just dust in the wind
Take hold my hand, and hold it tighter, ever tighter You must believe that I love you still But my strength, it grows weaker, and weaker And my body has lost its will
'Cause I have lied, and I have begged and I have cheated And I know my ship, it won't be coming in And as I lay me down to take my rest I can see that it's just dust in the wind
Oh Lord, I have lost once again And there's no one to help me find my way home Lord and I, Lord I never want to hurt nobody And I, Lord I never want to do no wrong
'Cause I have lied, and I have begged and I have cheated And I know my ship, it won't be coming in And as I lay me down to take my rest I can see that it's just dust in the wind
--------------------
Elçoşkom sen benim herşeyimsin.
GNR-STONES-PISTOLS-LED ZEP-ALICE COOP-QUEEN-BLUE ÖYSTER CULT-DURAN DURAN-NEUROTIC OUTSIDERS-FAITH NO MORE-BODY COUNT-ELTON-BOWIE-SKID-RHCP-'DETH-'MENT-FEAR-BLACK FLAG-MISFITS-DIRE STRAITS-DEF LEP-GILBY-ZEKİ MÜREN-MÜZEYYEN SENAR-AHMET KAYA-SELİM ÖZTÜRK-BORA DURAN-ARAP ŞÜKRÜ-NESRİN SİPAHİ-ÜMİT BESEN,
ALPARSLAN HAN-CALVIN-LARRY RICHARD-LARRY BIRD-SIR CHARLES-HAKEEM-PETE WILLIAMS-MITCH SMITH-CAN SONAT-İBRAHİM KUTLUAY-COMEGYS-TURNER-MILIC-CONRAD-AYDIN "THE GOD" ÖRS-DAMIR-MİRSAD-ONAN-WILLIE THE KING-LEBRON JAMES-DIRK NOWITZKI-PELİN ÇELİK-ARSLAN EKŞİ-SEDA TOKATLIOĞLU-EDA ERDEM-SERAP YÜCESİR-CAPPIE-BİRSEL VARDARLI-NEVRİYE "ASLA YILMAZ,ASLA YIKILMAZ" YILMAZ, PENNY TAYLOR,
VEDAT MİLOR,DEXTER,LOST,FARSCAPE,BABYLON 5,SIMPSONS,SOUTH PARK,BATTLESTAR GALACTICA,
RULEZ.
|
|
|
|
|
|
Feb 6 2010, 11:02 PM
|

BadCo

Grup: Members
Nereden: Ankara
Üye No: 1,257

|
QUOTE(Duff_11 @ Feb 6 2010, 08:33 PM)  Bir şey sorucam bu şarkı Scorpions'ın şarkısı demi? Hayır. Scorpions'a ait olduğunu sandığın şarkı da Scorpions'un değildir hatta :D Scorpions, konserlerinde Kansas'ın Dust in the Wind'ini sık sık çalar. Hatta acoustica albümündeki versiyonu süperdir. Ama bu şarkıyla Kansas'ın şarkısı farklı.
--------------------
when you're talkin to yourself, and nobody's home...
|
|
|
|
|
|
Feb 27 2010, 11:24 PM
|

oye

Grup: Members
Nereden: down town carway
Üye No: 1,398

|
söyle herkese üzgün olduğumu,gerçekten üzgün olduğumu yaptığım bütün hatalardan dolayı kimseyi incitmek istemem,hayır,hayır asla hata yapmak istememiştim
yalan söyledim,yalvardım ve hile yaptım ve biliyorum gemimi,hiç gelmeyecek gemimi ve rahatlamak için yattığımda rüzgardaki tozları görüyorum
ellerimi tut,sımsıkı tut ellerimi seni hala sevdiğime inanmalısın ama gücüm azaldı,azaldı ve vücüdum yaşama sevincini kaybediyor
"yalan söyledim,yalvardım ve hile yaptım ve biliyorum gemimi,o hiç gelmeyecek gemimi ve rahatlamak için yattığımda rüzgardaki tozları görüyorum"
oh,bir kez daha kaybettim ve eve gitmeme yardım edecek kimse yok ve ben kimseyi incitmek istemem ve asla hata yapmak istemem
"yalan söyledim,yalvardım ve hile yaptım ve biliyorum gemimi,o hiç gelmeyecek gemimi ve dinlenmek için yattığımda rüzgardaki tozları görüyorum"
yapabildiğim kadarıyla..
--------------------
Then I saw there was a way to Hell even from the gates of Heaven
|
|
|
|
|
  |
1 kullanıcı bu başlığı okuyor [1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı]
0 Üye: