|
|
Jan 3 2009, 09:15 PM
|
Yeni

Grup: Members
Üye No: 3,060

|
NoSS ;) MERSİ ÇOK.. sabırsızlıkla bekliorum bu çeviriyi..
|
|
|
|
|
|
Jan 3 2009, 09:26 PM
|
Yeni

|
seneye amerikaya dil eğitimine gidioruum.. ozamn dileyin benden ne dilerseniz hemde ücretsiz;)
|
|
|
|
|
|
Jan 3 2009, 09:47 PM
|
Yeni

|
evet yaaa yapabilen varsa bir an önce yapsıın.. LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN :)
|
|
|
|
|
|
Jan 4 2009, 01:08 AM
|
Yeni

|
ya hiç bi yerde yoook :( kendi çevirim bişeye benzemioo ne yazıkki:S bi el atınnn nolurrrrr..
|
|
|
|
|
|
Jan 4 2009, 01:55 PM
|
Yeni

|
ilk kısım ilk kısımdır ;) THANKS..
|
|
|
|
|
|
Jan 4 2009, 05:03 PM
|

Full Member

Nereden: A N' KARA
Üye No: 2,629

|
november_rain nickli arkadaşımız tamamını çevirmiş, ancak şu an yasaklı olduğu için mesaj yazamıyor, onun yerine ben koyuyorum çeviriyi, buyrun tamamı
hey beni komada yakaladın ve bu dünyaya tekrar gelmek istediğimden emin değilim sanki komada gibi çünkü kimse bu dünyaya dönmemi sağlamayacak şimdi uzaklara doğru yüzdüğümü hissediyorum basıncı hissedemiyorum ve bunu seviyorum ama vücudum sesleniyor vücudum sesleniyor bu dünyaya dönmeyecek misin karanlık denizinin derinliklerinde beklemedeyim sonunda ışığım var direkte(gemi direği) iskeletim var denize açıldım, denize açıldım çok kolay bırakabildim arkadaşlarım beni geri çağırırken dedim ki tek ihtiyacım olan açıklıkken, bana neler olduğunu söyleyen birisiyken herşeyi bana bırakıyorlar kahretsin!
uzağa, daha uzağa sürükleniyorum ne kadar kalabileceğimiz bir mucize kendi yarattığımız bu dünyada b.kla dolu bu dünyada
yardım et yardım et yardım et yardım et
lütfen anla beni kıvrılmış hayallerimin enkazına tırmanıyorum ama bu ucuz soruşturma çığlıklarımı bastıramıyor ve kavşakta bekliyorum seni bekliyorum seni bekliyorum neredesin?
artık kimse canımı sıkmayacak artık kimse kafamı karıştıramayacak bütün bu kavgaların neden olduğunu anlayamıyorum ama burada deniz kıyısında olmak güzel keşke bunu görebilseydin çünkü görülecek hiçbir şey yok burası huzurlu ve benim için iyi bir zamanlar yaşadığım, hiç yaşamak istemediğim dünya gibi değil
öldür onu tekrar öldür tekrar
hayatını komadaymış gibi yaşıyorsun öyleyse sunduğun bütün sebepleri neden istiyorduk anlatmayacak mısın inanması zor ama ben kimim ki kalmanı gerektirecek bir neden gördüğümü söyleyeyim neyse belki sensiz olsak daha iyi olur
tek yönlü bir biletin var son şans yolunda tek yönlü bir bilet intiharına tek yönlü bir bilet ve yaşamak için çıkış yolu yok ve seni soğukta bırakan bu saçma iletişim teselli olmuyor pek, kendini güçsüz ve yaşlı hissettiğinde. ama eğer kalbin olduğu yer yuvaysa o zaman anlatılacak hikayeler oluyor hayır bir doktora ihtiyacın yok başka kimse ruhunu iyileştiremez
aklın teslim olmuş hayatın bir çizgide ama kimse tetiğe basmadı sadece bir yana adım attılar suyla aşağı doğru gidiyorlar sen onların el sallayışlarını izlerken sabah arıyorlar telefonda bekliyorlar bir cevap bekliyorlar ama biliyorsun evde kimse yok ve çanlar çalmayı bıraktığında bu kimsenin suçu değildi ama senin suçundu hep büyük uyarılar vardı hep ustaca işaretler vardı ve sen geldiğini görebilirdin ama sana çok zaman verdik ve seni kimsenin dinlemediğini söylediğinde neden en yakın arkadaşın sırrını açıkladı bazen beklerken çok yoruluruz. zaman geçirmek için, "çok kolaydır" sosyal olmak "çok kolaydır" cool olmak evet aç olmak kolaydır kaybedecek hiçbir şeyiniz olmadığında ve keşke sana yardım edebilseydim, neyi bulmayı umuyorsan. ama hala burada bekliyorum hayatımın ikinci gösterimini izliyorum kırılma noktasına ulaştığında başka bir adamın ihtiyaç duyabileceği kötü anıları iyileştirmek zaman alacak biliyorum
--------------------
 I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, can't it be mine
|
|
|
|
|
|
Jan 4 2009, 09:54 PM
|
Yeni

|